Skip to main content

Lip stick love part 3: Lumene Wild Rose NATURAL Apricot nude

Yep, I love Lumene Wild Rose Natural lipstick! I already have Berry Nude and Honey Nude, now I got Apricot Nude :D This color is very natural, not shimmery peachy color, I like to use this especially with strong turquoise or green eye makeup and peachy cheeks.

No tarttuihan se Apricot Nudekin sitten mukaan ;) Lumenen Wild Rose Natural-huulipuna vei sydämeni, Berry Nude ja Honey Nudehan minulta jo löytyykin. Apricot on todella luonnollinen persikkainen sävy, erityisesti pidän tästä yhdistettynä voimakkaaseen turkoosiin/vihreään silmämeikkiinja persikkaiseen poskipunaan.  Ihanaa, että näissä ei ole hohdetta! Lähes kaikessa vähänkään luonnollisemmassa sitä kun tuppaa olemaan.

Oletko jo itse tätä huulipunaa testannut? Mitä pidit ja minkä sävyn valitsit? Suosittelen tätä kevyestä ja läpikultavasta huulipunasta/kiiltopunasta pitäville, pahaa pelkään että joskus hankin taas lisääkin ;) Ehkä kuitenkin himoitsemani Beige Nude jää kauppaan, Honey ja Apricot riittävät kyllä.

Lumene Wild Rose Natural Apricot Nude

Honey Nude & Apricot Nude comparison

Lumene Wild Rose Natural Apricot Nude
(no lipliner)


Comments

 1. That's a sweet color! I wish I had one.

  ReplyDelete
 2. This looks pretty on your lips! I tried 3 nude lipsticks up to now and they all make me look sick :( I wonder why.... still searching for the perfect nude color lipstick !!!!

  ReplyDelete
 3. What a pretty color!!! You Lumene posts make me want to try this brand!!! :)That Apricot nude is gorg!

  ReplyDelete
 4. Mä tykkään kanssa ihan hirveästi noista Lumenen Natural-huulipunista! Ihan mahtavia juurikin siksi, kun niissä ei ole hohtoa, ja kaikki sävyt kauniita nudesävyjä. Olen ollut tosi lähellä hankkimassa juuri tuota Apricot Nudea, mutta sitten olen saanut jarrutettua itseni kun eihän noita huulipunia kuitenkaan tule juuri koskaan käytettyä....

  ReplyDelete
 5. Tuo näyttää mielestäni paremmalta kuin Honey :) Tekisi mieli itsellekin hankkia kovasti mutta toisaalta en käytä paljon huulipunia... joskus kuitenkin tulee semmoinen fiilis että nyt tahtoo punaa huulille! :D Ehkä vielä hetken tyydyn näihin huulikiiltoihin. ;)

  ReplyDelete
 6. Ohh love it on you! I tried hunting down the Wild Rose line, but I only found the natural code one:I

  ReplyDelete
 7. I love the lipstick. It look great. They look great on you!

  ReplyDelete
 8. This one's my favorite out of the three!

  ~Caro~
  caroleena85.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Jennifer: The right shade is so important in nude lipsticks :/

  pammy, Gabriela, KawaiiFreakxXx, Caro, liquoredonlacquer , ylbb: Thanks :)

  therese: this in a new one, i hope you'll find it later!

  Rairuu ja sanni: Nämä ovat niin hillittyjä, että saattavat mennä huulikiiltoihmisilläkin ;)

  ReplyDelete
 10. Ostin juuri Beige Nuden ja Honey Nuden, kun halavalla sain.
  Sokoksesta saa 2 yhden hinnalla.

  ReplyDelete
 11. Minäkin hain varakappaleet Honey Nudesta ja Apricot Nudesta, jotka ovat osoittautuneet eniten käyttämiksini sävyiksi :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…