Skip to main content

No more waterproof mascaras :/

I added FOTDs to my MAC Tartan Tale blush posts!
-Her Blooming Cheek
-My Highland Honey

____________________

The waterproof mascaras are the only ones that keep the curl in my lashes but now the skin around my eyes has been so dry, I had to start to use products that are easier to remove. Make Up Store Eye Foam Remover is my favorite for non waterproof makeup, the foam just feels so soft and it melts the makeup. It's easy to remove with just water, no cotton balls needed.

Ripseni ovat piikkisuorat ja saan taivutukset pysymään vain vedenkestävällä ripsivärillä. Nyt kuitenkin silmänympärykseni ovat olleet niin kuivat, pakko ottaa käyttöön helpommin poistettavat tuotteet! Make Up Storen Eye Foam Remover on suosikkini jo vuosien takaa ja sitä oli kaapissakin vielä pari pullollista :)  MUSin vaahto on ihanan pehmoista ja se suorastaan sulattaa meikin (kannattaa antaa vaikuttaa hetken kevyesti sormilla pyöritellen) , sen jälkeen huuhtelu vedellä riittää. Ei tarvetta pumpulilapuille, siitäkin plussaa! Hinta Sokoksella 20€.

I had to get a new mascara... This time I got LashStiletto volume, it was on sale. I also like Lumene Excellenght a lot, maybe next time I'll get that :) Which one do you prefer: a waterproof or not?

Uusi ripsivärikin oli siis hankittava, tällä kertaa päädyin LashStiletto Volumeen. Tämä minulla olikin jo wp-versiona ja sen pitkä/kapea harja on mieleeni. Ehkä ensi kerralla otan Lumene Excellenghtin, tällä kertaa  LashStiletto oli tarjouksessa. Kumpaa itse suosit, vedenkestävää vai vesiliukoista ripsiväriä?

Comments

 1. Itse käytän aina vesiliukoista, sillä koen jotenkin hankalaksi poistaa vedenkestävän meikin pois, vaikka siihen onkin omat tuotteensa. Se on vain jotenkin helppoa ajatella että jos silmämeikin poistoaine onkin yllättäen loppu niin saa ihan vain vedelläkin poistettua. :D

  ReplyDelete
 2. Rairuu: No älä! Olen nimittäin unohtanut silmämekinputsarin kotiin kolmena viime reissuna :P Alverden hiustenhoitoaineella olen sitten pois saanut, kasvoputsarilla ei tosiaan liikahtanutkaan. Ei silloin paljoa naurattanut :D

  ReplyDelete
 3. I never thought about switching to non-waterproof mascara when eyes are dry (they are now that it's summer in Australia !) ! Thanks for the tip ;-)

  ReplyDelete
 4. mookxi.com: I feel the non-waterproof makeup removers are less "strong" :)

  ReplyDelete
 5. Pillisuoria ripsiäni ei saa pysymään kauniisti taivutettuina kuin vedenkestävä ripsari, niistäkään kaikki eivät pidä taivutuksia :-/ Harhaostoksia on kertynyt aika monta, varsinkin sen jälkeen, kun Lumene lopetti luottoripsarini valmistuksen.

  ReplyDelete
 6. Täällä kanssa yksi tönkköripsi. Lisäksi ne ovat luonnostaan värittömät ja lähes olemattoman pituiset. Tönköt töpöripset siis. ;-( Sensain 38 on mun yleis- ja luottoripsari, tykkään siitä ja vaikka se ei ihan taivutuksia maksimissaan pidäkään niin ei se vallan tönkkösuoriksikaan niitä palauta.

  Olen tykästynyt myös Lumenen Blueberry Curliin. Ei sekään ihmeitä tee mutta jotenkn se vaan tuntuu hyvältä. Ostin juurikin wp-version siitä mutta en tiedä kauanko sitä jaksan katsella, mun silmänympärysihoni ei mitenkään nauti hinkkaamisesta. Eikä ero tavalliseen ole mielestäni mitenkään suuren suuri taivutusten pysyvyyden osalta.

  Olen säästellyt ikivanhaa Maybellinen Lash Discovery One by One ripsaria ikuisuuden, koska siinä on aivan ihanan ohut harja. Se on tosi näppärä näin miniripsiselle. En vain koskaan muista kokeilla sitä muiden ripsarien kanssa. Itse ripsiväri ei tainnut siinä olla kummoinenkaan kun en ole uutta ikinä hankkinut. En tiedä edes tehdäänkö sitä enää.

  ReplyDelete
 7. Mä ostan aina vesiliukoisia, ei ne multa lähde valumaan sadekelilläkää tai lumisateessa, ainakaan Lancôme. Ei näytä FLE:kään lähtevän, sitä olen tosin testannut sateessa vasta tänä syksynä. Jos taas itkee, mikä tahansa - myös vedenkestävä - lähtee jonkun verran pois. Yleensä itkuisena nyt ei muutenkaan ole edustavimmillaan, joten ihan sama. :D

  ReplyDelete
 8. Itse olen iso Kanebon ja Cliniquen 38 asteen ripsareiden fani :) Saa vahan itkeakkin ennenkuin lahtee liikenteeseen, mutta ei tarvitse lotrata puhdistajien kanssa.

  ReplyDelete
 9. I used to only wear waterproof mascaras on my lower lashes, but I hate how difficult removing waterproof mascara can be. Now I just use a lash primer and Flirt! It Curls mascara with pretty good results. I prefer non-waterproof these days.

  ReplyDelete
 10. I prefer non-waterproof mascara...but, maybe that is because my skin is usually pretty dry. :) Interested to hear how you like the lash stilletto. I am always testing out a new mascara it seems!

  ReplyDelete
 11. lovemakeup24: yay :) I hope you will like my blog!

  pammy: Well, I have the the same problem: too many mascaras at once ;) I really like "regular" lashstiletto (I like "not too big" brushes), LashStiletto wp, LashStiletto volume wp and now I'm testing this version. I think I'll love it!

  Phyrra: i have to check that mascara too!

  hanna-mari: En ikinä oppinut noita käyttämään, ne olisivat kyllä kätevät :D

  sonia: juu, ihan hyvin pysyvät minullakin ja toisaalta jos leviävät, saa ne poiskin.

  Mohn: :D Minulla on kyllä pitkät mutta eipä paljon lohduta, kun tököttävät suoraan eteenpäin :D

  Petriina: Minullakin oli HG-ripsari Lumenelta mutta lopettivat sen vuosia sitten, testailu sen jälkeen on tullut kalliiksi :P

  ReplyDelete
 12. I don't use waterproof mascara because I don't like it wehn it is so hard to geht it off.

  ReplyDelete
 13. Yleensä käytän laiskuuttani vesiliukoista ripsaria, sillä en viitsisi putsata silmämeikkiä erikseen, mutta jos tahdon taivutusten pysyvän piikkisuorissa, lievästi alaviistoon kasvavissa ripsissäni, käytän vedenkestävää. Nyt aion kokeilla Dr. Hauschkan volumen, joka kuulemma pitäisi taivutuksetkin, mutta tuo on näiltä kulmilta joka paikasta loppu.

  ReplyDelete
 14. graphology: So true. I hope my eyes will like this change too :d

  Sannu: Jee, tuo kuulostaa jo melkein liian hyvältä ollakseen totta :) Toivottavasti toimii, ostan kyllä varmaan minäkin ;D

  ReplyDelete
 15. I do like Waterproof as I find it helps to hold the curl in my lashes, but it's a nightmare to remove and I hate dragging the skin around my eyes. I love the original lash stiletto, so I can't wait to try the volume one out! We recently got Make Up Store in London and I love it!
  Kat x
  Check out my giveaway @ Click&Make-Up!

  ReplyDelete
 16. Have you ever tried blinc mascara? you remove it only with warm soap and water! but its water resistant, smudge resistant, i am doing a post on it soon!

  ReplyDelete
 17. I try to go for waterproof mascaras, because I'm really prone to smudging with the hot Aussie heat (aka my being a sweaty man) and an oily eye area. The ones I'm using at the moment I won in giveaways and they're not waterproof though, but I'm not totally hating them! One is actually Lash Stiletto Volume/Voluptuous ;]

  ReplyDelete
 18. SilhouetteScreams: Finding a good mascara is hard work ;D

  jbrobeck: No, I haven't tried blinc but I've heard good things about it... So maybe I should some day :D

  liquoredonlacquer: I love LashStiletto too :D

  Kat O: Couldn't agree more :)

  ReplyDelete
 19. Vihdoinkin sain ostettua Dr. Hauschkan Volumen tänään ja kokeilinkin sen. Taisin löytää lempparini, tuo todellakin pitää taivutukset (itseasiassa paremmin kuin mikään muu kokeilemani) ja poistuu pelkällä vedellä. <3. Kestävyystestiin se pääsee huomenna... :)

  ReplyDelete
 20. Sannu; Kiitti, tuo täytyy kyllä hankkia :D Voisin tietty ottaa lilan, niin voi samalla käytellä noista mustia pois!

  ReplyDelete
 21. Non-waterproof for me.

  I'm a wash-and-go kind of girl, so the waterproof version really appeals to that side of me, but... it's too hard to remove it, and easy removal appeals to the wash-and-go side of me even more.

  I must say that even like that mascara went from one of the only things I use to one of the things I rarely use - I like my lashes better curled (and mascara relaxes the curl, too bad), or with fake lashes.

  [I also read on Beauty and the Bullsh*t that waterproof mascaras make lashes fall out, so I'm a bit weary.)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…