Skip to main content

Isadora Graffiti Top "Latte Queen"

I've posted about Isadora Graffiti Top crackle nail polishes earlier I have the black one, and I really like them! In fact I didn't like these at all at first, but soon fell in love with crackle nail polishes :D The right color combo is just essential!

A while ago Isadora released four new spring colors (Latte Queen, All City Brown, Blue Burner & Pink Bite). Everytime I've visited a shop that sells Isadora, I've been looking at this beige one, Latte Queen... So I finally got it ;) I thought it would be nice in the summertime or with pastel nailpolishes, when I want less dramatic look. I haven't been interested in the white one, I just don't like white crackle that much, but this beige one is really nice! This time I used it with CnG Grape Pop.

Olenkin kirjoitellut Isadoran Graffiti Top-kynsilakoista ennenkin. Itselläni on musta, värejä on toki useampia mutta kirkkaita lakkoja löytyy kaapista liikaakin ja en kuitenkaan kovin räväkkää väriyhdistelmää käyttäisi. En ole siis ollut muista väreistä edes kiinnostunut. Ihan alkuunhan inhosin koko lakkaa (oikea väriyhdistelmä on näissä tosi tärkeä) mutta hyvin pian ihastuin siihen ja olenkin käytellyt jopa melko usein. Tällä saa muuten pelastettua nopeasti myös hieman halkeilleen lakan, jos ei ehdi lakata uudelleen ;)

Jo vähän aikaa sitten Isadora julkaisi neljä uutta kevätsävyä: Latte Queen, All City Brown, Blue Burner & Pink Bite. Olen tuota beigeä Latte Queenia kuolannut kutakuinkin joka kauppareissulla, joten lopulta se tuli hankittuakin ;) Ajattelin sen olevan kiva pastellilakkojen kanssa tai silloin kuin en ihan niin dramaattista efektiä halua. Testaisin sitä nyt alkuun China Glazen Grape Popin seurana ja tykkäsin paljon! Tulee takuulla käytettyä tätäkin sävyä.


Here are also some pictures from www.isadora.com. You can use anything as a base, not just Isadora Wonder Nail nailpolishes, of course. But I also like Isadora nail polishes and the wide brush they use! 

Alla hiukan kuvia osoitteesta www.isadora.com: Instructions:
1. Apply the nail polish and let it dry.
2. Apply one, quite thick coat of Graffiti Top. This will dry very fast!
3. Apply clear nail polish/ top coat, if you don't like it matte.


I've neglected my nails... But I try take better care of them from now on :) I bought a new bottle of Orly Nail Armor, my favorite nail hardener.

Ja kuten kuvista näkyy, kynnet ovat ollet valitettavan hoitamattomina nyt talvella... yritän taas tsempata ja avuksi ostin uuden pullon suosikkikynnenkovettajaani, Orly Nail Armoria. Tämä on ainoa joka pitää kynteni kasassa ja estää samalla värjäytymistä (vihreät kynsilakat ovat siinä suhteessa pahimmat). Tämän päälle on laitettava värilakka, muuten kuidut näkyvät ja tuntuvat!
Comments

 1. Mullakin kesti hetki ostaa tuo Latte Queen, mutta lopulta sekin lähti mukaan. Itse käytin sitä ekan (ja tähän mennessä ainoan) kerran luonnonvalkoisen lakan päällä, sekin oli kiva yhdistelmä.

  ReplyDelete
 2. Mul on ne 6 aikasempaa. Mä tykkään siit vihreestä, se on ihana IsaDoran Gold- tai Silver sparkles päälle.

  http://idapie.blogspot.com/2011/03/isadora-graffiti-nail-polish-crackle.html

  ReplyDelete
 3. Oh my gosh, this would be so cute over a dark brown if it would make big crackles! Then it might look like giraffe print?!

  ReplyDelete
 4. Oh, I love that color in a crackle!! Pretty!!

  ReplyDelete
 5. Thanks Ladies :D I've really liked this one! My husband just told that it looks "wild". LOL

  -Nea-

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…