Skip to main content

Inglot lipliner 68

One of the products I bought in August is Inglot Lipliner pencil "68". I'm glad I did buy this, because it's a perfect color for me :D The color is natural and shimmery (->not too opaque). Looks mauve in the picture but I find it more pink-peach and it works very well with my favorite lip colors. The pencil is not very soft but not too hard either. I might need more peachy colored version of this pencil later! The price was 10€ in Finland.

Yksi tuotteista, jonka ostin tässä kuussa, on Inglotin huultenrajauskynä "68". Onneksi tämän ostinkin, olen nyt jaksanut käyttää rajausta joka päivä! Väri on vain niin nappi minulle ja mutenkin tämän "ostaa vähemmän" kuukauden yksi idea oli olla tekemättä virhehankintoja. Tämä kynä on hyvin luonnollinen sävyltään, vaalea muttei liian vaaleakaan. Kynä on hohtava ja siksi ei liian peittävä makuuni. Ihan hyvä harjoituskynä tällaiselle, joka ei ole aikoihin huultenrajausta käyttänyt :D


Väri näyttää kuvassa malvalta mutta on enemmän vaaleanpunapersikkainen, sopii kutakuinkin kaikkien huulipunieni kanssa. Kynä ei ole mahdottoman pehmeä (->ei kulu niin nopeasti) mutta ei liian kovakaan. Tästä oli myös ihana persikkaisempi versio, pahaa pelkään että se minun täytyy vielä hankkia! Hinta oli 10€.

(no lipstick, just Inglot pencil)

Comments

 1. "osata vähemmän"- onko tuossa typo? pitäisikö sen olla osta ?

  ReplyDelete
 2. London's beauty: Thank you :D

  Ruu: *hups* Kiitos, korjattu! Ehkä kyllä osaankin vähemmän ;D

  ReplyDelete
 3. It looks so natural and pretty :-)

  ReplyDelete
 4. beautifulwithbrains: Thank you :)

  graphology: It is :) So easy to use.

  ReplyDelete
 5. Very nice, it looks like quite a nice match for your lips, just more amplified :)

  ReplyDelete
 6. Thank you, Lillian :) I haven't used any lipliners for a long time but after I bought this, I've used it daily!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…