Monday, February 8, 2010

Elysambre

So here is an update :D I've been using Elysambre products for a few weeks now and I really like these! I have the following products:

-Cleansing gel: foaming and not drying, smell is very pleasant and not too strong.
-Balancing fluid: Very thin moisturizer, suitable for oily/combination skin. My skin is not oily but I can't use oily products (usually I use only gels). Makes my skin so soft. *love*
-Eye makeup remover: Suitable for sensitive eyes but not very effective. I use this just as "a corrector", it ok for that.

Elysambre products are organic and refillable.Ja tässä hiukan kokemuksia Elysambren tuotteista, niitä on tullut käytettyä nyt reilu pari viikkoa. Pidän näistä todellakin, ihanaa kun sain vihdoin jotain hieman "fiinimpää", vertaan siis vuosikymmeniä käyttämiini apteekin perustuotteisiin. mitään vikaa niissä ei ollut tietenkään mutta vaihtelu virkistää ;) Ei iis todellakaan mitään apteekkituotteita vastaan ja nämäkin paikallisesta apteekista (Turun Kauppatorin Apteekki) ostin. Minulla on Elysambrelta seuraavat tuotteet:


-Cleansing gel: Vaahtoaa, ei kuivata. Tuoksu on miellyttävän raikas eikä ole liian vahva.

-Balancing fluid: Tämä on todella ohut kostausvoide rasvaiselle/sekaiholle (hieman paksumpikin löytyy rasvaiselle iholle). Ihoni ei ole rasvainen mutta rasvaisia/öljyisiä tuotteita se ei siedä alkuunkaan, yleensä geelejä käytänkin. Miellyttävä mieto tuoksu!

-Eye makeup remover: Sopii herkille silmille mutta ei ole kovin tehokas. Käytän lähinnä meikin korjailuun, siinä ihan jees.


Elysambre-tuotteet
ovat luomua ja monille tuotteille löytyy täyttöpakkaukset. Suomessa merkki on upouusi, maahantuoja sama kuin Couleur Caramelilla. Turusta saa em. apteekista ainakin :) Jos huomaat näitä jossain muualla myynnissä, vinkkaatko, niin lisään tänne!

4 comments:

 1. I've always wondered about using organic products for my face. But I feel like nothing is going to work..haha. I'm weird.

  ReplyDelete
 2. Julissa:
  And testing is more expensive ;D But I'm glad I found this brand <3

  ReplyDelete
 3. That's awesome that theyre refillable :O

  ReplyDelete
 4. SilhouetteScreams:
  And the bottles look nice! I really need a lipgloss from this brand, it's refillable (and pretty) too.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails