Skip to main content

Wet n Wild palette "Comfort Zone"


Wet n Wild Comfort Zone palette is surprisingly nice! The greens made it more wearable for me who doesn't use browns often... I think this is an easy, warm palette and I think many will like this a lot :)

I didn't like the quality of light golden eye shadow, it was the worst I've tested from WnW. Chunky & glittery. The other colors I tested were great! The other "definer" is a duocrome and it looks too light in the picture... I haven't tested it because I don't really like duocromes.

Wet N Wild Comfort Zone-paletti (USAsta) on yllättävän kiva! Vihreät tekevät tästä helpommin käytettävä minullekin, joka en niin ruskeista välitä. Värit ovat helpot, lämpimät ja varmasti monen mieleen.

Vaalean kullan laadusta en niin välittänyt, pahin testaamani WnW luomiväri. Tässä on sellaista suurta ja epätasaisesti tarttuvaa glitteriä, yyh. Muut testaamani sävyt olivat onneksi tuttua WnW-laatua eli todellakaan ollut pettynyt! Toinen "definer"-sävy on duocrome ja näyttää kuvassa turhan vaalealta... En ole sitä sen enempää testannut, kun en duocromeista niin välitä.

EOTD 1 with the green side & gold: light golden (inner lid/ browbone), light green (lid), dark khaki (crease/ lower lashline). The eyeliner is MAC Desires & Devices.
Meikki vihreillä sävyilla & kullalla: kulta luomen sisänurkassa, v.vihreä luomella, tumma khaki varjostuksena & alarajauksena. Eyeliner on MACin Desires & Devices.EOTD2: With the brown colors, I used the colors as WnW suggested :) I even used the "definer" DRY as an eyeliner. Wow, it was so pigmented!
Ja toinen ruskeilla sävyillä, käytin niintä kuten WnW suositteli :) Definer-sävy on käytössä rajauksena, käytin sitä KUIVANA pienellä siveltimellä! Kyllä oli pigmenttiä.
Comments

 1. So I take it this palette is another must-have? :)

  ReplyDelete
 2. It's absolutelly stunning :)I'm really happy to find your blog, because i love finnish language :)I have been learning it for 4 years :)So finnish and make up are the best mixture for me :)(Im from Budapest, Hungary)

  ReplyDelete
 3. Tuo paletti näyttää hyvältä, hyvät sävyt niin arkeen kuin juhlaan! :)

  ReplyDelete
 4. Two more lovely looks! The second is my favorite. And the pigmentation is insane.

  ReplyDelete
 5. Thank you :) This is indeed a must have!

  ReplyDelete
 6. Mistä nettikaupasta tilaat wnw tuotteita?

  ReplyDelete
 7. Nämä sain tutulta bloggarilta mutta eBaystä varmaan hankin jatkossa :)

  ReplyDelete
 8. I'd love to try one Wet and wild palette but I can't find this brand in Spain. That palette looks awesome and the looks are great.

  ReplyDelete
 9. Thanks Gabriela :) I hope this will be sold in Spain some day too...

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…