Skip to main content

Sugarpill Paperdoll & Birthday Girl


Amy form Sugarpill sent me me these two reformulated pigments (Paperdoll & Birthday Girl) in January, just before i got sick :P So it took me far too long to make this review... I just looked terrible and had to use "safe" colors, so I would look at least decent. LOL.

I think I personally have some problems with these two Sugarpill pigments:
-I just do not like the colors! These a "medium" shades, too dark for lid, too light for crease->I just don't use colors like this so much. That doesn't mean there is anything wrong with Sugarpill. LOL. And after my EOTD (below), I thought thast maybe I should use more often!
-The two pigments don't work so well with Detrivore primer, some mattes don't either.  Detrivore primer is super-sticky so some eyeshadow do look patchy over it. Not many but some.

Well anyway, Amy was super nice to send me these and really I like these more. I REALLY love Sugarpill colors, especially Hysteric, the most beautiful eyeshadow EVER.

Amy, Sugarpill cosmeticsin perustaja, lähetti minulle uudet versiot paperdoll & Birthday Girl pigmenteistä. Nuo tosiaan olivat aiemmin vähän huonosti levittyvät ja erilaiset kuin muut Sugarpillin luomivärit. Sain nämä jo tammikuussa, juuri ennen kuin tulin kipeäksi :P Kesti siis aivan liian pitkään kirjoittaa näistä!

Itse asiassa luulen, että minulla on enemmänkin henkilökohtaisia ongelmia näiden sävyjen kanssa
-En käytä tälläisia ei vaaleita-ei tummia sävyjä kovinkaan usein. Ovat liian vaaleat luomelle ja varjostukseen taas turhan tehottomat. Se toki ei tarkoita, että Sugarpill-pigmenteissä olisi mitään vikaa ;D Ja itse asiassa meikkini jälkeen ajattelin, että ehkäpä tällaisia pitäisi käyttää usemmin!
-Nämä eivät toimi Detrivoren supertahmean primerin kanssa, osa mattaluomiväreistä ei myöskään toimi: näyttävät vain laikullisilta. Näin tapahtuu harvoin mutta toki silloin tällöin, ei kivaa aamukiireessä ;) 

Amy oli siis superkiltti lähettäessään nämä ja tykkään laadustakin enemmän (tarttuvat tasaisemmin). Olen tosiaan aivan Sugarpill-fani, erityisesti Hysteric on mieleeni. Se on ehdoton lempiluomivärini!

-Detrivore primer
-WnW Brulee (browbone & over primer)
-WnW Don't Steal my Thunder: white, silver & black
-Sugarpill Paperdoll (outer corner of the lid & lower lashline)
-MAC fluidline blacktrack
-MAC ZoomLash mascara
-Essentia Naturale Light foundation
-BC English Rose Blush


Comments

 1. i feel that powder pigments are always too messy for me. i tend not to use them. nevertheless i like those colors! my friends uses sugarpill cosmetics, she adores it.

  ReplyDelete
 2. oohhh really really nice pigments

  ReplyDelete
 3. would love to try sugarpill someday too!

  ReplyDelete
 4. I can`t believe the way you blend the colours...I try it daily but I can`t blend them so well...oh...

  ReplyDelete
 5. joanna: Thank you :D

  jennifer: yep, you have to :D

  kaizokumousy: Sugarpill <3

  OJ: a bit more messy than pressed, I admit :D

  Maybe: me too :)

  Graphology: Thank you!

  ReplyDelete
 6. Your eyes and lids are wonderful, I have round eyes and a small crease, so shadow doesn't look anywhere near as impressive. I love your Sugarpill reviews, I'm trying to decide which to order. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…