Skip to main content

Elysambre

So here is an update :D I've been using Elysambre products for a few weeks now and I really like these! I have the following products:

-Cleansing gel: foaming and not drying, smell is very pleasant and not too strong.
-Balancing fluid: Very thin moisturizer, suitable for oily/combination skin. My skin is not oily but I can't use oily products (usually I use only gels). Makes my skin so soft. *love*
-Eye makeup remover: Suitable for sensitive eyes but not very effective. I use this just as "a corrector", it ok for that.

Elysambre products are organic and refillable.Ja tässä hiukan kokemuksia Elysambren tuotteista, niitä on tullut käytettyä nyt reilu pari viikkoa. Pidän näistä todellakin, ihanaa kun sain vihdoin jotain hieman "fiinimpää", vertaan siis vuosikymmeniä käyttämiini apteekin perustuotteisiin. mitään vikaa niissä ei ollut tietenkään mutta vaihtelu virkistää ;) Ei iis todellakaan mitään apteekkituotteita vastaan ja nämäkin paikallisesta apteekista (Turun Kauppatorin Apteekki) ostin. Minulla on Elysambrelta seuraavat tuotteet:


-Cleansing gel: Vaahtoaa, ei kuivata. Tuoksu on miellyttävän raikas eikä ole liian vahva.

-Balancing fluid: Tämä on todella ohut kostausvoide rasvaiselle/sekaiholle (hieman paksumpikin löytyy rasvaiselle iholle). Ihoni ei ole rasvainen mutta rasvaisia/öljyisiä tuotteita se ei siedä alkuunkaan, yleensä geelejä käytänkin. Miellyttävä mieto tuoksu!

-Eye makeup remover: Sopii herkille silmille mutta ei ole kovin tehokas. Käytän lähinnä meikin korjailuun, siinä ihan jees.


Elysambre-tuotteet
ovat luomua ja monille tuotteille löytyy täyttöpakkaukset. Suomessa merkki on upouusi, maahantuoja sama kuin Couleur Caramelilla. Turusta saa em. apteekista ainakin :) Jos huomaat näitä jossain muualla myynnissä, vinkkaatko, niin lisään tänne!

Comments

 1. I've always wondered about using organic products for my face. But I feel like nothing is going to work..haha. I'm weird.

  ReplyDelete
 2. Julissa:
  And testing is more expensive ;D But I'm glad I found this brand <3

  ReplyDelete
 3. That's awesome that theyre refillable :O

  ReplyDelete
 4. SilhouetteScreams:
  And the bottles look nice! I really need a lipgloss from this brand, it's refillable (and pretty) too.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…