Wednesday, August 18, 2010

LashStiletto Volume (Voluptuous) mascara waterproof



You might have noticed that I don't like to review mascaras. I just don't know how to review these :D It either works on my lashes or doesn't work. LOL. I wrote about Lash Stiletto Volume (Voluptuous in some countries) mascara here and now I have used it for a while. I LOVE regular LashStiletto waterproof (my HG mascara) and this is also VERY good, I really don't know which one I like more :-o Does this give me more volume? No, I don't think so. The brush is just curved and regular brush is straight... Next time I'll use ragular again, maybe I will find a difference then :D I took a few pictures, the brush is not as curved as in the promo pictures and that's great.

Olettekin ehkä huomanneet, että inhoan mascaroiden "arviointia". En vain kertakaikkiaan tiedä mitä sanoisin, kun mascara joko toimii loistavasti ripsissäni tai sitten se ei toimi alkuunkaan :D No tässä kuitenkin muutama sana ja kuva LashStiletto Volume waterproofista, nyt olen sitä hetken aikaa testannut. Tavallinen LashStiletto waterproofhan on ehdoton suosikkimascarani, toimii vain unelma, mutta tämä on tosiaan hyvin samanlainen. En tiedä kummasta pidän enemmän, volumessa on siis kaareva harja ja tavallisessa suora. Antaako tämä Volume-
versio lisää volumea ripsiini? No eipä taida :D Seuraavaksi otan käyttään taas tavallisen, ehkäpä sitten osaan sanoa jotain eroja. Otin tosiaan muutaman kuvan harjasta, ei onneksi ole yhtä kaareva kuin mainoskuvissa!









So it really is not as curved as in the promo pictures. I just don't understand why to publish photos like that, people just get scared :-o

Ei siis tosiaankaan ole yhtä kaareva kuin alla olevassa kuvassa ;D En tosin tajua miksi tuollaista kuvaa kannattaa edes näyttää, pelästyttää vain asiakkaat :-O




So I love them both :D My lashes are very straight, long but invisible without mascara. Non waterproof mascaras can't hold the curl in these super-straight lashes, I use Shu Uemura eyelash curler EVERY day.

Pidän siis kovasti sekä tästä että tavallisesta versiosta! Omat ripseni ovat pitkät, piikkisuorat ja aivan näkymätömät ilman ripsaria. Vain vedenkestävät mascarat pitävät taivutukset ja taivutan ripset joka päivä Shu Uemuran taivuttimilla.










I used Inglot eyeshadows (white & greens) in this EOTD.

11 comments:

 1. It'd be so much better if it's curved. :) Lovely colours on your eyes btw :P

  ReplyDelete
 2. I want to try this mascara. I don't have any mascara from Maybelline and I'm curious about how they look on me

  http://becksmakeupcorner.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Onko tuo veden kestävä ripsari kuinka hankalaa poistettavaa? ja kestääkö kuinka hikoilun? Olen monesti miettinyt veden kestävän ripsarin ostamista mutta olen pelännyt että en saa sitä pois tai että se on urheillessa ja hikoillessa poskilla.. Siksi en ole uskaltanut yhtäkään vielä kokeilla. Käytän yleensä niitä roiskeen kestäviä lämpimällä vedellä lähteviä ja ne kestävät mulla hyvin urheillessa..

  ReplyDelete
 4. I have heard good things about this mascara. Hope to try it soon! =)

  ReplyDelete
 5. Aivan upea meikki :)

  http://walkingintheairr.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. I love the Lash Stiletto mascara. I wonder why thay wanted the brush to look so curvy? I am just like you when it comes to mascara, we seem to like the same thing. Your lashes look great!

  ReplyDelete
 7. How's the "waterproof", is it really waterproof or does it slides after sometime? I mean, not all waterproofed mascaras are really waterproof...

  I've just moved to humid Cairns, wearing non-waterproof mascaras has been proven useless in this climate, panda eyes in abundance!

  ReplyDelete
 8. Becky: Some hate Maybelline mascaras but this seems to work perfectly in my lashes :D

  beautitifulwithbrains: Thank you :)

  Mary jane: Hyvin pysyvät! Tämä pysyi leviämättä jopa hieronnassa. Yleensä sinne en meikkiä laitakaan mutta nyt unohdin aikani ja muistin vasta meikattuani... Ainoa ongelma voi olla oman ihon rasva, se voi liuottaa wp-ripsarin. Itse en yleensä alaripsiin wp:tä laitakaan, jos leviävät niin tavallinen on helpompi poistaa. Muuten pärjäisin ihan hyvin säänkestävällä mutta ne taivutukset...

  Poistaminen olisi tuskaa ilman Make up for everin sens'eyesia, saatavuus vain on huono ja hinta kova. Myös Inglotin wp-putsari on hyvä.

  Shop N Chomp: I love this :D Hope you will like it too!

  Roadrunner: kiitos :)

  Lyndsey: thanks :) You must tell me if you find a perfect mascara :D

  Music: Water is not the problem but skin's own grease can be... I usually do not wear wp mascaras on lower lashes, because non waterproof is easier to take off if you get panda eyes. But in very humid place, I'd still use wp on lower lashes :D

  ReplyDelete
 9. It looks good on your lashes! I'm currently trialling the non-WP version and I'm liking it. I mostly like the wand, because it's so small and easy to manoeuvre :) great review!

  ReplyDelete
 10. SilhouetteScreams: This one is as good as the regular one :D I REALLY like this slim wand, so easy to use <3

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails