Skip to main content

Dupes?I received my Transdesign haul today and when I opened the package, I just thought that I've done it (order same products accidentally twice) again. But no, in fact these colors are different! Though the only difference I can see is the name in the label >:( So no NOT buy both Color Club Rebel Debutante (from 2010 Rebel Debutante collection) and Color Club Twiggie (from 2010 Poptastic collection)!

I could understand this if the other color would be like 5 years old and discontinued a long time ago but no, these are both from Color Club's newest collections! Not a nice thing, I must say.

Sain tänään Transdesignin tilaukseni ja avatessani paketin, luulin tehneeni sen (=tilaamaan saman tuoteen kaksi kertaa vahingossa) taas. Mutta eivät olleetkaan sama! Ainoa ero jonka tosin huomaan, on nimi lapussa >:(
Ymmärtäisin asian, jos kyseessä olisi vuosia vanha ja jo kauan sitten lopettu sävy, mutta ei: molemmat ovat ihan uusista Color Clubin kokoelmista.

Täytyy myöntää, että hieman ketuttaa, miksi tehdä kaksi näin samanlaista lakkaa samaan sesonkiin? Ei kiva!
Älkää siis ostako sekä Rebel Debutantea (Rebel Debutante-kokoelmasta) että Twiggietä (Poptastic-kokoelmasta)!I'm wearing Twiggie in one finger, can you tell which nail is that? I asked the same question from my family and everyone guessed the different nail... Correct answer: ring finger.
Yhdessä kynnessäni on Twiggietä, huomaatko missä? Kysyin samaa perheeltä ja jokainen vastasi eri sormen...
Oikea vastaus: nimetön.

And here is the turquoise comparison I promised yesterday :)
Ja tässä vielä turkoosivertailu, jonka eilen lupasin :)


China Glaze Custom Kicks is very close to Model Own Top Turquoise. I can't see the diffenrence in the picture but Top Turquoise is a tad bluer and creme (there is a slight shimmer in Custom Kicks). Both are very pretty and you really do not need both ;) I like Top Turquoise a bit more, since I love cremes!

China Glazen Custom Kicks on hyvin lähellä Models Ownin Top Turquoisea. Kuvassa en huomaa juuri mitään eroa mutta luonnossa Top Turquoise on aavistuksen sinisempi, kun taas Custom Kickissä on mukana aavistus vihrertävyyttä. Custom Kicksissä on pientä shimmeriä ja Top Turquoise on creme. Nättejä ovat mutta molempia ei kyllä tarvitse ;) Pidän hieman enemmän Models Ownista, cremet kun ovat niin mieleeni!


Hope you found this post helpful :)

Comments

 1. I love the colors of these nail polishes though, very spring

  ReplyDelete
 2. I received my TD package as well today! Great HK polishes <3 and the greens really look alike!

  ReplyDelete
 3. I'm going to guess that the thumb nail is the odd one out... but I know that I'm probably wrong! Love the turquoise polishes :)

  ReplyDelete
 4. Oh bummer for the Color Club dupes. In the bottle, I prefer 'Twiggie'. Are you wearing 'Twiggie' on the ring finger? It's really hard to tell! I could see something barely brighter and more yellow in here.

  ReplyDelete
 5. Natalie:
  Wow, you are good :D Yep, it's the ring finger.

  Emily:
  My son thought it was the thumb, too :)

  Michelle:
  Jade is new black looks GORGEOUS :D

  Saras:
  It's BRIGHT :D

  ReplyDelete
 6. I just saw someone else post about the Color Club dupes the other day. What a rip off!

  ReplyDelete
 7. That definitely sucks about the Color Club polish! D: Lame!! But it's a nice color besides that, lol.

  ReplyDelete
 8. Julissa:
  It's pretty! But did't really give very good impression about their colors. I'll be more careful for now on with CC!

  Heather:
  If you remember that blog, please give me link. I'm interested :D

  ReplyDelete
 9. Kiva tuo turkoosien vertailu.:) Mä kun rakastan turkoosia väriä ja olen katsellut tuota Custom Kicksiä sillä silmällä. ;)Tuo TT näyttäisi olevan "puhtaampi" turkoosi mun silmään. Mä vaan tykkään shimmereistä, mut sävynä kauniimpi tuo TT.

  ReplyDelete
 10. maybe it's time to start a mutiny for re-packaged nail polishes? ;-)

  ReplyDelete
 11. Damn, I was hoping that those greens would look different when swatched but they look exactly the same! Though one does look a tad darker than the other in the bottle =/

  ReplyDelete
 12. Buu! Kyllä jos on eri nimet eivätkä ole mitään re-releaseja niin pitäisi olla eri sävykin!

  ReplyDelete
 13. Saila:
  Buu! Tosiaan, ei näissä ole kukaan eroa huomannut (olen kiusannut kavereita kyselyilläni tänään :D).

  SilhouetteScreams:
  The only difference can be seen in the bottle, irl these are exact match!

  Stralight:
  Yes! LOL
  I lost interest in the new CC collections. In fact that's good because I was afraid I have to order about a dozen more :D

  Ulpu:
  Juu, on kivampi sävy tuossa Models ownissa minunkin mielestäni :) Laadultaan saattaa olla parempi tuo CnG mutta en ole varma, vaihdan niin usein lakkoja :D

  ReplyDelete
 14. Onpa tosiaan aika samanlaiset nuo kummatkin vihreät :(

  ReplyDelete
 15. I love those colors -- I just got some from the china glaze up up and away collection. And I finally got for audrey, which I think everyone else has already been loving for a long time. :)

  ReplyDelete
 16. I did a gigantic Models Own haul, just to discover they are not 3Free. :( But they have really awesome shades! :)

  ReplyDelete
 17. Ring finger ei ole pikkurilli, varmaan tullut ajatuskatkos... Ihan mielenkiinnosta siis - oliko Twiggie-sävyä siis pikkurillissä vai nimettömässä??

  ReplyDelete
 18. JenniJ:
  Hyvä pointti :D Pienoinen ajatuskatkos taisi tosiaan olla... Eli nimettömässä, korjaan heti. Kiitos!

  ReplyDelete
 19. Olipas tylyä CC:ltä. Ootko tykänny noista Models Own:sta? Mua kiinnostaa pari sävyä.

  ReplyDelete
 20. Ihan jees ovat Models Ownit olleet. Green Tea (mattapintaisempi) ei oikein pysynyt Orly Nail Armorin päällä, ja kun aluslakkaa en vaihda niin siitä lakasta en niin välitä ;)

  ReplyDelete
 21. sad on the color club polishes! sneaky! I love them for their glitters though

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…