Skip to main content

Wet n Wild palette "Blue had me at hello" EOTDs

Testing with Wet n Wild Blue had me at hello palette :) This palette is from the USA, not available in Finland, at least not yet. And as I expected: this is my favorite of these 8-pan palettes. Gorgeous, amazing & perfect. LOL. So if you love blue/turquoise, get this one. Not all the colors are perfect in quality but most are, and the colors are very nice! Have you tested this palette? What did you think?

Unfortunately I don't remember which colors i used in my EOTDS... All the eye shadows I used are from this palette, except WnW Brulee (matte bone), which I very often use on the browbone.

Tällä kertaa testissä Wet n Wildin Blue had me at hello-paletti :) Tämä on siis USAsta, ei ainakaan vielä saatavilla Suomesta. Ja kuten epäilinkin, tämä on ehdoton suosikkini näistä 8-värin paletista. Ihana, ihana ja ihana :D Jos pidät sinisistä/turkooseista, tämä on todennäköisesti mieleesi. Kaikki värit eivät olleet laadullisesti huippuja, mutta suurin osa on, ja värit ihan mielettömän nätit! 

Alla kolme meikkiä kera paletin värien, en vain yhtään muista mitä niissä käytin... Kaikki kuitenkin tästä paletista, lisänä vain WnW Brulee kulmaluulla. Brulee onkin muuten siinä tarkoituksessa aivan täydellinen, ja saatavana ihan Seppälästä :)


EOTD 1:


EOTD 2:

 

EOTD 3:

Comments

 1. Beautiful! I'm lemming for all of these palettes but they are not available in UK either :(

  ReplyDelete
 2. loved it!

  I'm having a giveaway sponsored by sigma (F80 brush)

  kisses

  ReplyDelete
 3. Very pretty!! I love them =) I still have to find this one...its always sold out.

  ReplyDelete
 4. I think comfort zone is more "me" :)

  ReplyDelete
 5. Ihanat sävyt! :) Sääli ettei (ainakaan vielä) Suomesta saa.

  ReplyDelete
 6. Oon aina karsastanu Wet 'n wildia "tusina"merkkinä mut nää sun meikkikokeilut kyllä hämmentää, kuinka hyvää jälkeä saat. *-* so prettyy~

  ReplyDelete
 7. Satuin huomaamaan, että näitä ja muita Wet n Wild meikkejä voi tilata netistä Suomeen ainakin täältä: www.nonpareilboutique.com. (Itse en ole tuolta mitään tilannut.)

  ReplyDelete
 8. I love the blue eyeshadow look :)! Very pretty,
  I wish we could get these palettes in the UK though!

  ReplyDelete
 9. These shades look amazing on you! I am so happy that you like it! :) I like EOTD #2 the best! I just wore these shades yesterday! Love it! :)

  ReplyDelete
 10. very pretty, i love how you've blended them x

  wewereraisedbywolves.blogspot.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…