Thursday, August 26, 2010

[SWATCH & EOTDs] Fyrinnae

I finally managed to make a new Fyrinnae order, somehow Fyrinnae's shopping cart hates me (read: loves my wallet ;D). But these pigments were worth a little work, the colors are incredible! I've also heard that not many have this problem with the cart, so don't worry :). The only one I wasn't that interested after swatching was the brown one, Kung Pao, it looked too boring. But when I tried it, it looked VERY amazing :D

When I first tried Fyrinnae pigments, it was years ago, I found these too "difficult". The reason was that I was used much less pigmented eyeshadows... But it took just a few days to get addicted to these :D Fyrinnae is one of my favorite MMU companies and I've been their customer for years now!

Sain vihdoin aikaiseksi tilata Fyrinnaelta, saan aina tapella ostokorin kanssa (parempi juttu toki kukkarolle ;). Nyt kun pigmentit sain, täytyy sanoa, että oli silti vaivan arvoista :D Nämä ovat aivan mielettömän kauniita!
Ja suurimmalla osalla ei ongelmia tilaamisessa tietenkään ole. Swatchaamisen jälkeen ainoa, josta en niin välittänyt oli ruskea Kung Pao ja siihenkin lopulta ihastuin :D

Kun testasin Fyrinnaen pigmenttejä ensimmäistä kertaa, pidin niitä aika "vaikeina". Syynä oli se, että käytin silloin vähemmän pigmenttisiä tuotteita ja Fyrinnae ei tosiaan pigmenteissä pihistele :D Muutama käyttökerta meni ja olinkin aivan myyty. Fyrinnae onkin lempimineraalifirmojani ja olen ollut heidän asiakkaansa jo vuosia.
I got a full size of Anemone, it's just so pretty! The rest are mini sizes.Futuristic Glamrock-Lights of Auckland-Faerie Glamour:
Irl this was a stunning turquoise-violet look but somehow the color changing Faerie Glamour looks bluer in the picture :)
Luonnossa tämä oli aivan upea turkoosi-lila meikki, jotenkin vain väriä vaihtava Faerie Glamour näyttää kuvassa sinisemmältä.-Detrivore primer
-Fyrinnae Futuristic Glamrock (lid, lower lashline)
-Fyrinnae Faerie Glamour (crease, lower lashline)
-Fyrinnae Light of Auckland glitter (middle of the lid)
-Lumene NC mineral shimmer
-MAC Blacktrack fluidline
-LashStiletto volume wp

French vanilla shake-Kung Pao-Incubus:
Browns usually look a bit dull on me but plum/wine eyeliner made it much better! French vanilla shake is GORGEOUS, I mean the best ivory I've ever tried.
Yleensä ruskeat näyttävät minulla hieman tylsiltä mutta luumu/viini rajaus teki ihmeitä! Pidin paljon enemmän kuin pelkästä ruskeasta meikistä, luumu jotenkin raikasti yleisilmettä. French Vanilla Shake taas on aivan upea, ehdoton lempiluonnonvalkoiseni!

-Detrivore primer
-Fyrinnae French vanilla Shake (lid, browbone)
-Fyrinnae Kung Pao (crease)
-Fyrinnae Incubus (as a liner)

Polar Bear-Leopard Print Galaxy-Dragonskin:
Suprisingly my least favorite of these :D Usually green looks is always my favorites. LOL. I liked it but the first one with Faerie Glamour is my favorite this time. Maybe Leopard Print Galaxy is not the best green for my coloring.
-Detrivore primer
-Fyrinnae Polar bear (inner lid)
-Fyrinnae Leopard Print Galaxy (lid)
-Fyrinnae Dragonskin (crease, lower lashline)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-lashStiletto volume wp

Hope you liked the EOTDs :)

14 comments:

 1. The blue look looks stunning :-)

  ReplyDelete
 2. Sininen on todella upea! On toki muutkin.Fyrinnae on kyllä hyvä.Hyvät tuotteet ja se vaan on niin ihanaa,kun ei tule postikuluja yli 20 dollarin tilauksista :)

  ReplyDelete
 3. Moi,
  jouduinpa tavaamaan monta kertaa tuon lauseen, missä sanoit ettei vihreä ollut suosikkisi. Oikoluin tietysti että oli eikä sen jälkeen seuraavissa lauseissa ollut mitään tolkkua :-)

  ReplyDelete
 4. Mur! Google kadotti mun kommentin kun kirjautuminen jotenkin pätki :(

  Piti vaan sanoa että Faerie Glamour-meikki <3 <3 <3

  Ja että oliko Leopard Print Galaxy sävynä vähiten innostava vai tuo kokonaisuus? Se on mun toivelistalla odottelemassa tilausta mut oon pari kertaa ja ollut sitä poistamassa kun noita samantyylisiä vihreitä on ennestäänkin.

  Nyt vielä Futuristic Glamrock toivelistalle ja odottamaan ensi viikkoa että putiikki aukeaa! Toivottavasti lisäävät mini lip lustret taas valikoimaan. Alkuviikosta niitä ei näkynyt ja laitoin Fyrinnaelle viestin siitä. Sen jälkeen sivut menikin kiinni. Toivottavasti asioilla on yhteys :)

  ReplyDelete
 5. Keijukainen: Ja Fearie Glamour-meikki oli paljon parempi livenä <3 Leopard on ehkä minulle aavistuksen "likainen" sävy, ei paha mutta ei ihan suosikkejanikaan. Toisaalta toisessa yhdistelmässä olisi myös ollut kivampi...

  Emma: Kerrankin vihreä ei ollut suosikkini :D

  Anur: Hyvä tekosyy tilata aina yli 2o dollarilla ;D

  Heather & Graphology: Thank you girls <3

  ReplyDelete
 6. Gosh I actually love all of these on you - but you won't believe it - the middle one is my favorite! It looks like it might be subtle but when you're looking down - whoa, it's really a surprise stunner.

  ReplyDelete
 7. Nicole: The brown one was incredibly pretty! And I usually do not like browns at all.

  ReplyDelete
 8. I love your look with Futuristic Glamrock and Faerie Glamour! I think Lights of Auckland looks perfect on the middleof the lid. AWESOME!

  French Vanilla Shake is pretty on you!

  Of course I adore Leopard-print galaxy, and it is pretty on you :)

  ReplyDelete
 9. The first blue-purple look is stunning!

  ReplyDelete
 10. Incubus and Hypercool look a-ma-zing! I keep going past Incubus when placing orders but don't think I'll be able to next time! Thanks for the swatches :)

  ReplyDelete
 11. Phyrra: Fyrinnae pigments are so gorgeous, always <3

  SilhoutteScreams: it really was stunning! Loved it :D

  Beauty's bad habit: Incubus <3 <3 <3 You need it too. LOL

  ReplyDelete
 12. I love your look so much! the Futuristic Glamrock and Faerie Glamour are perfect for you!

  ReplyDelete
 13. Joyce Anne: Thank you :D I LOVE those colors!

  -Nea-

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails