Skip to main content

No more waterproof mascaras :/

I added FOTDs to my MAC Tartan Tale blush posts!
-Her Blooming Cheek
-My Highland Honey

____________________

The waterproof mascaras are the only ones that keep the curl in my lashes but now the skin around my eyes has been so dry, I had to start to use products that are easier to remove. Make Up Store Eye Foam Remover is my favorite for non waterproof makeup, the foam just feels so soft and it melts the makeup. It's easy to remove with just water, no cotton balls needed.

Ripseni ovat piikkisuorat ja saan taivutukset pysymään vain vedenkestävällä ripsivärillä. Nyt kuitenkin silmänympärykseni ovat olleet niin kuivat, pakko ottaa käyttöön helpommin poistettavat tuotteet! Make Up Storen Eye Foam Remover on suosikkini jo vuosien takaa ja sitä oli kaapissakin vielä pari pullollista :)  MUSin vaahto on ihanan pehmoista ja se suorastaan sulattaa meikin (kannattaa antaa vaikuttaa hetken kevyesti sormilla pyöritellen) , sen jälkeen huuhtelu vedellä riittää. Ei tarvetta pumpulilapuille, siitäkin plussaa! Hinta Sokoksella 20€.





I had to get a new mascara... This time I got LashStiletto volume, it was on sale. I also like Lumene Excellenght a lot, maybe next time I'll get that :) Which one do you prefer: a waterproof or not?

Uusi ripsivärikin oli siis hankittava, tällä kertaa päädyin LashStiletto Volumeen. Tämä minulla olikin jo wp-versiona ja sen pitkä/kapea harja on mieleeni. Ehkä ensi kerralla otan Lumene Excellenghtin, tällä kertaa  LashStiletto oli tarjouksessa. Kumpaa itse suosit, vedenkestävää vai vesiliukoista ripsiväriä?





Comments

  1. Itse käytän aina vesiliukoista, sillä koen jotenkin hankalaksi poistaa vedenkestävän meikin pois, vaikka siihen onkin omat tuotteensa. Se on vain jotenkin helppoa ajatella että jos silmämeikin poistoaine onkin yllättäen loppu niin saa ihan vain vedelläkin poistettua. :D

    ReplyDelete
  2. Rairuu: No älä! Olen nimittäin unohtanut silmämekinputsarin kotiin kolmena viime reissuna :P Alverden hiustenhoitoaineella olen sitten pois saanut, kasvoputsarilla ei tosiaan liikahtanutkaan. Ei silloin paljoa naurattanut :D

    ReplyDelete
  3. I never thought about switching to non-waterproof mascara when eyes are dry (they are now that it's summer in Australia !) ! Thanks for the tip ;-)

    ReplyDelete
  4. mookxi.com: I feel the non-waterproof makeup removers are less "strong" :)

    ReplyDelete
  5. Pillisuoria ripsiäni ei saa pysymään kauniisti taivutettuina kuin vedenkestävä ripsari, niistäkään kaikki eivät pidä taivutuksia :-/ Harhaostoksia on kertynyt aika monta, varsinkin sen jälkeen, kun Lumene lopetti luottoripsarini valmistuksen.

    ReplyDelete
  6. Täällä kanssa yksi tönkköripsi. Lisäksi ne ovat luonnostaan värittömät ja lähes olemattoman pituiset. Tönköt töpöripset siis. ;-( Sensain 38 on mun yleis- ja luottoripsari, tykkään siitä ja vaikka se ei ihan taivutuksia maksimissaan pidäkään niin ei se vallan tönkkösuoriksikaan niitä palauta.

    Olen tykästynyt myös Lumenen Blueberry Curliin. Ei sekään ihmeitä tee mutta jotenkn se vaan tuntuu hyvältä. Ostin juurikin wp-version siitä mutta en tiedä kauanko sitä jaksan katsella, mun silmänympärysihoni ei mitenkään nauti hinkkaamisesta. Eikä ero tavalliseen ole mielestäni mitenkään suuren suuri taivutusten pysyvyyden osalta.

    Olen säästellyt ikivanhaa Maybellinen Lash Discovery One by One ripsaria ikuisuuden, koska siinä on aivan ihanan ohut harja. Se on tosi näppärä näin miniripsiselle. En vain koskaan muista kokeilla sitä muiden ripsarien kanssa. Itse ripsiväri ei tainnut siinä olla kummoinenkaan kun en ole uutta ikinä hankkinut. En tiedä edes tehdäänkö sitä enää.

    ReplyDelete
  7. Mä ostan aina vesiliukoisia, ei ne multa lähde valumaan sadekelilläkää tai lumisateessa, ainakaan Lancôme. Ei näytä FLE:kään lähtevän, sitä olen tosin testannut sateessa vasta tänä syksynä. Jos taas itkee, mikä tahansa - myös vedenkestävä - lähtee jonkun verran pois. Yleensä itkuisena nyt ei muutenkaan ole edustavimmillaan, joten ihan sama. :D

    ReplyDelete
  8. Itse olen iso Kanebon ja Cliniquen 38 asteen ripsareiden fani :) Saa vahan itkeakkin ennenkuin lahtee liikenteeseen, mutta ei tarvitse lotrata puhdistajien kanssa.

    ReplyDelete
  9. I used to only wear waterproof mascaras on my lower lashes, but I hate how difficult removing waterproof mascara can be. Now I just use a lash primer and Flirt! It Curls mascara with pretty good results. I prefer non-waterproof these days.

    ReplyDelete
  10. I prefer non-waterproof mascara...but, maybe that is because my skin is usually pretty dry. :) Interested to hear how you like the lash stilletto. I am always testing out a new mascara it seems!

    ReplyDelete
  11. lovemakeup24: yay :) I hope you will like my blog!

    pammy: Well, I have the the same problem: too many mascaras at once ;) I really like "regular" lashstiletto (I like "not too big" brushes), LashStiletto wp, LashStiletto volume wp and now I'm testing this version. I think I'll love it!

    Phyrra: i have to check that mascara too!

    hanna-mari: En ikinä oppinut noita käyttämään, ne olisivat kyllä kätevät :D

    sonia: juu, ihan hyvin pysyvät minullakin ja toisaalta jos leviävät, saa ne poiskin.

    Mohn: :D Minulla on kyllä pitkät mutta eipä paljon lohduta, kun tököttävät suoraan eteenpäin :D

    Petriina: Minullakin oli HG-ripsari Lumenelta mutta lopettivat sen vuosia sitten, testailu sen jälkeen on tullut kalliiksi :P

    ReplyDelete
  12. I don't use waterproof mascara because I don't like it wehn it is so hard to geht it off.

    ReplyDelete
  13. Yleensä käytän laiskuuttani vesiliukoista ripsaria, sillä en viitsisi putsata silmämeikkiä erikseen, mutta jos tahdon taivutusten pysyvän piikkisuorissa, lievästi alaviistoon kasvavissa ripsissäni, käytän vedenkestävää. Nyt aion kokeilla Dr. Hauschkan volumen, joka kuulemma pitäisi taivutuksetkin, mutta tuo on näiltä kulmilta joka paikasta loppu.

    ReplyDelete
  14. graphology: So true. I hope my eyes will like this change too :d

    Sannu: Jee, tuo kuulostaa jo melkein liian hyvältä ollakseen totta :) Toivottavasti toimii, ostan kyllä varmaan minäkin ;D

    ReplyDelete
  15. I do like Waterproof as I find it helps to hold the curl in my lashes, but it's a nightmare to remove and I hate dragging the skin around my eyes. I love the original lash stiletto, so I can't wait to try the volume one out! We recently got Make Up Store in London and I love it!
    Kat x
    Check out my giveaway @ Click&Make-Up!

    ReplyDelete
  16. Have you ever tried blinc mascara? you remove it only with warm soap and water! but its water resistant, smudge resistant, i am doing a post on it soon!

    ReplyDelete
  17. I try to go for waterproof mascaras, because I'm really prone to smudging with the hot Aussie heat (aka my being a sweaty man) and an oily eye area. The ones I'm using at the moment I won in giveaways and they're not waterproof though, but I'm not totally hating them! One is actually Lash Stiletto Volume/Voluptuous ;]

    ReplyDelete
  18. SilhouetteScreams: Finding a good mascara is hard work ;D

    jbrobeck: No, I haven't tried blinc but I've heard good things about it... So maybe I should some day :D

    liquoredonlacquer: I love LashStiletto too :D

    Kat O: Couldn't agree more :)

    ReplyDelete
  19. Vihdoinkin sain ostettua Dr. Hauschkan Volumen tänään ja kokeilinkin sen. Taisin löytää lempparini, tuo todellakin pitää taivutukset (itseasiassa paremmin kuin mikään muu kokeilemani) ja poistuu pelkällä vedellä. <3. Kestävyystestiin se pääsee huomenna... :)

    ReplyDelete
  20. Sannu; Kiitti, tuo täytyy kyllä hankkia :D Voisin tietty ottaa lilan, niin voi samalla käytellä noista mustia pois!

    ReplyDelete
  21. Non-waterproof for me.

    I'm a wash-and-go kind of girl, so the waterproof version really appeals to that side of me, but... it's too hard to remove it, and easy removal appeals to the wash-and-go side of me even more.

    I must say that even like that mascara went from one of the only things I use to one of the things I rarely use - I like my lashes better curled (and mascara relaxes the curl, too bad), or with fake lashes.

    [I also read on Beauty and the Bullsh*t that waterproof mascaras make lashes fall out, so I'm a bit weary.)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "