Wednesday, March 23, 2011

Alverde Nadja palette


I finally tested Alverde Nadja palette :D It felt too colorful in wintertime but it's almost spring now, right? The temperature is only like -5 C. LOL.

I liked this palette more than I expected, in fact. The colors were vibrant but still wearable. Mattes, like Alverde eyeshadowns usually are, and very nice to apply :)

Sain vihdoinkin testattua Alverden Nadja-paletin :D Tämä tuntui talvella liian "värikkäältä" mutta nyt kevätaurinko paistelee ja tämä alkoi tuntua sopivalta, eihän pakkastakaan ole kuin -5 astetta. *heh* Postaan tämän siis hieman myöhemmin kuin kirjoitan.

Pidin tästä itse asiassa paljon enemmän kuin osasin kuvitellakaan. Värit olivat kirkkaat mutta silti suhteellisen helppokäyttöiset. Matat, kuten Alverdet yleensäkin, ja pehmosiesti levittyvät. Tykkään!Well, just one EOTD. Not many different color combos in this palette ;)-Essentia Naturale mineral foundation in Light
-MAC Her Blooming Cheek blush/ tartan tale
-MAC Macroviolet fluidline
-MAC Zoom Fast Black mascara
-We Care Icon magnetic lips lipgloss in Perfect Purple


7 comments:

 1. Oi tuo näyttää ihanalta, mistä noita saa ostettua ?

  ReplyDelete
 2. Ruu: vain DM nimisistä kaupoista keski-euroopassa :/ Mutta lähden taas Saksaan huomenna ja kannan mukanani vähän extraakin. En tosin tiedä onko tämä enää saatavilla...

  ReplyDelete
 3. Oooo it is so gorgeous! This combination reminds me of flowers and spring!

  ReplyDelete
 4. Very pretty purples! I like the purple right before your crease shade the best :)

  ReplyDelete
 5. What a soft and pretty look for spring!

  ReplyDelete
 6. Thank you Ladies :) Just got a few more palettes from Germany. LOL

  Ruu: Jos tämä paletti kiinnostaa, laitapa minulle meiliä! Löysin yhden ylimääräisen Saksasta :) Jos et halua, ei hätää, saan sen takuulla myytyä mutta ajattelin kysyä sinulta ensin.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails