Skip to main content

Decubal Ecological hand cream/ it's WINTER!

Oh, we have snow! Driving was terrible... So be careful!

I guess the driver was not driving to the river :-o One of the trees stopped the bus.
_______________________________

This Decubal hand cream was sold on local pharmacy and I was so happy to see EcoCert certified products there! The line had also moisturizer for body and for face. This really feels nice: it's creamy, absors quite easily and I REALLY like this one a lot because it's perfume free! I can barely smell anything. Yay! I love to use this and I'll probably get another one after I've finished this :)

Tämän Decubalin käsivoiteen bongasin apteekkireissulla, olipa kiva löytää EcoCert-sertifioitua ekokosmetiikkaa sielläkin! Sarjaan kuului myös kasvovoide ja vartalovoide. Tämä käsivoide on oikeasti aivan ihana: paksu, kostetuttava, imeytyy kuitenkin suht nopeasti ja syy miksi TODELLA pidän tästä on hajuttomuus! Tuskin haista tässä mitään tuoksua, jee! Oikein kiva käytössä ja ostan varmaankin uuden tämän loputtua :) Hyvä löytö ja erityisen suositeltava herkkäihoisille!Is Decubal sold in your country?

Comments

 1. Kiva kuulla kokemuksia Decubalin ekosarjasta! :)

  Huomasin viime apteekkireissulla itsekin nuo tuotteet ja kiinnostuin kasvovoiteesta, mutta en löytänyt mistään tietoa sen rasvapitoisuudesta, niin se jäi tarkistukseen. Muuten kasvorasvan koostumus tuntui kivalta noin kädelle kokeiltuna ja imeytyi nopeasti. Kotisivuiltahan tuo rasvaprosenttikin selvisi (23%) ja taidan käydä poimimassa kasvovoiteen mukaan, kunhan vanha loppuu.

  Hajusteeton käsivoidekin ois kivaa vaihtelua. Oon käyttänyt Weledan voiteita nyt aika pitkään ja tuoksut alkaa lievästi sanottuna kyllästyttään.

  ReplyDelete
 2. Nea, tell you what :X just as i thought I couldn't jam into the sleek makeup and order with 50% off i just received an email that my order has been accepted twice !! grrr and the discount code didn't work either...i'm super fed up with them now...:X hope i won't end up having 6 palettes at my door T___T

  ReplyDelete
 3. The first picture is gorgeous :-)

  ReplyDelete
 4. Juuri hetki sitten näin telkkarissa mainoksen Decubalista, ennen en ollut. :) Kiva tietää että löytyy nyt sitten apteekistakin jotain ekotuotetta - minä kun asun niin pikkukylässä ettei täällä oikein ole mitään Ruohonjuurta tms.

  ReplyDelete
 5. There were 50 school kids in that bus :-O Better picture here: http://www.ts.fi/online/kotimaa/175140_160h.jpg

  Tuossa kuvassani bussia oli jo siirretty hiukan, täällä TS:n juttu asiasta:
  http://www.ts.fi/online/kotimaa/175139.html Onneksi ei mitään sattunut, vaarallista välillä tuolla joen rannassa :P

  graphology: :D

  Jennifer :-O I think I'll oder a few weeks before order more, if I order more.

  Keijukainen: On tosiaan kiva vaihteeksi ja miesväki tykkää myös! Taitaa tosiaan jäädä vakikäyttöön :)

  ReplyDelete
 6. Rairuu: Toivottavasti ekotuotteita saadaan ihan joka markettiin/apteekkiin yms! Ruohonjuuri nyt on aivan ihana mutta niitä ei montaa ole :/

  ReplyDelete
 7. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010111812725416_uu.shtml

  taitaa olla samasta tapahtumasta sinun kuvasi ?

  ReplyDelete
 8. Ruu: Näyttää olevan. Paha paikka tosiaan ja itsekin liukastelin yhden mäen autolla alas, ei voinut mitään. Vauhtia oli todella vähän mutta ei pysähtynyt millään!

  ReplyDelete
 9. Hitsi kun on pari käsivoidetta alla käytettävänä mutta sen jälkeen tuo lähtee ihan varmasti testiin!!

  ReplyDelete
 10. Haa, tuota vartalovoidetta tarvii testata meidän atooppisiin lapsiin. Tuntuu, että kaikissa luonnonkosmetiikkasarjoissa on kehäkukkaa ja epäilen, ettei se sovi noille lapsukaisille, kun mikään ekosarja ei ole toiminut. Tuon INCI näytti hyvälle siinä suhteessa.

  ReplyDelete
 11. Oh my God, I heard it's going to snow in Ukraine next week. I REALLY don't want snow, I'm already fed up with it :(
  Anyway I don't know this brand but the cream looks interesting :)

  ReplyDelete
 12. We don't have this brand here.I'll look it up online,because I'm looking for a good hands cream.
  And I'm quite jealous of the snow :)
  Have a good day!
  x

  ReplyDelete
 13. Ria: I also LOVE Nubian Heritage hand creams (from iHerb). Those have stronger scents but for example Chai and olive are milder.

  Mademoselle C: I know, me too! I was born to a wrong country, I can't stand cold :D

  Sannu: Erityisesti lapset+mies tykkäävät, minulle passaa myös tuoksuvaiset. Inhoan eniten sitä luononkosmetiikan "perustuoksua" joka on todella monessa rasvassa. Ällöttää jo :D Poikani (atoopikko) inhoaakin kaikkea tuoksuvaa, joten hänelle ehkä tuo vartalovoide lähtee jossain vaiheessa testiin.

  Anonyymi: Juu, kannattaa sitten kokeilla! Tämä tuskin häiritsee ketään, jos ei päiväkäytössä tykkää niin menee ainakin illalla :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …