Skip to main content

Lumene Natural Code "Mineral shimmer highlighter"Once again, a product I've been wanting to buy for a long time :) This Lumene Natural Code Mineral Shimmer Highlighter is in fact my first pressed shimmer powder for at least 10 years! I have some mineral ones but I rarely use them, I don't even know why... But anyway, this product is so nice! It's so smooth and satiny. The shimmer is fine, not at all gritty, and this is not too shimmery. The color is lovely, very natural golden beige. I think this will work on most skin tones :) I use it often on my browbone too!

Taas yksi tuote, jota olen katsellut noin suunnilleen jokaisella kauppareissulla ;) Itse asiassa tämä Lumene Natural Coden Mineral Shimmer onkin ensimmäinen kiinteä hohdetuotteeni ainakaan kymmeneen vuoteen! Muutamia mineraaliversioita löytyy mutta harvoin käytän, ehkei värit ole aivan täydellisiä tai sitten vain koen ne liian hankalaksi käyttää... Jokatapauksessa tämä tuote on ainakin aivan ihana! Pehmoinen ja saatininen koostumus. Hohde on pehmoista ja tasaista, ei yhtään karkeaa, eikä ole liian hohtavakaan. Väri on kaunis, kullanhohtoinen beige, sopii varmaan lähes kaikille :) Käytän tätä usein myös kulmaluulla valoa tuomassa.


But the reason why I bough this was the Inci. No silicones, no mineral oils, no talc, no jojoba oil, no silica and no parabens. Me likey! Silica and jojoba are not dangerous, I just can't use those ingredients. The price was ok too, under 7€/ 10g.

Syy juuri tämän tuotteen ostoon löytyy kuitenkin sen sisältämistä aineista tai oikeastaan niistä puuttuvista: silikoni, mineraaliöljyt, talkki, jojoba öljy, silica ja parabeenit. Tykkään!
Silica ja jojoba eivät siis ole pahiksia, ihoni ei vain niistä tykkää. Hinta on myös varsin ok, tämä oli alle 7€.Have you tried this product? Did you like it?
Onko tämä tuote tuttu? Oletko pitänyt siitä?

Comments

 1. I dont own any highlighters but this one looks every nice, plus the shimmer.  beneaththesunn.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Jes! Mä kävin tänään Cittarissa ja näitä oli siellä tarjouksessa, mietin että pitäisikö napata mukaan mutta jäi sitten kuitenkin ostamatta. Kai se pitää sitten hakea kerta on hyvää :)

  ReplyDelete
 3. Lääh! Halutaan kuvamateriaalia in action :) Olen itsekin tuota kuolaillut jo kauan, nyt pisti himottamaan vielä vähän lisää..

  ReplyDelete
 4. Mäkin haluisin nähdä tästä kuvia ihan kasvoilla. Munkin on ihan pakko saada toi! :)

  ReplyDelete
 5. M & Tahma: Tämä on niin hillitty, etten saa näkymään kuvissa :( Mutta sen takia onkin niin ihana, tällä ei oikein voi mennä pieleen :)

  Sagu: Olen kyllä tykännyt :D Helppokäyttöinen, eikä siveltimelläkään ole niin väliä.

  Tara: Thank you :)

  ReplyDelete
 6. Onkohan näitä enää? Joskus viikkoja sitten kyselin Anttilassa ja sanoivat, ettei ole valikoimissa. -sh-

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …