Skip to main content

Weleda Massage oil gift pack Meow sale code


I saw this Weleda Massage oil set in local department store and I thought this could make nice Christmas present. I'll give these to different persons (as a  part of a present), so I opened the package and took some pictures. I had Weleda Sea buckthorn body oil myself and the scent was just amazing.

This set contains 6x10 ml of Weleda massage/body oils and the scents are Wild Rose, Citrus, Lavender, Sea Buckthorn, Pomegranate & Arnica. It's possible to give this as a set or separately :)

Näin tämän Weledan hierontaöljysetin Sokoksella ja ajattelin, että tästä saa kivan joululahjan. Hinta oli 12 € ja annan näitä lahjan osana eri ihmisille. Avasin siis paketin ja otin hiukan kuvia, tuo pullon jonka avasin menee toki omaan perheeseen. Minulla oli aiemminkin Tyrni-versio isona kokona ja sen tuoksu on ainakin aivan ihana!

Setti sisältää 6x10 ml Weledan massage/body oileja ja tuoksut ovat Wild Rose, Citrus, Lavender, Sea Buckthorn, Pomegranate & Arnica

Wild Rose, Citrus & Lavender:
Sea Buckthorn, Pomegranate & Arnica:
Sea Buckthorn:
Have you tested Weleda oils?

Here is also sale codes to Meow, you can also find nice new collections from their site :D I'm tempted to buy but I just do not need anything.

Orders Shipping to:
USA: no minimum order required
Canada: $30 minimum qualifies for Free Shipping
International: $50 minimum order required

PLUS, save 15%
Code: 
CatsEatTurkey 


Sale Ends 11/28 at midnight EST


Comments

 1. I have been using Weleda products for many, many years. My grandma used them, my mother used them and that convinced me enough to carry on the legacy. They are high quality products and pretty much the only thing I use on my skin aside from handmade soap. Never harsh, scented with essential oils and very pampering on the skin.

  ReplyDelete
 2. The oil set is so cool, i like Weleda oils :-)

  ReplyDelete
 3. Oii, kiitos vinkistä, olen vannoutunut Weleda -fani ja nuo hierontaöljyt on ihania.

  Weleda on myös ykkössuosikkini kasvojenhoidossa, en pärjää ilman merkin Manteliöljyä ja saman sarjan Intensive -voidetta näin talvisin.

  Olen katsellut noita Meowin tuotteita pitkän tovin vähän sillä silmällä, olisikohan nyt vihdoin aika tehdä tilaus ja antaa kiusaukselle periksi. :D

  ReplyDelete
 4. Scarlett: kiva tapa testata monia eri tuoksuja tai saada kaveritkin koukkuun :D Meow on kyllä ihana firma, suosittelin!

  Cocobong Soaps: i agree <3

  graphology: I also love their wash cream & body lotion <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…