Friday, August 20, 2010

Inglot lipliner 68

One of the products I bought in August is Inglot Lipliner pencil "68". I'm glad I did buy this, because it's a perfect color for me :D The color is natural and shimmery (->not too opaque). Looks mauve in the picture but I find it more pink-peach and it works very well with my favorite lip colors. The pencil is not very soft but not too hard either. I might need more peachy colored version of this pencil later! The price was 10€ in Finland.

Yksi tuotteista, jonka ostin tässä kuussa, on Inglotin huultenrajauskynä "68". Onneksi tämän ostinkin, olen nyt jaksanut käyttää rajausta joka päivä! Väri on vain niin nappi minulle ja mutenkin tämän "ostaa vähemmän" kuukauden yksi idea oli olla tekemättä virhehankintoja. Tämä kynä on hyvin luonnollinen sävyltään, vaalea muttei liian vaaleakaan. Kynä on hohtava ja siksi ei liian peittävä makuuni. Ihan hyvä harjoituskynä tällaiselle, joka ei ole aikoihin huultenrajausta käyttänyt :D


Väri näyttää kuvassa malvalta mutta on enemmän vaaleanpunapersikkainen, sopii kutakuinkin kaikkien huulipunieni kanssa. Kynä ei ole mahdottoman pehmeä (->ei kulu niin nopeasti) mutta ei liian kovakaan. Tästä oli myös ihana persikkaisempi versio, pahaa pelkään että se minun täytyy vielä hankkia! Hinta oli 10€.

(no lipstick, just Inglot pencil)

8 comments:

 1. "osata vähemmän"- onko tuossa typo? pitäisikö sen olla osta ?

  ReplyDelete
 2. London's beauty: Thank you :D

  Ruu: *hups* Kiitos, korjattu! Ehkä kyllä osaankin vähemmän ;D

  ReplyDelete
 3. It looks so natural and pretty :-)

  ReplyDelete
 4. beautifulwithbrains: Thank you :)

  graphology: It is :) So easy to use.

  ReplyDelete
 5. Very nice, it looks like quite a nice match for your lips, just more amplified :)

  ReplyDelete
 6. Thank you, Lillian :) I haven't used any lipliners for a long time but after I bought this, I've used it daily!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails