Skip to main content

Lumene Natural Code lipstick "3 Nude Beige"I've waited this to arrive in the shops, so I got one immediately when I saw it :D The formula feels very nice: moisturizing, pigmented and soft. The raspberry scent is nice, maybe not my favorite, but definitely not bad. The smell is quite similar to Clarins lipstick.

I wasn't that interested in the colors though... I like sheer colors and these felt too pigmented, I guess that a good thing to most people ;D I decided to get "3 Nude Beige" because it looked almost invisible on my skin when swatched it in a shop. But it's NUDE, really, and a pigmented one so it looks quite bad now in the summer. I think I'll like this on wintertime though! This products doesn't contain parabens.

Tätä Lumene Natural Code-huulipunaa odotinkin kovasti ja toki piti yksi hankkia, kun Sokokselta löysin :D Koostumus on ihana: pehmoinen, pigmenttinen ja kosteuttava. Tuoksu on ehkä vadelmainen, hieman äklö makuuni, mutta uskoisin monen tästä pitävän kuitenkin. Aika samanlainen kuin clarinsin hulipunassa, jota taisin verrata lämmössä pari päivää seisseeseen vadelmamehuun ;)


Värejä oli tarjolla 10 ja eivät ihan suosikeiltani vaikuttaneet... Pidän itse aika läpikuultavista ja hohtamattomista huulipunista, nämä olivat pigmenttisiä, joka taitaa olla suurimmalle osalle ihan positiivinen juttu :D Sävy 1 kiinnosti mutta se oli aika hohtava (ei glitteriä näihin huuliin, kitoos) ja päädyin sitten sävyyn 3. Tämä vaikutti lähes näkymättömältä kädelle swatchatessani kaupassa mutta olikin sitten NUDE ja vieläpä aika pigmenttinenkin! Aika kamala minulla näin kesällä mutta varmaan talvella toimiikin jo paremmin.


And inci, of course (click for larger picture):

Then I realized that it might be quite close to GOSH Darling and I took some pictures. These are not dupes but they could be sisters ;) Lumene NC is less opaque and a bit more natural color, more wearable than Darling (which is almost a concealer stick :D). So if you like nudes, this might be for you!

Sitten tulikin mieleeni, että saattaa muistuttaa GOSHin darlingia. Sama sävy ei ole kyseessä mutta hyvin lähellä kuitenkin. Lumene on vähemmän peittävä ja hieman luonnollisempi sävyltäänkin, helpompikäyttöinen kuin Darling (joka on lähes peitepuikkomainen :D). Joten jos pidät nude-sävyistä, tämä saattaa olla mieleesi :)Nude beige & Darling.

I REALLY have too much cometics, I mean REALLY... Now I have everything organized in my makeup table & chest of drawers so I really saw how much I have. It's really quite terrible :P I decided that no-buy is not my thing, it's like a diet: you just want more, more and MORE. But I decided that I have to tell you what I've bought on August, so 8/31 you will see my list and sure hope it is a short one!

I have a permission to buy some full sizes from Garden of Wisdom (my skin is difficult and those products sem to work, shopping face care products is not "a problem" to me) and I also can buy some brushes from Sigma (powder brush, flat top kabuki ja E60 (SS252) eyeshadow brush, whick is my HG brush). And I should buy Nfu Oh cuticle remover, I need that. I also try test the brands/colors I already have, so you will se post about Everyday Minerals, High Voltage, SoBe Botanicals... :)

Minulla on TODELLAKIn aivan liikaa kosmetiikkaa, mikä ei toki liene yllätys blogini lukijoille. Nyt sain kaikki järjestettyä meikkipöydälle ja laatikostoon ja täytyy myöntää, että olen hieman järkyttynyt. Ostolakon toimimattomuuden olen jo todennut, se on kuin dieetti: haluan vain LISÄÄ. Siksipä päätin, että minun on esittettävä kuukauden shoppailuni teille 31.8. (aiemmin tilattuja en tähän laske, tulisi vain paha mieli :D). Toivon todellakin, että määrä on kohtuullinen!


Ostolupa minulla on muutamalle Garden of Wisdomin täysikokoiselle ihonhoitotuotteelle, mutta ihonhoitotuotteet eivät olekaan minulle mikään "shoppailuongelma" (tällä nahalla täytyy jokaista uutta tuotetta kokeilla yksitellen 2 viikkoa joka tapauksessa ja todella harva edes toimii). Toinen mitä saan tilata on Sigman puuterisivellin, flat top kabuki sekä
E60 (SS252) luomivärisivellin, joka on HG-tuotteeni ja nyt niitä saa yksittäinkin. Niin ja Nfun cuticle remover tarvitsen ihan oikeasti. Tässä muutenkin yritän testailla myös vanhempia pigmenttejäni eli postauksia mm. Everyday Mineralsista, High Voltagesta ja SoBe Botanicalsista on tulossa :)

Comments

 1. Too ^much cosmetics ! ha i have loads that I don't use ^___^
  That colour looks real good on you :)

  huong
  x-x

  http://londons-boutique.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Voi, se NC:n punien ykkössävy on aivan ihana! Tuokin näyttää ihan toimivalta nude-sävyltä :)

  ReplyDelete
 3. huong: LOL :D

  tahma: Senkin *sensuroitu*! :D Eli jos se ykkönen löytyy kuukauden lopulla listastani, syyttävä sormi osoittaa sinuun. *hekottaa* Kaipa se "joskus" täytyy hankkia mutta tuo huulituotelaatikko on saatava pienenemään :P Tosin ikä alkaa tulla osassa mineraalihuulituotteissa jo vastaan...

  ReplyDelete
 4. Great colour

  http://becksmakeupcorner.blogspot.com/2010/07/my-first-giveaway.html

  ReplyDelete
 5. I have the same opinion on lipsticks, I can't handle anything too pigmented! This color is lovely!

  ReplyDelete
 6. itsekin tänään ostin kyseisen huulipunan samassa sävyssä! omistan myös goshin darlingin, joka kädellä näytti aivan ihanalta sävyltä, mutta huulilla tosiaan ihan hirveät teinivibat, no thanks! jää käyttämättä.
  käytössä on myös lumenen perussarjan sävy 96 mikä on ihana nude, mutta tuntuu että kuluu todella nopsaan ja että hylsyssä olisi tavaraa normipunaa vähemmän? hmm..

  ReplyDelete
 7. I started getting into beige lippies not too long ago and really like them! Both colors look great on you =D

  P.S Thanks for following my blog! Following you as well <3

  ReplyDelete
 8. I'll definitely keep Lumene lipsticks in mind the next time I'm looking for a lipstick - the Japanese ones that I own are usually too sheer for my pigmented lips.

  ReplyDelete
 9. oOo now that I saw those swatches I want Darling as well!

  ReplyDelete
 10. The ingredients list looks VERY nice. Also I think the formula looks so better than the Gosh. I adore the color but most of alikes look like concealer. This one is just perfect. Do you think Lumene can be found out of Finland?

  And you know, buying make up is quite a harmless passion. Don't feel too bad about that, Nea. ;)

  ReplyDelete
 11. Nathalie: I was posting to you blog EXACTLY the same time you posted this. LOL. I think Lumene can be found from some other countries too but Lumene Natural Code (their cheaper brand for younger people) is not. I could always swap with you, of course ;D

  KittenMittens: ;D

  Blair: I'm planning of buying some Japanese nude lipstick from Hong Kong :)

  Shop 'n Chomp: Beiges are just so easy :D

  AnnieSuperstar: Täytyy kurkata tuo Lumene joskus, kuulostaa kivalta vaikkei toki nopea kuluminen ole kovin hyvä juttu... Darling on huulilla kyllä aika paha, ei paras tällä värityksellä ainakaan...

  jbrobeck: Not so pigmented ones are easier :D

  Becky: Thank you :)

  ReplyDelete
 12. Pitäisköhän tuo saada! Mä ostin sen ykkössävyn, oliko se nyt Rose Mauve, ja se on ihan mieletön. Koostumus on mahtava, ja sävy on sellainen my lips but better mutta vähän tummempi ja pinkimpi. :)

  ReplyDelete
 13. Sagu: ja sinäkin ;D En saa ostaa tuota ykköstä vielä, en! Tämän ostamisen olisi voinut jättää kyllä talveen, näin nudet pelittävät silloin paremmin ainakin minulla.

  ReplyDelete
 14. oh gosh.. i really want to get a nude lipstick so having this as another option is great.. thanks for the review. it actually looks super good on you :)

  Animated Confessions

  ReplyDelete
 15. itekkin oon näitä miettinyt, että pitäsikö ostaa. Ite vaan ajattelin juuri että en kyllä nudea tarvitse joten ykkönen vois olla mulle parempi. Toivottavasti saat huulimeikkilaatikkos pienenemään että pääset hankkimaan sen ykkössävyn ja kertomaan meille kuvien kera mimmoinen on ollut! Ennen sitä en aio ostaa.. :)

  ReplyDelete
 16. Ostin itte sävyn 13, koska jostain syystä puolitusinaa fuksianpunaisia huulituotteita ei ole tarpeeksi...

  ReplyDelete
 17. Kommentoin viel tuohon Freeman-postaukseen koska sinne en pääse millään ilveellä kirjoittamaan..Jännä että käsivoiteessa ei ole esim silareita, mutta kasvovoiteessa sitten on, se oli muutekin mulle liian paksua. Vartalovoide on edelleen odottamassa, kasvovaahtoputsari oli ihan ok kamaa.

  ReplyDelete
 18. mili: Heh, sama minulla noiden nudejen kanssa ;) Ihania muuten nuo MACin Dazzle lipstickit! Olivat kai tänään tulleet myyntiin. Postaan illalla kuvia Infused with Glamista <3

  Pinja: Ykkönen on varmaan kyllä kivampi, tänäänkin sitä testailin kädelle ;D yritän nyt vielä vastustaa, toisaalta voisi sen plussasetelin tuhlata tuohon. *hehe* Talvella tykkään tästä nudesta takuulla kyllä!

  Iibys11: Thanks :D

  ReplyDelete
 19. mili: äryttävää, kun noihin kaikkiin ei saa enää vastattua :( Mutta juu, outoa on! Tuo käsivoide on ihan kelpotavaraa kyllä.

  ReplyDelete
 20. ahhh I have yet to conquer the nude lipsticks. I am trying to work my way over to a full nude and have been experimenting with 'pinky' nudes so far. Any suggestions?

  ReplyDelete
 21. meredith: If you have a MAC counter near you, I think it's the best place experimenting nude lipsticks! "True nudes" are a bit difficult, the right shade is essential...

  ReplyDelete
 22. I still have not EOTD'd all the TKB piggies I own :D - I could find something to blog about for half a year using my stash alone. Good luck with the no-buy!

  ReplyDelete
 23. LiisK: I know! I have so many products I have never posted about... so it's very good that I'm on no buy AGAIN :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…