Thursday, March 10, 2011

My favorites: SAVE shampoo & Madara cleansing foam, deo and hand cream


The best ecological shampoo I've ever tested is the pink one from S.A.V.E. (my review here). I REALLY like it! A while back they had a great offer at local eco shop (get 2 products, buy 1) and I decided to get this. It was free and I've been interested in this brown one too, just because the pink is so good :D

Well, this is the second best I've tried now. LOL. The pink one is even better, at least for my hair, and it has even better "pink scent". The formula in these two shampoos is different, the other is more like fluid (brown) and the other is gel (pink).

These are the only EcoCert certified shampoos I've tested which feel just like "regular" shampoos. And that is great!

Lemppariekoshampooni on S.A.V.E.n pinkki shampoo (linkki postaukseeni yllä), aivan ihana tuote onkin! Vähän aikaa sitten Ruohonjuuressa oli hyvä tarjous ja sain tämän saman merkin ruskean version kaupan päälle ostaessani Madaran puhdistusvaahdon. Olin tosiaan tästä  kiinnostunut, lähinnä koska pinkki on ollut niin hyvä :D

No, onhan tämä toiseksi paras ikinä testaamani ekoshampoo ;D Pinkki on vielä parempi hiuksilleni ja sen tuoksu on jopa tätäkin parempi, ihanat tuoksut kyllä molemmissa. Koostumus on erilainen, pinkki on geelimäisempi ja tämä ruskea nestemäisempi.

Nämä ovat toisaan ainoat testaamani ekoshampoot (EcoCert), jotka tuntuvat tavallisilta shampoilta. Mahtava juttu!I've recently bought again some of my Madara favorites (my review here) , I really recomment to try these:

-foaming cleanser
-herbal deo
-hand cream (not pictured), my mom loves this too!

Ja muutamia Madara-suosikkeja tuli ostettua uudelleen (yllä taas linkki). Suosittelen testaamaan:
-puhdistusvaahto
-dödö
-käsivoide (äitinikin rakastaa tätä!)

9 comments:

 1. Mä olen miettinyt kokeilla noita SAVEn tuotteita ja ehkä pitäisi tuo ruskea hankkia kun on kuivat hiukset (blondauksesta johtuen). Kai sitä pitää ensi viikolla käydä Ruohonjuuressa :D

  ReplyDelete
 2. SAVE tuotteita tekisi mieli kokeilla, oonkin meinnnut tilata niitä, kun meilläpäin ei ole liikettä, josta saisi. Madaralta onkin jo käytössä dödö (tosi hyvä!), puhd.vaahto, kasvovesi ja kuivan ihon voide. Kivoja ovat nuo kasvotuotteetkin, mut iho ei ole mitenkään häävissä kunnossa nyt, mistä lie johtuu... Käsivoiteesta sain muutes näytteen tilatessani kasvotuotepaketin, olin unohtanut koko voiteen, jännän tuntuinen tuo, kädet jää ihanan pehmeiksi, tuoksu on erikoinen, mun nenään ei onneksi ole karvasmantelinen. ;)

  ReplyDelete
 3. Duvessa: En voi kyllä sanoa huomanneeni suurta eroa noissa shampoissa siitä, miltä saavat hiukset tuntumaan :) Tuo pinkki taitaa itse asiassa olla vielä loppu Ruohiksesta?

  Ulpu: Juu, SAVEa harvemmin näkee missään... Hih, tuo Madaran tuoksu ;)

  -Nea-

  ReplyDelete
 4. Mulla on tällä hetkellä käytössä SAVEn kasvovesi, tykkään siitä kun se ei kuivata ihoani vaan ja se tuoksuu jännälle hyvällä tavalla. :) Oon aatellu koklata noita muita SAVEn tuotteita myös kun kasvovesi ainakin vaikuttaa ihan lupaavalta. :)

  ReplyDelete
 5. Serrated B: Juuri tänään katselin tuota kasvovettä "sillä silmällä" ;) pitänee antaa houkutukselle vielä periksi!

  ReplyDelete
 6. Näköjään molemmat on loppu Ruohonjuuresta. Pitää käydä joku muu kerta uudestaan, kun en jaksanut jäädä odottamaan että joku olisi vapautunut niin olisin kysäissyt koska on tulossa.

  ReplyDelete
 7. Oli näemmä loppu Ecodelaistakin ja Hyvinvoinnin tavaratalossa odotetaan saapuvaksi maalis-huhtikuussa. Lienee ollut suosittu!

  ReplyDelete
 8. Juu mä yritin kanssa netistä katsoa, Ranskan jostain nettikaupasta löytyi, mutta ehkä mä jaksan odotella. Kulutan jonkun vanhan shampoon loppuun tässä välissä :D

  ReplyDelete
 9. Päätin ilmoittaa jos joku muukin etsii niin ainakin Sellon Evessä (Espoon Leppävaara) oli näitä vielä jäljellä jotin otin sellaisen tänään mukaani :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails