Skip to main content

Marilou Bio products (certified natural cosmetics)

I got some Marilou Bio products for review :) These are made in France and EcoCert certified. I find the packaging very cute, scents lovely and prices affordable, I would definitely be interested in this kind of product if I'd see them in a shop!

Sain testiini muutamia Marilou Bio-tuotteita Biodellystä :) En olekaan missään näitä myynnissä nähnyt mutta pakkaukset ja tuoksut ovat niin suloiset, että olisin varmaan siinä tapauksessa jo näitä ostanutkin! Hinnatkaan eivät ole yhtään pahat, 5.50€/kpl! Toki pakkauksetkaan eivät ole suuret mutta ihan riittävät kyllä (koot merkitty tuotteiden kohdalle). Tuotteet on valmistettu Ranskassa ja EcoCert sertifikaatti löytyy myös, ehtaa ekokosmetiikkaa siis ovat. Saat muuten -10% koodilla FIF tilatessasi Biodellystä, en saa koodin käytöstä mitään.

Tietoa merkistä Biodellystä:
Marilou Bio on uusi ranskalainen Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan parhaista luonnon raaka-aineista. Sarjassa käytetyt pääraaka-aineet ovat tunnettuja ja tehokkaita luonnon ainesosia, kuten karitevoi ja aloe vera. Kaikki Marilou Bio -sarjan pakkaukset ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä. Tuotteita ja raaka-aineita ei testata eläimillä. Marilou Bio -sarjan tuotteet eivät sisällä myöskään geenimanipuloituja ainesosia, petrokemian ainesosia (kuten parafiini, silikoni, PEG), alumiinisuoloja, synteettisiä hajusteita, keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä säilöntäaineita. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja niissä käytetään mahdollisimman paljon luomutuotettuja ainesosia.

Organic lip balm, peach:

Very nice! Feels moisturizing, not waxy and the scent is yummy! Packed in a jar.

Ihana! Kosteuttava, ei vahamainen ja tuoksu (persikka) on herkullinen. Purkissa, ehkä itse suosin enemmän tuubeja mutta kiva on tämäkin. Hinta 5.50€/ 5 ml ja myös mansikan tuoksuinen versio löytyy Biodellystä.




Night cream: 

This is a lovely smelling, a bit creasy on my dehydrated skin but it's a night cream, so that is ok. Contains jojoba oil & other oils, so unfortunately my skin doesn't like this at all...  But as I've said before: I still haven't found a single face cream I could use, just gels.

Ihanan tuoksuinen, hiukan rasvaiseksi ihon jättävä tuote (mutta kyseessä onkin yövoide). Sisältää mm. jojobaöljyä, eli en voi testausta enempää käyttää... Mutta tosiaan, en ole vielä yhtään iholleni sopivaa kosteusvoidetta löytänytkään, vain geelit käyvät. Hinta 5.50€/ 30 ml.




Day cream:

I just love the flowers in the packages :D This is also very nice smelling cream, absorbs well. Contains for example jojoba oil.

Tykkään tosiaan näistä pakkauksista, ihanat kukat :D Tämäkin on ihanan tuoksuinen, sarjan tuoksut eivät ole liian voimakkaat enkä osaa niitä sen paremmin kuvata. Miellyttävät! Tämä imeytyy kivasti ja sisältää mm. jojobaöljyä, Hinta 5.50€/30 ml.




Cleansing gel:

This feels luxurious: the smell is so nice and the product is basic & good eco gel cleanser. The tube is small, 75 ml, but it's not too expensive. I will definitely buy this later. The size is perfect for travelling, I like it!

Puhdistusgeeli tuntuu ylelliseltä, varmaan ihan tuoksunkin takia, muuten on perushyvä ekogeeliputsari :) Testatessani tätä ensimmäistä kertaa, en vielä tiennyt tuotteen hintaa ja olinkin aika vakuuttunut että tämä pieni putkilo (75 ml) on takuulla TODELLA kallis... Mutta eipä ollutkaan, 5.50€ tämäkin, eli ihan kohtuullinen hinta. Ostan tätä takuulla jatkossa, Madaran vaahtoputsari on vienyt sydämeni mutta tämä on näppärä reissuissa! 





Facial scrub:

This is also a product I've used regularly now. It's a creamy scrub and leaves skin feeling so soft and moisturized!

Kuorintavoidetta on tullut käytettyä enemmänkin, poskia vältän kuten aina kaikkien kuorintojen kanssa. Tämä on voidemainen ja jättää ihon pehmoiseksi ja ihanan kosteutetun tuntuiseksi. Hinta 5.50€/ 75ml.



Have you ever tested or seen this brand somewhere or tested the products? 

Comments

  1. Hitsit noitakin mun on tehnyt mieli kokeilla! :D Mun mielestä toi pakkaus on ihanan simppeli, fontti ja kukka piristävät kummasti yksinkertaista ulkoasua. :)

    ps. Nyt viimein hankin L'Oréalin Soft scrub kuorintageelin testiin, saas nähdä miten miun iho reagoi siihen ja clean podiin. ;)

    ReplyDelete
  2. Kuorintavoide on mulla nyt käytössä ja se ei olw yhtään luonnonkosmetiikkamainen, melkein sitö alkaa epäilemään sertifikaatin aitoutta. :) Aion todellakin testata sarjan muitakin tuotteita. Hintakin on varsin loistava. Kuorintavoide oli vaanmun omaanmakuun liian litkua, saisi olla täyteläisempää, tuntuu, että häviää kuorittaessa johonkin, rakeet tuntuvat kyllä tarpeeksi tehokkailta. Pakkauksista sarjalle kyllä iso plussa.

    ReplyDelete
  3. Sannu: Heh, epäilen aina käyttäessäni S.A.V.E.n pinkkiä shampoota sen sertifikaattia ;) se tuntuu vain "niin tavalliselta" ja hyvältä. LOL

    Serrated B: No kivoja nämä kyllä ovatkin :) Itse tykkään myös noista pakkauksista, simppelit mutta kivan raikkaat. Tykkään!

    ReplyDelete
  4. what a lovely products!! where did you get them Nea?any online store available?

    ReplyDelete
  5. Hi, I'm Emma, and I designed those packagings for Marilou Bio. I stumbled on your blog while searching Marilou on the internet...I didn't think our products would travel as far as Finland ! Thank you for the compliments on the design, this is really my baby and it's heartwarming to see that you girls appreciate the products and my work :-) There's more coming, and we're working on the website ;-)))))

    ReplyDelete
  6. LovelyCosme: Just googled and at least this shop sells:
    http://www.mondebio.co.uk/organic-brand/marilou_bio/315.html and here are the shipping charges: http://www.mondebio.co.uk/fdp.php

    Emma: You're welcome :D The desing is lovely!

    ReplyDelete
  7. Hello everyone.
    I'm Mila and I write from Italy. I love the packaging of products Marilou Bio. I have a little shop in Italy of eco and I also have these products.
    I would like to ask Emma if you can make contact with the company. thanks for the help!

    ReplyDelete
  8. Thank you Nea ! I think that you can get the products from a lot of sites online before Marilou Bio's own website goes live. Here in France the products sell for 3/3.50 euros piece. when I read that in Finland they are sold around 5 eur I was taken aback ! The philosophy of the brand is to be able to offer good products at a little price and make organic products affordable by most.
    On my only trip to Helsinky (beautiful city and lovely peple !!!) found stuff to be overpriced, so the only thing I bought there were tons of blueberries at the market :-DDD

    Ciao Mila ! Sono italiana anche io ;-)))
    I don't know if I have the right to put an email address in here, but this is the email address of the company : contact@mariloubio.com

    Happy to see that even in my homeland you're enjoying Marilou Bio !

    ReplyDelete
  9. Emma: Sure you can put your address here :)

    ReplyDelete
  10. Hello Emma, I never imagined I was Italian, too ... ;-)
    If you like, I leave you my email, so maybe if you do not disturbing you, may I ask you something more ... thanks! my English is terrible ....

    milam@libero.it

    ReplyDelete
  11. Emma can i have your contact please

    ReplyDelete
  12. Tilasin näitä tuotteita ja olen päässyt testaamaankin ne jo. Puhdistusgeeli on omalle pintakuivalle iholleni liian kuivattava, mutta voiteet sopivat mainiosti. Tosin Anti-age -voide on ehkä parempi talvella, sen verran rasvainen se on. Puhdistavaan naamioon tykästyin kovasti, paras, mitä minulla on tähän mennessä ollut !

    Ja pakkaukset ovat tosi suloiset ja kivan kokoiset, helppo ottaa matkalle mukaan.

    ReplyDelete
  13. I was just thinking I will share with you the offer I found on Facebook, All Marilou Bio cosmetics are 30% OFF on www.shopwithnature.ie, they are based in Ireland and deliver to Europe. I have just ordered Organic Face Scrub and Mask and a Day Cream and they are great. I'll definitely be back for more!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "