Thursday, March 24, 2011

And some Wet n Wild palettes, AGAIN!


I was drooling over this Wet n Wild "I dream of Greenie" palette when I saw it in my friend LadyT's blog... This is not available here in Finland, at least not yet, unfortunately because I LOVE green. Maybe we will get this later here too but I haven't seen it yet. And LadyT was incredibly kind and sent it along with another palette ("I'm feeling Retro") for me. Thank you SO MUCH! I'll post EOTDs soon :)

Kuolasin tämän Wet n Wildin I Dream of Greenie-paletin perään pitkäaikaisen nettituttuni LadyT:n blogissa. Suomessa tätä ei ole ainakaan vielä saatavilla, valitettavasti, minä kun tosiaan olen vihreän perään ;) Ilmoittauduin ostamaan paletin, koska T ei siitä pitänyt, mutta sainkin tämän ihan lahjaksi. Mukana tuli vielä toinenkin paletti (I'm feeling Retro), ihana yllätys! Yritän saada meikkikuvia paletin sävyillä mahdollisimman pian.
6 comments:

 1. The second set is better I think.
  I like the wet n wild eyeshadows ;) But it's very hard to get it in my country ;/

  ReplyDelete
 2. Nam! Ja isolla ännällä :)

  ReplyDelete
 3. onko noiden koostumus sama kun niissä solo napeissakin on? minulla on kaksi sellaista toinen on mitä parhain ja toinen ei niinkään, olen itse hieman kahden vaiheilla käydäkkö ostamassa vielä muutama kokeiluun, eihän noita hinnalla pilattu kyllä ole.

  ReplyDelete
 4. I've to buy them:) I just have to :)

  ReplyDelete
 5. Ruu: Vaalein vihreä huonoin, muut hyviä. Toista palettia en ole testannut. Alverden paletteja ei ole ollut saatavilla kuin 1 kpl aivan tylsää harmaata palettia :P Surkea valikoima, ei voi muuta sanoa! Terkkuja siis Saksan lämmöstä :)

  Shinodka: The green one is yummy ;D

  ReplyDelete
 6. What a lovely gift!Really cute palettes! :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails