Skip to main content

Decubal Ecological hand cream/ it's WINTER!

Oh, we have snow! Driving was terrible... So be careful!

I guess the driver was not driving to the river :-o One of the trees stopped the bus.
_______________________________

This Decubal hand cream was sold on local pharmacy and I was so happy to see EcoCert certified products there! The line had also moisturizer for body and for face. This really feels nice: it's creamy, absors quite easily and I REALLY like this one a lot because it's perfume free! I can barely smell anything. Yay! I love to use this and I'll probably get another one after I've finished this :)

Tämän Decubalin käsivoiteen bongasin apteekkireissulla, olipa kiva löytää EcoCert-sertifioitua ekokosmetiikkaa sielläkin! Sarjaan kuului myös kasvovoide ja vartalovoide. Tämä käsivoide on oikeasti aivan ihana: paksu, kostetuttava, imeytyy kuitenkin suht nopeasti ja syy miksi TODELLA pidän tästä on hajuttomuus! Tuskin haista tässä mitään tuoksua, jee! Oikein kiva käytössä ja ostan varmaankin uuden tämän loputtua :) Hyvä löytö ja erityisen suositeltava herkkäihoisille!



Is Decubal sold in your country?

Comments

  1. Kiva kuulla kokemuksia Decubalin ekosarjasta! :)

    Huomasin viime apteekkireissulla itsekin nuo tuotteet ja kiinnostuin kasvovoiteesta, mutta en löytänyt mistään tietoa sen rasvapitoisuudesta, niin se jäi tarkistukseen. Muuten kasvorasvan koostumus tuntui kivalta noin kädelle kokeiltuna ja imeytyi nopeasti. Kotisivuiltahan tuo rasvaprosenttikin selvisi (23%) ja taidan käydä poimimassa kasvovoiteen mukaan, kunhan vanha loppuu.

    Hajusteeton käsivoidekin ois kivaa vaihtelua. Oon käyttänyt Weledan voiteita nyt aika pitkään ja tuoksut alkaa lievästi sanottuna kyllästyttään.

    ReplyDelete
  2. Nea, tell you what :X just as i thought I couldn't jam into the sleek makeup and order with 50% off i just received an email that my order has been accepted twice !! grrr and the discount code didn't work either...i'm super fed up with them now...:X hope i won't end up having 6 palettes at my door T___T

    ReplyDelete
  3. The first picture is gorgeous :-)

    ReplyDelete
  4. Juuri hetki sitten näin telkkarissa mainoksen Decubalista, ennen en ollut. :) Kiva tietää että löytyy nyt sitten apteekistakin jotain ekotuotetta - minä kun asun niin pikkukylässä ettei täällä oikein ole mitään Ruohonjuurta tms.

    ReplyDelete
  5. There were 50 school kids in that bus :-O Better picture here: http://www.ts.fi/online/kotimaa/175140_160h.jpg

    Tuossa kuvassani bussia oli jo siirretty hiukan, täällä TS:n juttu asiasta:
    http://www.ts.fi/online/kotimaa/175139.html Onneksi ei mitään sattunut, vaarallista välillä tuolla joen rannassa :P

    graphology: :D

    Jennifer :-O I think I'll oder a few weeks before order more, if I order more.

    Keijukainen: On tosiaan kiva vaihteeksi ja miesväki tykkää myös! Taitaa tosiaan jäädä vakikäyttöön :)

    ReplyDelete
  6. Rairuu: Toivottavasti ekotuotteita saadaan ihan joka markettiin/apteekkiin yms! Ruohonjuuri nyt on aivan ihana mutta niitä ei montaa ole :/

    ReplyDelete
  7. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010111812725416_uu.shtml

    taitaa olla samasta tapahtumasta sinun kuvasi ?

    ReplyDelete
  8. Ruu: Näyttää olevan. Paha paikka tosiaan ja itsekin liukastelin yhden mäen autolla alas, ei voinut mitään. Vauhtia oli todella vähän mutta ei pysähtynyt millään!

    ReplyDelete
  9. Hitsi kun on pari käsivoidetta alla käytettävänä mutta sen jälkeen tuo lähtee ihan varmasti testiin!!

    ReplyDelete
  10. Haa, tuota vartalovoidetta tarvii testata meidän atooppisiin lapsiin. Tuntuu, että kaikissa luonnonkosmetiikkasarjoissa on kehäkukkaa ja epäilen, ettei se sovi noille lapsukaisille, kun mikään ekosarja ei ole toiminut. Tuon INCI näytti hyvälle siinä suhteessa.

    ReplyDelete
  11. Oh my God, I heard it's going to snow in Ukraine next week. I REALLY don't want snow, I'm already fed up with it :(
    Anyway I don't know this brand but the cream looks interesting :)

    ReplyDelete
  12. We don't have this brand here.I'll look it up online,because I'm looking for a good hands cream.
    And I'm quite jealous of the snow :)
    Have a good day!
    x

    ReplyDelete
  13. Ria: I also LOVE Nubian Heritage hand creams (from iHerb). Those have stronger scents but for example Chai and olive are milder.

    Mademoselle C: I know, me too! I was born to a wrong country, I can't stand cold :D

    Sannu: Erityisesti lapset+mies tykkäävät, minulle passaa myös tuoksuvaiset. Inhoan eniten sitä luononkosmetiikan "perustuoksua" joka on todella monessa rasvassa. Ällöttää jo :D Poikani (atoopikko) inhoaakin kaikkea tuoksuvaa, joten hänelle ehkä tuo vartalovoide lähtee jossain vaiheessa testiin.

    Anonyymi: Juu, kannattaa sitten kokeilla! Tämä tuskin häiritsee ketään, jos ei päiväkäytössä tykkää niin menee ainakin illalla :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "