Skip to main content

[NOTD] Essence Fivepocket Grey (Denim Wanted) & spiders

Oops, forgot to post this earlier: here are my Halloween nails! The results were not the best but I was off to London just a day after this party, so I was too lazy to do my nails again ;D I bought these nail "stencils" from Germany and it was my first time to try something like these. The spiders were far from perfect but I loved the nail polish (Essence Fivepocket Grey/ Denim Wanted)! It was very opaque, cheap and I just love this grey color.

Hups, unohdin postata tämän aiemmin ;) Tässä siis Halloween kynteni, eivät kovin onnistuneet... Mutta koska edessä oli Lontoon reissu ja uusi kynsien lakkaus seuraavana päivänä, en viitsinyt tehdä kynsiä uusiksi juhlia varten. Ostin nämä hämähäkkisapluunat Saksasta ja oli tosiaan ensimmäinen kerta kun moisia olen testannut. Lopputulos ei kovin upea ollut mutta harmaa lakka (Essence Five Pocket Grey/ Denim Wanted) on ihana! Peitti loistavasti, väri oli upea ja hinta naurettavan halpa (alle 2€).

I used 2 coats


Poor spider, not pretty :D

Comments

 1. Hauskan näköinen tuo hämppis :) Ihana harmaa lakka!

  ReplyDelete
 2. the nail stancils are so cool :-)

  ReplyDelete
 3. Kaunis harmaa lakka.
  Mitä päälilakkaa/pikakuivattavaa käytät, koska ehdit niin usein vaihtamaan kynsien väriä? Itselleni usein käy niin, että lakkaan viimeiseksi illalla ja sitten aamulla kynnet ovat kuivuneet täyteen tyynynkuvia =D

  ReplyDelete
 4. Misty: Yleensä vaidan lakat 2xviikko ja Mavalan MavaDry on suosikkini :) Ennen minullekin kävi aina juuri noin, ja välillä kyllä vieläkin ;)

  graphology: hopefully I'll someday know how to use them :D

  tahma: Ihana on <3

  ReplyDelete
 5. Love the grey shade! And, the nail stencils are cute! I got a few items from the essence Denim collection that I hope to review soon (shadow duo, gloss, and eyeliner). :)

  ReplyDelete
 6. I have this colour, I really like it. :)

  ReplyDelete
 7. KittenMittens, Ania & Pammy: This grey is very lovely <3 And those poor spiders... LOL

  ReplyDelete
 8. Oh I didn't even do anything for nails this Halloween...how sad is that. I didn't paint them at all...lol! I do like gray polishes though.

  ReplyDelete
 9. Hi!

  The colour of you nailpolish is too good to be true :)

  I;m pretty sure that i can't find this label in my town but i will try to find at least something to match the grey from above :)

  I love it !!!!

  ReplyDelete
 10. Velvet: Well, my poor spider was a bit sad too :D

  smilingelf: Grey is <3. Hope you find a nice one!

  ReplyDelete
 11. i actually like the grey polish, not so much the spiders!!! Perfect grey love it ill look for it;)Thx for the tips

  ReplyDelete
 12. MornaBlue: The greay nail polish was lovely! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!




UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.











Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:






Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

















Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…