Skip to main content

The All Natural Face: lipstick, cream concealer, primer etc

And finally, review of the new products I got from The All Natural Face. I reviewed the eyeshadows earlier and the quality was surprisingly nice and colors lovely. My new order arrived quickly, in about 10 days.

Vihdoinkin pientä arviota uusista The All Natural Face tuotteistani. Luomivärit arvoin jo aiemmin, laatu oli yllättävänkin hyvä ja värit kauniita. Uusi tilaukseni saapui nopeasti, noin kymmenessä päivässä.





Vegan Lipstick in Sunrise Peach

This is not bad, in fact the quality is nice: sheer, moisturizing and the packaging is relatively pretty. There is no unpleasant scent or taste, which is also great. The color just is not my favorite, but it's sheer so I might use it sometimes. I'd call this Sunset Orange and it's also shimmery (I prefer less shimmery ones) and the quality is quite hard (I personally like softer ones). For me this was ok, you might like it more than I did. It really was not bad, just not my favorite color or formula. Inci is really nice! Price is 7 USD.

sweet almond oil, castor oil, coconut oil, candelillia wax, mica and oxides

Tästä huulipunasta minulla oli suurimmat ennakko-odotukset ja olin kieltämättä hieman pettynyt sen saatuani. Huono tämä ei missään nimessä ole: läpikuultava, kosteuttava ja pakkauskin on ihan nätti. Väri ei tällä kertaa ollut niin mieleeni, auringonnousun persikan sijaan voisin kutsua tätä auringonlaskun oranssiksi... Sen verran vähäpigmenttinen, että käyttää voisin kuitenkin. Koostumus on aika kova ja tätä pitää laittaa monta kerrosta (itse pidän pehmeämmästä punasta). Tämä on myös aika hohtava, eikä sekään ole mieleeni. Ei siis koostumukseltaan eikä väriltään minun makuuni mutta sinä saatat pitää tästä enemmän. Hinta 7 USD.


Vegan Oil Makeup remover (a free gift with order)


I have never understood oil cleansers and after testing this a few times, I still don't. I applied this to my face, washed with water a zillion times, tried to wipe it with a wash cloth and my face felt just oily. Yuck. I washed it off with Elysambre gel cleanser and after that it was ok... So if you like oil cleansing, this is probably ok :D

En ole koskaan ymmärtänyt öljypuhdistusta, eikä tämä tuote tehnyt poikkeusta. Laitoin kasvoille, pesin vedellä monta kertaa, pyyhin pesulapulla... Ja lopulta käytin Elysambren puhdistusgeeliä ;) Jos pidät öljyistä puhdistuksessa, tämä toki saattaa olla hyvä.




Empty jar with closable sifter for travelling. Tested it with Alima foundation and it was very nice when travelling!

Mukaan tarttui myös tyhjä purkki suljettavalla sifterillä. Toimi hyvin reissussa!


Vegan cream concealer, Salmon

I really wanted this to work, I have the powder version of this Salmon concealer already and it is very nice. This was a bit too "hard" (=didn't glide on the skin) and I had to apply it with a brush, of course then a jar would have been nicer packaging. I would have wanted to use a natural one but I just seem to like "regular" undereye concealers (like NARS) more.

Kunpa tämä olisi toiminut minulla paremmin... Puuteriversio on varsin mukava, se minulla on jo ennestään. Tämä oli koostumukseltaan liian kova, piti levittää siveltimellä ja toki tällöin purkki olisi ehkä parempi pakkausmuoto. Kovasti haluaisin luonnonmukaisen peitevärin löytää mutta vielä pidän silti perinteisistä enemmän. Ihan hyvä oli tämäkin ja peittikin mukavasti. NARS vie silti voiton, on niin paljon helpompi levittää (tod. näk. silikonista johtuen).





Eyeshadow primer

I wanted to test this too, I was hoping this would be like Detrivore primer but it was not. But it's still not bad at all, I have used this several times when I used neutral colors (UD Naked palette) and I don't want to make the pigments/eyeshadows pop so much. My skin is dry and this lasted all day, no problem with that. The product is creamy and light. TANF has a version for oily lids too.  I didn't find the inci from the site, if you find it, could you tell me? Thanks :)

Primerinkin ostin testiin, kuvittelin tämän olevan kovasti Detrivore Primerin tapainen. Sitä se ei kuitenkaan ollut mutta ei myöskään yhtään hullumpi, olen tätä käytelly jopa aika usein (mm. UD Naked paletin kanssa). Tällä ei saa pigmenttejä niin kirkkaiksi kuin Detrivorella mutta olen käyttänyt tätä hiilitymmissä meikeissä, jolloin en niin näyttävyyttä etsikään. Luomivärit pysyivät hyvänä koko päivän (ihoni on kuiva) eli ei moitittavaa siinäkään. Rasvoittuvilla luomilla tuskin toimii, voidemainen kun on, mutta TANFilla on myynnissä oma versio rasvoittuvallekin iholle. Inciä en sivuilta löytänyt.


"...The primer is applied to your lid ( or under eye) before you put on your eyeshadow/liner. Then apply as you normally would ...but it gives you the freedom to play a little more...as you can bold up the color and blend much more easily and distinctly. Be careful not to use too much or too little. Apply with a shadow brush or your finger.This is a completely different look than my sealant. the sealant gives you a wet applies look...this is more muted and not wet looking. This is a cream base."
 

Blush samples, I haven't tested these yet. Price 2 USD/ sample set.


Foundation samples: I don't know my color yet... But the formula feels soft and gives good coverage. I used this on my daughter's halloween look :) This samples set was light/medium and the price was just 4 USD.

Tämä meikkipohjasamplepaketti maksoi vain 4 USD. Omaa väriä en ole vielä löytänyt, en tosin kovasti vielä etsinytkään :) Laatu vaikutti pehmoiselta ja peittävyys hyvältä, käytin tätä neidin halloween-meikissä.


The glow samples: haven't tested yet. Price 1.50 USD/ sample set.

Comments

  1. I've been wondering about the lippies since the glosses aren't quite my cup of tea (dislike mint smells on my lips). The blushes are my faves though!

    ReplyDelete
  2. loving all the blush samples!

    ReplyDelete
  3. Those sample sets look great! I'm really interested in thier blushes.

    ReplyDelete
  4. Thanks for the review. I'm like you, I prefer little to no shimmer in my lip products or it gets to frosty. I like that the lip stick is sheer but like you, I like my lipsticks to have a softer feeling when I apply them.

    The closable sifter top looks cool!

    ReplyDelete
  5. I love this brand! Thanks for the great pics:)

    ReplyDelete
  6. Joutunee tilaamaan tuon toisen version primerista. Kiitti vinkistä!

    ReplyDelete
  7. Sannu: Kertoile ihmeessä millainen oli, jos päädyt tilaamaan :)

    Sonia: You're welcome!

    graphology: thank you :)

    justltee: Colosable sifters are cool, I want more :D

    Robyn: I've haerd that their blushes are nice, I hope I have time to test thse more someday.

    Beauty's Bad Habit: I don't like mint scent either! It's so common in lip products, yuck :P :D

    jennifer: yep, those look nice!

    ReplyDelete
  8. Minä olen jostain syystä ihan ihastunut tähän merkkiin. Tykkään tukea yksityisyrittäjyyttä ja mieluummin ostan pieniltä kuin jättifirmoilta. Innostuin tilaamaan tuolta edellisen postauksesi innoittamana! ;-) Aion jossain välissä kirjoittaa myös arviota mutta ajattelin jotain sanoa tässäkin. Sain samplen huulipunasta sävyssä Poppy ja se oli ihan erilainen kuin tuo Sunrise Peach, runsaspigmenttinen, mattainen ja kuivahko, ei ollenkaan crememäinen. Sävy oli jotenkin tosi vintagemainen, ihastuin siihen. Harmi vaan, että ihan väärän värinen minulla, ei näyttänyt hyvältä mun naamassani. ;-( Väri tarttui todella pysyvästi huuliin, voisi toimia erinomaisesti pohjustuksen tapaan jonkun kivan kiilteen kanssa.

    Meikkipohja ei ole mitenkään ylivertainen muihin kokeilemiini verrattuna mutta jostain syystä tykkään siitä. Erittäin helppo kerrostettava, hyvä peittävyys eikä tule liian puuterista useammastakaan kerroksesta. En ole tosin kuin etsinyt vasta omaa väriäni, joka lienee kahden eri pohjan sekoitus. Mutta ensimmäinen merkki (näin suurella valikoimalla), jonka valikoimista löytyi suht vähällä vaivalla hyvä vastaavuus.

    Mutta se mihin rakastuin päätäpahkaa ja palavasti ja intohimoisesti ja lähtemättömästi on Strawberries and Cream Face Food Fruit Facial Wash! Aivan mielettömän ihana! Tuoksu on mun nenääni todella herkullinen ja koukuttava ja ihoni tykkää erityisen paljon. Tätä on ihan pakko saada lisää isossa purkissa ja haluaisin kokeilla muitakin vastaavia. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan! Itse olen käyttänyt sitä naamion tapaan.

    Hups, tulipas pitkä kommentti, sori! Mä vaan niin tykkään TANFista. ;-)

    ReplyDelete
  9. Tilasin sen primerin, yritän muistaa palailla kertomaan kokemuksia, kunhan sen saan ja pääsen kokeilemaan. Sitä suosikkiasi en sitten uskaltanut tilata, kun luomeni rasvoittuvat hiukan, joten tämä vinkki kuulosti kokeilemisen arvoiselta...

    ReplyDelete
  10. Sannu: Detrivore ei varmaan sovikaan, ainakaan yksinään. Toivottavasti TANF toimii hyvin!

    ReplyDelete
  11. Mohn: Oi, nyt minäkin haluan tuon putsarin ;D

    ReplyDelete
  12. No niin, palasin. Kommentoin nyt tuota rasvoittuville luomille tarkoitettua primeria tähän postaukseen. Kesti hieman, kun en kotiäitinä joka päivä meikkaa ja kun aluksi tuo primer ei toiminut, koska taisin laittaa liikaa. Eli kun laittaa sopivan vähän ja antaa primerin kuivahtaa, niin sitten toimii. Mulla on se tummempi versio, mutta ei se nyt kovin paljon korosta värejä. Pitää kuitenkin meikin siistinä koko päivän ja tulee kestämään ikuisuuden.

    ReplyDelete
  13. Sannu: Kiva, että toimii!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "