Skip to main content

INGLOT & MAC Two Virtues blush

Polish makeup brand Inglot opened their first store here in Finland today and luckily it's very close to where I live :D I was there twice today and met many friends there too. LOL

The best thing about Inglot is the HUGE color selection and there a lots of light colored lip products, and I mean light! Too light for me ;D The freedom palette means that you can choose from 3-10 colors (many different palette sizes) to one palette. That's very nice :D

Puolalainen merkki Inglot avasi tänään ensimmäisen liikkeensä Suomessa ja onnekseni asun ihan lähellä :D Ensimmäinen liike on siis Raision Myllyssä ja seuraava avataan kesällä Turun Hansaan. Käväisin tuolla parikin kertaa ja tapasin liudan kavereita ;D Avaisviikon ajan kaikki tuotteet -20% Facebook-faneille!


Inglotilta löytyy huulituotteita ihan hirmuiset määrät, ihan peitepuikkovaleasta jopa mustaan. Vaaleita löytyi paljon, siitä suuri plussa! Freedom-palettiin voi itse valita haluamansa luomivärit (tai huulipunanapit, kulmavärit poskipunat), paletteja löytyy montaa eri kokoa väliltä 3-10 sävyä.


Prices/Hintoja:
-Lip gloss sleeks 10€
-Brush cleanser 8€ (edit: I don't like this one! Makes my brushes so hard and is not the best cleanser either :/)
-Duraline 8€
-Freedom palette 10 (neliöt) 50€
-Pure pigment 14€
-Eye Liner gel 12 €


I got brush cleanser, gel liner, Duraline, lip gloss, pigment & custom palette.I also bought this pretty MAC Mineralize blush, it's called Two Virtues (Two Fabulous collection). I think it's nice cool pink!

Stokkalta hain myös ihanaisen MAC Mineralize-poskipunan nimeltä Two Virtues (Too Fabulous-kokoelmasta). Nätti viileä pinkki! Muista kokoelman sävyistä en innostunut yhtään, yksi oli nätti mutta todella vaalea ja muut taas aika "synkkiä" kevääksi ainakin äkkiseltään katsottuna.
Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…