Skip to main content

[NOTD] Essence Show your Feet "In the Jungle"


I have a few Essence Show Your feet nail polishes and I've really liked the quality. This one was not that opaque as the colors I bought before (but those were almost one coaters), this one ok after 2 but would have better with 3 coats. This nail polish was very easy to remove! Usually I have green nail polish all over my fingers but with this one, I didn't have any problems. Yay!

Minulla on muutama Essencen Show Your Feet-lakka jo ennestään ja olen pitänyt kovasti niiden laadusta. Tämä lakkahan on tarkoitettu varpaankynsiin mutta pelittää toki mainiosti myös sormissa! Tämä vihreä ei ollut niin peittävä kuin aiemmin hankkimani turkoosi ja lila, mutta ne olivatkin peittäviä jo yhdellä kerroksella. Tämä oli ok kahdella mutta olisi ollut vielä parempi kolmella. Tämä oli hyvin helppo poistaa, toisinaan viheän lakan jäljiltä sormetkin ovat ihan vihreät mutta tämä lähti heti pois. Ostan näitä jatkossakin :)
Comments

 1. Ite kuolaan tän sarjan turkoosia. Käyn sitä täälä vaivihkaa välillä vakoilemassa, vaikka yleensä siniset ei oo se mun omin väri :P

  En kyllä ymmärrä kuitenkaan, miksi varpaankynsille pitää olla omia lakkasarjoja? Peittääkö ne yleensä helpommin ja pysyykö ne pidempään?

  ReplyDelete
 2. Such a pretty color! I'll try to find it :) Thanks ;)

  xxx

  ReplyDelete
 3. Very festive! I have yet to try essence polishes, but they do have some fun and unique shades like this one! :)

  ReplyDelete
 4. Interesting color! Really pretty :)

  ReplyDelete
 5. I dont think essence sells the show your feet polishes in ireland, but whats the difference between them and the normal ones? love the colour though x

  ReplyDelete
 6. this is one of my most favorite colors, among top 10 for sure. Such a great shade and really good quality too.

  ReplyDelete
 7. Hermetic; These Show your feet polishes are so nice :)

  dazzlelight91: These are antibacterical or something, I just like the colors :D

  pammy, Susalie, graphology & Stavroula: Than you :)

  Laura: Turkoosi on ihan paras <3 Nämä ovat tarkoitettu varpaankynsille ja ovat sen takia kai antibakteerisiä tms. Käytössä ovat hyvin peittävä, usein 1 kerros riittäisi.

  ReplyDelete
 8. I am so glad you said this was easy to remove! I love greens, I have a bunch I haven't worn because I am trying to grow out my stains, do you remember if you had any problems with this one??? xoxo

  ReplyDelete
 9. jbrobeck: Didn't stain my nails but I always use 2 coats of Orly Nail Armor under nail polish, just in case!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…