Skip to main content

MAC Her Blooming Cheek blush/ Tartan Tale


I saw MAC Tartan Tale collection @Heathrow but I didn't find the collection nor the non existent cs very interesting so I didn't buy anything. Now we have this in my hometown and I found myself at the MAC counter ;) The customer service was good and I immediately noticed the lovely blush & lipstick all the girls there were wearing: Her Blooming Cheek & Full Fuchsia.
 
I had to get the blush, it just gorgeous! I have nothing like this in my stash. Unfortunately it looks more like bright pink in my swatch, it really is FUCHSIA. It's not a easy blush for beginners of course, it's a VERY pigmented one, but you can also apply it lightly. I swatched this in the counter next to Dollymix and Dollymix was so tame. LOL. I'll post FOTDs with this in a few days.

I think I won't buy Full Fuchsia lipstick. It was gorgeous but I don't think I'll wear it...

Näin MAC  Tartan tale-kokoelman Heathrow'lla mutta kokoelma ja olematon asiakaspalvelu eivät kiinnostaneet, joten mitään ei tarttunut mukaan. Nyt Kokoelma tuli Turkuun (HUOM: Kokoelma tulee Helsinkiin 16.11!) ja pakkohan siellä oli ihan vain pikaisesti käydä ;)  Iloinen myyjä tuli heti auttamaan ja esitteli minulle Her Blooming Cheek-poskipunaa. Samalla jo bongasinkin myyjien upeat huulet ja poskipunat, jotka osoittautuivat kaikille Her Blooming Cheek & Full Fuchsia yhdistelmäksi.

Poskipuna oli siis saatava, todella upea sävy ja tälläista ei todellakan kokoelmistani löydy. Valitettavasti väri näytää lähinnä pinkiltä kuvissani, on tosiaan FUKSIA! Ei takuulla helpoin aloittelijalle, on todellakin pigmenttinen, mutta tätä on helppo laittaa myös kevyesti (laatutavaraa, levittyi todella nätisti). Testasin kaupassa Dollymixin vieressä (se on ollut himotuslistalla jo toista vuotta) ja Dollymix oli ihan kesy :D Meikkikuvia tämän kanssa tulossa lähipäivinä. Hinta Stockmannilla 20,70€.

Full Fuchsia-huulipuna oli myös upea mutta sen taidan jättää väliin. Pelkään, etten osaisi kuitenkaan käyttää.

MAC Her Blooming Cheek swatch: applied lightly & heavily.


What do you think about this color? Already bought this one? Here is also one EOTD MAC makeup artist did to me, I didn't buy thse colors.


-MAC Paint pot Soft ochre (primer)
-MAC a wish come true/ Tartan Tale e/s (lid)
-MAC semi-precious/ Tartan Tale e/s (outer lid)
-MAC Shadowy Lady e/s (crease)
-MAC Pearlglide intense eyeliner Black Swan
-MAC Haute&Naughty mascara
-
The eyshadows in Tartan Tale collection are actually quite big! The colors were lovely, soft, muted and quite sheer. The colors look a bit powdery, I think. I won't buy these myself but I think many will like easy colors like these :)

edit: Some FOTDs with this blush, just to show how pigmented Her Blooming Cheek is.

Quite lightly but it's easy to apply even less. This the one I used today.

This is how much I usually apply blush, so this IS pigmented ;D

A bit more...

Applied heavily :D


Comments

 1. Mitvit...

  Kävin Helsingin MACin pisteessä joskus viime kuun puolessa välissä kysymässä, että milloin kokoelma tulee ja vastasivat, että 16.11. ja silloin on joku iso tapahtuma. Prkl.

  ReplyDelete
 2. Saila: Kokoelma tulee Helsinkiin ensi viikolla!

  ReplyDelete
 3. Whoa, if you say that Dollymix is tame in comparison it MUST be bright :O

  ReplyDelete
 4. Nea! Please dont' tell me my post created your lemming for Her Blooming Cheek hahahaha, it surely is a gorgeous color and only a light sweep is needed :D What brush would you apply this with?

  ReplyDelete
 5. jennifer: Well, maybe just a bit. Haha :D I've now tested this with MAC 168 (large angled contour blush) but I'll try dual fiber too.

  SilhouetteScreams: yep :D Dollymix started to feel so easy to use. LOL

  ReplyDelete
 6. It looks very nice lightly applied.

  ReplyDelete
 7. Aika ärtsy sävy :D! Itse en osaisi käyttää, mutta noin kevyesti swatchattuna kyllä tosi kaunis. Muistatko yhtään muiden tuotteiden hintoja?

  ReplyDelete
 8. tahma: Käyttivät tätä todella monella asiakkaalla meikissä ja on todellakin yllättävän käyttökelpoinen! Hintoja en juuri muista, sama pää kestä talvet yms, pigmenttisetti oli noin 42€.

  ReplyDelete
 9. Holy moley!!
  I would love that one but I have a feeling one of my al rocks blushes may be close so I better stick with that one lol

  ReplyDelete
 10. just wondering :) how much is this blush retailed for in Finland?

  ReplyDelete
 11. Ihana sävy ja pakko saada itsellenikin!

  AL:n Candy-O on yksi suosikkiposkareistani, enkä tyhmä tajunnut koskaan tilata siitä täysikokoista ja nyt on sen suhteen liian myöhäistä. Her Blooming Cheekistä luulisi riittävän loppuiäksi fuksiaa poskaria :D

  ReplyDelete
 12. Keijukainen: No se jäi minulta hankkimatta myös! Sample on mutta missä, siinäpä kysymys :P Ja onhan toki tämä pressattuna helpompi käyttää, varsinkin juuri näin pigmenttisessä tuotteessa. Suosittelen kyllä, on ihan arkikäyttöön sopiva. ja vaikka naamiaisiin, jos runsaalla kädellä laittaa ;)

  jennifer: 20,30€.

  KittenMittens: I think it might be close. I just can't find my sample anywhere... I miss AL :(

  Ania: Well, this is pink :D I'd still say it's surprisingly wearable!

  ReplyDelete
 13. When I saw the color, it's like a big WOW! I would look like a clown wearing it. haha.

  ReplyDelete
 14. ylbb: LOL :D I still think that this is very wearable blush but it looks very scary, and you have to apply it lightly. I probably wouldn't have bought this if I haven't seen 6 persons wearing it :)After that I just said "wow" and bought it. Haha.

  ReplyDelete
 15. Katsoitko muuten ollenkaan My Highland Honey-poskaria? Musta tuntuu et se on mulle liian oranssi ja kun en pääse testaamaan, niin en uskalla ostaa sokkona.

  Ostitko muuta tuosta kokoelmasta?

  ReplyDelete
 16. Keijukainen: Katsoin kyllä, se oli tosiaan oranssi ja kädelle äkkiä swathatessa minun makuuni jopa liian vaalea. Nyt tietty etsin siitä swatcheja, näkyi hyvin tummallakin iholla, ja mä HALUAN SEN. Voi ei :D Mutta oranssinen persikka oli. En ostaisi näkemättä minäkään.

  Muuta ei mukaan tarttunut, ihan kivoja oli paljonkin mutta MACin hinnoilla se ei ihan riitä :D Lisään ihan kohta yhden vaaleanpunertavan silmämeikkikuvan tähän postaukseen.

  ReplyDelete
 17. your right that color is gorgeous, you're brave though, I don't think I could ever buy something that bright since I am so fair. which is sad because i am missing out on alot of great colors!!

  thanks for this post. such pretty swatches!!

  xoxo
  liquoredonlacquer

  ReplyDelete
 18. Minusta tuo silmämeikki on paras kaikista niistä Macin ständillä tehdyistä meikeistä, jotka oot täällä blogissa näyttänyt. Sävyt sopii sulle hyvin, mutta eivät tosiaan ole kaikista uniikeimpia sävyjä, mikä toistuukin läpi kokoelman. Varmasti löydät pigmenttisemmät versiot jo mineraalikokoelmastasi tai Ingloteista ;)

  Itsekin olin alunperin Semi-Preciousia ostamassa, mutta swatchit ja arvostelut ei lopulta vakuuttaneet, vaikka sävy on tosi kaunis. Ja se isompi koko ärsyttää myös, koska haluaisin depotata kaikki Macit.

  Oon nähnyt jo niin monessa blogissa/arvostelussa sanottavan, että molempia kokoelman poskareita kannattaa kokeilla poskille, ennen kuin tuomitsee :D Käy ihmeessä testaamassa vielä se Highland Honey jos jäi harmittamaan! Jossain muuten mainittiin, että se muistuttaisi Ripe Peachia, joten voi kannattaa verrata nekin vielä. Mä kyllä uskon, että RP on korallisempi.

  Mä haluaisin sen Courting Lilac-huulipunan, mutta oon ihan varma (MUAn perusteella) ettei se näy mun huulilla, jotka on aika pigmenttiset. Tilasinkin sen sijaan Fyrinnaelta lilat lip lustret :)

  ReplyDelete
 19. I went ahead with My Highland Honey instead of Her Blooming Cheek though it's very gorgeous! I don't have any similar blushes to it though, ugh maybe I should have got it after all! Peach blushes always get my attention first he he I love how they did your eye make-up, very beautiful colors! :)

  ReplyDelete
 20. The blushes are lovely!!! P.S> Just nominated you for a "lovely blog" award on my blog! :) I was wanting to email you about it, but couldnt find your email. Great Blog you have here!!! :)

  ReplyDelete
 21. Moi,
  näin unta susta ja tosta poskarista :) Olit laittanut sitä semmoiset törkykirkkaat pienet nukkemaiset pallot poskipäille ja mietin kuumeisesti miten kertoa sulle, että ne on ihan karmeet :D Sitten lähditkin jo pois, niin pääsin tukalasta tilanteesta.

  ReplyDelete
 22. I prefer your own LOTD's with brighter colors, but the look was well done. Lovely blush by the way, I can't wait to see it on you :)

  ReplyDelete
 23. Keijukainen: Senkin... Arvaa vain mitä testasin JA OSTIN ;D Teen huomiseksi perskikkaisten poskipunien vertailuswatchiakin.

  Emma: haha :D Minulle saa kyllä kertoa, jos noin kävisi. *hekottaa* Silmämeikeistä ehkei, koska testaessa tulee myös niitä aika kammottavia (ja sen tiedän sitten jo istekin ;).

  Mademoiselle C & Pammy: Thank you :)

  Ebru: Got My Highland Honey today, it's GORGEOUS too!

  Graphology: Thank you :)

  liquoredonlacquer: Thanks :D This is bright so might be too bright for the palest girls :)

  ReplyDelete
 24. Coming back to LOL at those awesome photos showing how bright it is XD you're hilarious haha

  ReplyDelete
 25. SilhouetteScreams: ;D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…