Skip to main content

[Review] Forever Living Products

Sain mahdollisuuden käväistä ForEver Living Products-kutsuilla ja aloe-tuotteet kiinnostivatkin kovasti. En tarkemmin myyntisysteemistä tiedä eli keskityn ainoastaan tuotteisiin ja tämä on vain henkilökohtainen mielipiteeni. Näissä kotimyyntijutuissa saattaa olla voimakkaita mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin, itse suhtaudun näihin kiinnostuneena, kuten kaikkeen kosmetiikkaan :) Myyjä oli kaverin kaveri ja oikein mukava eikä tyrkyttänyt tuotteita. Voin hyvinkin jatkossa osallistua uudelleen!

I had an opportunity to attend a Forever Living products party and of course I wanted to test the products ;) I don't sell these myself.Sarjan tähtituote taitaa olla aloe-juoma, jota maisteltiinkin. Karpalon makuinen oli hyvää mutta minulle maulla ei tässä tuotteessa ole juuri merkitystä, ostan vain terveysvaikutusten takia ja maustamattomassa on vähemmän turhia aineita. Aika kamalaa maustamaton olikin, pahempaa kuin Pur Aloen (Ruohonjuuresta/ Ecodealista tms) versio joka minulla jo onkin. Foreverin hinta todellakin yllätti, ne olivat 30 € (maustetut 33€) litralta, kun taas Pur Aloeta saa huomattavasti edullisemmin (23.90€ neste ja 26€ juotava geeli, koodilla fashioned -10% näistä hinnoista) ja pullokin on hiukan suurempi (1035 ml). Pur Aloe on lisäksi luomulaatuinen ja Aloe Vera pitoisuus on peräti 99,79 % (toisen aloe vera pitoisuutta en tiedä). Voittajaksi tässä sarjassa siis selvisi Pur Aloe, onneksi olin tutustunut siihen ennen kutsuja!

The most famous product from this brand might be the aloe drink. The taste was terrible, even worse than in my Aloe Pur drink. LOL. I was suprised because the price was also higher, 30-33€/litre in Finland, Aloe Pur (certified organic) is cheaper and contains 99,79% aloe vera, I'm glad I already knew about Aloe Pur! 


Cute tiny drinking glasses for aloe drinks :D
Toinen suosikkituote taitaa olla Aloe Gelly, jonka itse ostin myös :D Olen tätä käyttänyt kasvovoiteena toisen geelin päällä ja olen kyllä tykännyt. Mukavan rauhoittavalta tuntuu ja pidän geelin koostumuksesta (ei lirua, ei hyytelömäistä eikä kokkareista). Jos tätä laittaa paljon, tuntuu tahmaiselta.

I bought Aloe Gelly for me :) I have used this as a moisturizing gel on my face. It's nice, I use it with other gel moisturizer. Feels calming and I like the consistency (not too fluid) but if you use too much, the skin feels sticky.Aloe Lips with Jojoba-huulirasvan sain lahjaksi parisen viikkoa sitten. Olen tästä kovasti kehuja kuullut ja ehkäpä vuosia sitten olisin itsekin ihastunut tähän, ihan kivalta tuntuu huulilla. Haju on kuitenkin liian voimakas eikä edes hyvä (olen tottunut näemmä luonnollisempiin tuoksuihin) ja maku jää suuhunkin. Valittettavasti  aloen ja jojoban jälkeen  incissä komeilee mineraaliöljy. Hintaa tällä oli 4€. Pitäydyn jatkossakin Silk Naturalsin ihanissa huulirasvoissa.

I got Aloe Lips with Jojoba from my mom a few weeks ago. This feels nice on the lips, maybe a few years ago I would have liked this more...  The smell is too strong and not nice, the taste is not good either. The inci starts nicely, with aloe & jojoba, but after that there is mineral oil. Price in Finland was 4€ so I prefer my lovely Silk Naturals lip balms :)


 Itse ostin myös Bright Aloe Vera Toothgel- hammastahnan, kun moni kutsuilla ollut tätä kehui. Hinta oli aika kova 10€/ 130g mutta tämä on todellakin rittoisaa! Sisältää SLS:ää (kuten lähes kaikki hammastahnat, se kai saattaa aiheuttaa aftoja eikä ole paras herkälle suulle) mutta ei fluoria. Maku on miellyttävä, tulen niin monesta hammastahnasta huonovointiseksi eli sopivan hammastahnan löytäminen on vaikeaa. Tätä voin omalta osaltani suositella!

I bought  Bright toothgel too, my frind told me that this is good. The price was high (10€/ 130 g) but this in VERY concentrated! This contains SLS (like most of the toothpastes) but not fluoride. The taste was mild & nice, me likey!

Deodorantista pitää mainita sen verran, että sisältää triklosaania (triclosan). Ihan turha voimakas bakteerintappaja, normaali ihminen ei sitä kosmetiikassa tarvitse! Tämän tuotteen käyttö kertoo valitettavasti aika paljon Foreverin luonnonmukaisuudesta :(

The deodorant might be effective, it contains triclosan. I don't want to use triclosan and unfortunaly after noticing this, I didn't really trust the company: natural or even "natural" products just do not contain it!

Tarkistakaapa muuten hammastahnanne/ muu kosmetiikka Triklosaanin varalta myös:
 "Osa hammastahnoista sisältää triklosaania, jonka käyttö hammastahnoissa ja eräissä muissa kuluttajatuotteissa on kyseenalaistettu ympäristösyillä. Tahnaan lisätyllä triklosaanilla saattaa olla ientulehdusta estävä vaikutus. Suomen Hammaslääkäriliiton näkemyksen mukaan triklosaania sisältäviä hammastahnoja ei kuitenkaan tule suositella yleiseen käyttöön. Niitä tulisi käyttää vain hammaslääkärin harkinnan mukaan yksilökohtaisesti ja tämän tulisi näkyä pakkausmerkinnöissä. Lasten ei pidä käyttää triklosaania sisältäviä hammastahnoja lainkaan." Suomen Hammaslääkäriliiton suositukset

Yhteenvetona sanoisin, että monet tuotteista olivat hyviä mutta luonnonmukaisempiakin tuotteita löytyy ja jopa edullisemmalla hinnalla. Mutta toisaalta jos lähistöltä ei löydy kauppaa joka Aloe Puria myisi, saattaa Forever Livingin saatavuus toisille olla huomattavasti parempi. Kyllä näitä voisin itse hyvin käyttää, paitsi toki dödöä. Oletko itse testannut Forever Living Productsin tuotteita?

So I liked some of the products but  you can find similar or even ecocertified products at this or lower price. For me it's cheaper to get these from eco shop but for some other people, it might be easier and even cheaper to get these ones form Forever Living. Have you tested these?

Comments

 1. I like aloe vera gel for my hair, it is so moisturizing :-)

  ReplyDelete
 2. Vertailitko juomien aloe vera pitoisuuksia, itse ostin joskus muinoin kahta eri merkkiä ja pitoisuuksien ero oli aika yllättävä. Sekin varmaan osaltaan selittää noita hintoja.
  Aloe vera tuotteet on muuten mielestäni tosi hyviä, itse käytän lähes päivittäin geeliä tai emergency sprayta.

  ReplyDelete
 3. Johanna: Hyvä pointti, piti kirjoittaa mutta näemmä jäi pois :P Lisäsin Aloe Purin aloe pitoisuuden (99,79%) postaukseen, Foreverin en tiedä kun näin tuotteen vain pikaisesti. Aikoinaan minulla todella hyvän makuista aloejuomaa mutta siinä tuskin oli lähellekään näitä pitoisuuksia!

  graphology: I must try that too someday!

  I have to moderate posts for now on, because of the SPAM >:/

  ReplyDelete
 4. Mulla on ollut Foreveriltä Aloe Moisturizing Lotion, josta tykkäsin ihan sikana! Olin jo ostamassa toista tuubia, mikä mun kohdalla on harvinaisuus. Myyjäni sitten unohti (!!!) toimittaa mulle uuden kappaleen, enkä sitten enää uusinut tilausta. Mutta voisin varmasti vielä joskus ostaa sitä.... Muistelen, että incikin oli ihan hyvä. Mies tykkäsi kanssa ihan älyttömästi Foreverin Gentleman's Pride -partabalsamista. En tiedä onko sitä enää edes saatavilla... Mutta tuoksui tosi hyvälle, mäkin tykkäsin miestä nuuhkutella kun se oli laittanut sitä! ^_^

  ReplyDelete
 5. Sanni: Oi ei, tylsä juttu tuo unohtaminen :P Tuota lotionia ei myyjällä tainnut olla mukana ollenkaan... Myi siis vain ihan tutuille eikä kovin aktiivisesti :) Geeli tosin on enemmän meikäläisen juttu joka tapauksessa mutta kiva kuulla lotionista hyvää palautetta!

  Tuon juoman hintaerosta tosiaan yllätyin, vaikka toki jälleenmyyjänä saa halvemmalla.

  ReplyDelete
 6. I have used their lipbalm and loved it. very soft in the tube,but very moisturizing for my lips.

  ReplyDelete
 7. the curious duckling: my mom loves it too :)

  ReplyDelete
 8. http://www.puronsolina.com/pur-aloe--tuotteet
  Huomasin, että pur aloe tuote tuodaan Eurooppaan, ilmeisesti kylmäsäilytyksessä. Tämä vie tuotteen ravintoarvoista ja -rikkaudesta huomattavasti pois. Foreverin aloe tuote valmistetaan omilta pelloilta suoraan purkkiin ja Sen Aloe pitoisuus on markkinoiden paras, myös ravintoarvoiltaan. Olisin skeptinen, jos joku väittää, että saa tuotua meren yli leikatun aloe lehden muuttumattomana. Leikattu Aloe hapettuu välittömästi leikkaamisen jälkeen. Ja pakastettuna Se menettää ravintoarvojaan oleellisesti. Foreverin aloe juoma sisältää patentoidun stabilointiaineen (luonnon säilöntäaineista) joka jättää itse aloen ravintoarvot lähimmäksi sitä mitä ne pelloilta kerättäessä olivat. Lisäksi yritys on eettinen ja pitää työntekijöistään huolta.
  Harmi, että esitys on ollut näiltä osin puutteellinen. Aloen määrä prosentuaalisesti ei ole merkitsevä keholle vaan tuotteen sisältämän aloen laatu. Lips, hammastahna ja gelly on itsellä päivittäisessä käytössä, samoin juoma ja monta muuta tuotetta. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…