Skip to main content

Wet n Wild palette Don't Steal my Thunder


My friend gave me this "Don't steal my thunder" Wet n Wild palette, thank you so much :D I have this kind of colors already so I was trying not to buy this one... But I REALLY like this palette a lot! The quality is very nice and the colors blend so well, even the black one. Täplä thinks this has the best colors too ;)

Sain kaverilta Wet n Wildin "Don't steal my thunder"-paletin :D Seppälässä oli kuulemma ollut ota 3 maksa 2-tarjous ja tämä tuli kaupan päälle, kiitän kovasti yllätyksestä! Ajattelin tosian jättää tämän paletin väliin, vastaavia sävyjä kun kaapista löytyy runsain mitoin... Mutta on tämä paletti aivan ihana! Laatu on todella kiva kaikissa sävyissä ja levittyvät nätisti, jopa musta väri. Tämä hyppää reissumeikkipusiinkin, jos on iltamenoja tiedossa! Täplän mielestä paletin sävyt ovat harvinaisen hyvät ;)EOTD with all three colors:-silk powder as a primer
-Meow Flawless Feline foundation in Frisky Sphynx
-BC Blusher set in English Rose
-MAC Pink Power Mineralize/ Wonder Woman LE
-MAC Blacktrack fluidline
-MAC Zoom Lash mascara
-Lumene Wild Rose Natural lipstick in Honey Nude

"Yep, white and silver are my favorite colors!" Thinks Täplä. 

Comments

 1. Sulla on kohta noi kaikki paletit :) Itse en ole vielä yhdenkään omistaja, mutta jos blogisi w n´w hehkutus jatkuu niin varmasti olen :)

  ReplyDelete
 2. Oikein nättejä meikkejä, sinullahan on piaan kaikki merkin luomivärit mitä Seppälässä on myynnissä :) (ja jopa ne joita Suomessa ei ole saatavilla :D)

  ReplyDelete
 3. You're so stylish! Even your nail polish fit your palette and your cat! :D

  I'm glad you're showing all those wnw palettes! They look so nice for their price. I'm afraid I'll surrender and pick a couple.

  Täplä is too distracting by the way. I can't help but looking at photos with a gaga smile. ;) That's such a beautiful kitty. Silver and white dress is gorgeous for a cat!

  ReplyDelete
 4. Aah, I want some of the palettes so bad but they're always sold out at my nearby Walgreens (or someone cracked them). D: Thanks for the swatches, I love how everything matches your kitty. :3

  ReplyDelete
 5. Onpas söpö kissa :)

  Luomiväritkin näyttävät hyviltä. Olet saanut mut kuolaaman Wet n Wildin paletteja. Luulenpa, että kohta multa löytyy niitä muutama, vaikka aiemmin olenkin vierastanut todella halpoja merkkejä (mikä on tietenkin typerää, koska tiedän, että osa niistä on todella laadukkaita). En varmaan voi enää kauaa vastustaa kiusausta ostaa noita, kun Seppälässä on vielä tarjous, että 15 eurolla Wet n Wildin tuotteita ostava saa kynsilakkoja kaupan päälle. :D

  ReplyDelete
 6. Like your cat says... I love the colours too *.*

  ReplyDelete
 7. Nunanna: Saattaa vielä tulla jopa paletin esittelyä ;D Ihan kaikkia ei siis vielä ole. *heh*

  Maria Death: LOL, me too :D

  Minna: Kuulostaa kamalan vaarallsielta tarjoukselta ;) Olen tosiaan ollut tyytyväinen WnW:n luomiväreihin, ja tällä hintaa voi ehkä muutama huti tullakin :D

  Kim: Thank you :D

  Nathalie: thank you :D Täplä has nice coloring, Tikru is more "traditional"... Täplä will attend his first cat show next month!

  Ruu: Niinpä :D Kaveritkin näitä jo minulle metsästelevät :D

  ReplyDelete
 8. Hy,I just wanted to say that your cat is gorgeus and that I love this palette colours,I also have this kind of colours and I love them!I think I use them mostly, sometimes with a little pink!

  ReplyDelete
 9. i love these colours and your cat too.
  your cat is so cute *-*

  ReplyDelete
 10. joanna: thank you :D I must try these with pink!

  Mizuki: thank you :) He really is adorable <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…