Skip to main content

Elysambre

So here is an update :D I've been using Elysambre products for a few weeks now and I really like these! I have the following products:

-Cleansing gel: foaming and not drying, smell is very pleasant and not too strong.
-Balancing fluid: Very thin moisturizer, suitable for oily/combination skin. My skin is not oily but I can't use oily products (usually I use only gels). Makes my skin so soft. *love*
-Eye makeup remover: Suitable for sensitive eyes but not very effective. I use this just as "a corrector", it ok for that.

Elysambre products are organic and refillable.Ja tässä hiukan kokemuksia Elysambren tuotteista, niitä on tullut käytettyä nyt reilu pari viikkoa. Pidän näistä todellakin, ihanaa kun sain vihdoin jotain hieman "fiinimpää", vertaan siis vuosikymmeniä käyttämiini apteekin perustuotteisiin. mitään vikaa niissä ei ollut tietenkään mutta vaihtelu virkistää ;) Ei iis todellakaan mitään apteekkituotteita vastaan ja nämäkin paikallisesta apteekista (Turun Kauppatorin Apteekki) ostin. Minulla on Elysambrelta seuraavat tuotteet:


-Cleansing gel: Vaahtoaa, ei kuivata. Tuoksu on miellyttävän raikas eikä ole liian vahva.

-Balancing fluid: Tämä on todella ohut kostausvoide rasvaiselle/sekaiholle (hieman paksumpikin löytyy rasvaiselle iholle). Ihoni ei ole rasvainen mutta rasvaisia/öljyisiä tuotteita se ei siedä alkuunkaan, yleensä geelejä käytänkin. Miellyttävä mieto tuoksu!

-Eye makeup remover: Sopii herkille silmille mutta ei ole kovin tehokas. Käytän lähinnä meikin korjailuun, siinä ihan jees.


Elysambre-tuotteet
ovat luomua ja monille tuotteille löytyy täyttöpakkaukset. Suomessa merkki on upouusi, maahantuoja sama kuin Couleur Caramelilla. Turusta saa em. apteekista ainakin :) Jos huomaat näitä jossain muualla myynnissä, vinkkaatko, niin lisään tänne!

Comments

 1. I've always wondered about using organic products for my face. But I feel like nothing is going to work..haha. I'm weird.

  ReplyDelete
 2. Julissa:
  And testing is more expensive ;D But I'm glad I found this brand <3

  ReplyDelete
 3. That's awesome that theyre refillable :O

  ReplyDelete
 4. SilhouetteScreams:
  And the bottles look nice! I really need a lipgloss from this brand, it's refillable (and pretty) too.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …