Thursday, February 25, 2010

My HG deodorant discontinued?Nivea, you can't be serious :-O My HG deodorant Nivea Sensitive Balm (I've been using this for years now) is discontinued? I had to buy new deodorant, Nivea Calm & care anti-persiprant, and I didn't like that as much. It's just the smell... When I opened this, I thought somebody has already tested this because of the smell. Yep, dodorants are unsealed here, like pretty much everything. But I don't think so anymore, it's just the product. I noticed my favorite in other shop and it was on sale, I bought a few. Then I have to find other favorite :´(

Ei voi olla totta, Nivea päätti sitten lopettaa lempidödöni Sensitive balm roll-onin :-O Pullo loppui, kaupasta ei enää samaa löytynytkään ja jouduin ostamaan hätäpäissäni uuden Nivea Calm&Care anti-perspirantin. Luulin jo, että joku oli tätä kaupassa testannut, kun haisi pahalta mutta valitettavasti onkin itse tuote. Ei muuta vikaa mutta tuoksu ei nyt nappaa (sinä saatat silti tuoksusta pitää :). Onneksi kuitenkin löysin Prismasta vanhaa suosikkiani puoleen hintaan ja nappasin heti pari mukaani. Tämän jälkeen täytyy etsiä uusi suosikki, eikä se ole enää Nivea. Pöh.
Herbinan silikoniton lakka taas ei ole lainkaan hullumpi! Kiva hienojakoinen suihke ja tykkään tuoksustakin. Hiukan tuo "maistuu" suussa, siitä pieni miinus (en ole muilla lakoillani tuota huomannut ainakaan).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails