Skip to main content

Sleek Storm palette swatches & EOTDs


I tested original palette a lot and now I tested Storm palette. The light colors are lovely in this palette! I've heard that the matte colors are hit or miss, there is 2 mattes in this palette. I tested those just on browbone & lower lashline, so unfortunately I don't know how they really work... I rarely use mattes :)

Ja Original-paletin jälkeen oli vuorossa Sleek Storm-paletti. Vaaleat sävyt ovat laadultaan paremmat kuin Originalin kulta, onneksi! Sleekin mattavärit voivat kuulemma olla ihan hirveitä, tässä paletissa mattoja on 2 kpl. Testasin ne vain kulmaluulla ja alarajauksena eli en kovin paljon pysty laadusta sanomaan... Käytän mattasävyjä niin harvoin :)
Sleek Storm palette


-No 1 (lid)
-No 2 (crease)
-No 3 (lower lashline)
-No 4 (to darken the crease)
-MAC Dipdown fluidline
-Lumene Excellenght mascara

-Meow Flawless Frisky Sphynx foundation
-MAC Her Blooming Cheek/ Tartan Tale blush
-Inglot sleeks gloss


EOTD 2:

-no 2 (inner lid, browbone)
-no 1 (lid)
-no 3 (crease)
-no 4 (lower lashline)
-Purely foundation
-MAC my Highland Honey blush
-L'Oreal Pretty Peach lipstick

EOTD 3:

-no 2 (lid)
-no 3 (crease)
-no 4 (lower lashline)
-no 1 (browbone)I like this palette :D What about you?

Comments

 1. Nea! Those colors are gorgeous! I especially like EOTD #2! So pretty on you! What a nice finish on these shadows. I have never tired Sleek...but, I sure would like to!!! :) Thanks for the post! :)

  ReplyDelete
 2. The swatches are great, I love the colours in the palette. Sleek is a nice brand and the EOTD's are gorgeous! I especially love the last one!

  ReplyDelete
 3. your EOTDs are soooo gorgeous !!! argh!!! i love how Her blooming Cheek and Highland Honey looked on you!!

  ReplyDelete
 4. Those are such nice looking colors!

  ReplyDelete
 5. Those palettes are so pretty! The first look is my favorite. I love the goldish pink shade on the lid.

  ReplyDelete
 6. Ooooh, gorgeous looks! I'm going to have to get the Storm palette - it looks great.

  ReplyDelete
 7. I ordered this palette during the (quite sporty ^^) Sleek sale, now that I've seen your photos I can't wait to receive it :)
  The colours are really wonderful, I'm impressed!

  ReplyDelete
 8. The palette and your looks are gorgeous :-)

  ReplyDelete
 9. Ohh i love this looks, how do you define your outer V so beautifully?!?!

  I love the palette too ♥

  ReplyDelete
 10. I like it too!
  The 3rd look is amazing!
  Thanks for swatching!
  x

  ReplyDelete
 11. beautiful colors and your looks are lovely :)

  ReplyDelete
 12. Ooooh so much many gorgeous metallics <3 love the last look in particular!

  ReplyDelete
 13. hi hun, do you have EOTD of Sleek Graphite????

  ReplyDelete
 14. Lovely colours all of them ^^

  http://shinigami-u-openingmymind.blogspot.com

  ReplyDelete
 15. Thank you Ladies, this palette is lovely! I also recommend Bad Girl for those who like darker colors :) Review coming hopefully later this week.

  some answers:
  liquoredonlacquer: MAC 217 brush is the best ;)

  rhaindropz: I don't have that palette unfortunately but Bad Girl is OMGorgeous, really!

  ReplyDelete
 16. your EOTDs are gorgeous especially the last one!

  ReplyDelete
 17. Smita: Lovely & shimmery colors :)

  killou.killou: Thank you :)

  ReplyDelete
 18. Thank you for posting these, you're such an inspiration! :) They all look pretty, but then again with such beautiful eyes how could they not look pretty? ;)

  xxx

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…