Skip to main content

Lumene Natural Code "Mineral shimmer highlighter"Once again, a product I've been wanting to buy for a long time :) This Lumene Natural Code Mineral Shimmer Highlighter is in fact my first pressed shimmer powder for at least 10 years! I have some mineral ones but I rarely use them, I don't even know why... But anyway, this product is so nice! It's so smooth and satiny. The shimmer is fine, not at all gritty, and this is not too shimmery. The color is lovely, very natural golden beige. I think this will work on most skin tones :) I use it often on my browbone too!

Taas yksi tuote, jota olen katsellut noin suunnilleen jokaisella kauppareissulla ;) Itse asiassa tämä Lumene Natural Coden Mineral Shimmer onkin ensimmäinen kiinteä hohdetuotteeni ainakaan kymmeneen vuoteen! Muutamia mineraaliversioita löytyy mutta harvoin käytän, ehkei värit ole aivan täydellisiä tai sitten vain koen ne liian hankalaksi käyttää... Jokatapauksessa tämä tuote on ainakin aivan ihana! Pehmoinen ja saatininen koostumus. Hohde on pehmoista ja tasaista, ei yhtään karkeaa, eikä ole liian hohtavakaan. Väri on kaunis, kullanhohtoinen beige, sopii varmaan lähes kaikille :) Käytän tätä usein myös kulmaluulla valoa tuomassa.


But the reason why I bough this was the Inci. No silicones, no mineral oils, no talc, no jojoba oil, no silica and no parabens. Me likey! Silica and jojoba are not dangerous, I just can't use those ingredients. The price was ok too, under 7€/ 10g.

Syy juuri tämän tuotteen ostoon löytyy kuitenkin sen sisältämistä aineista tai oikeastaan niistä puuttuvista: silikoni, mineraaliöljyt, talkki, jojoba öljy, silica ja parabeenit. Tykkään!
Silica ja jojoba eivät siis ole pahiksia, ihoni ei vain niistä tykkää. Hinta on myös varsin ok, tämä oli alle 7€.Have you tried this product? Did you like it?
Onko tämä tuote tuttu? Oletko pitänyt siitä?

Comments

 1. I dont own any highlighters but this one looks every nice, plus the shimmer.  beneaththesunn.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Jes! Mä kävin tänään Cittarissa ja näitä oli siellä tarjouksessa, mietin että pitäisikö napata mukaan mutta jäi sitten kuitenkin ostamatta. Kai se pitää sitten hakea kerta on hyvää :)

  ReplyDelete
 3. Lääh! Halutaan kuvamateriaalia in action :) Olen itsekin tuota kuolaillut jo kauan, nyt pisti himottamaan vielä vähän lisää..

  ReplyDelete
 4. Mäkin haluisin nähdä tästä kuvia ihan kasvoilla. Munkin on ihan pakko saada toi! :)

  ReplyDelete
 5. M & Tahma: Tämä on niin hillitty, etten saa näkymään kuvissa :( Mutta sen takia onkin niin ihana, tällä ei oikein voi mennä pieleen :)

  Sagu: Olen kyllä tykännyt :D Helppokäyttöinen, eikä siveltimelläkään ole niin väliä.

  Tara: Thank you :)

  ReplyDelete
 6. Onkohan näitä enää? Joskus viikkoja sitten kyselin Anttilassa ja sanoivat, ettei ole valikoimissa. -sh-

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…