Thursday, April 21, 2011

Alverde Nude Deluxe palette

When I saw this Nude Deluxe palette (Natrue certified) in Germany, I wasn't very interested... But it was cheap and I LOVE Alverde so I bought it anyway. LOL. But suprisingly I have used this a lot! The colors are really nudes, like you have no makeup at (at least compared the colors I usually use ;). The blush gives more color, which is great! You know, too nude is just.... too nude ;D This palette will be my "hot climate" favorite for sure!

The lightest eyeshadow is almost exactly like my lid color just better ;) And the two darker ones are great for crease, very subtle "no makeup" looking still. Lipcolors are very nice too.

Kun löysin tämän Nude Deluxe paletin (Natrue sertifioitu) Saksasta, taisi jopa olla ale-kopassa, en niin kovin kiinnostunut siitä ollut... Mutta se oli todella halpa ja tykkään muutenkin kovasti Alverden tuotteista, joten en raaskinut jättää kauppaankaan :D Yllätykseksi olen käyttänyt tätä palettia todella paljon! Värit ovat todella hyvin luonnolliset, melkein kuin ei meikkiä olisikaan (ainakin verrattuna väreihin, joita yleensä käytän ;). Poskipuna antaakin enemmän väriä ja se on ihan hyvä, liian nude on vain liian nude. Ihan takuulla "hellesuosikkini", joko reissussa tai lepposina kesäpäivinä.

Vaalein luomiväri on hyvin lähellä omaa ihonsävyäni, parempi vain ;) Varsinkin nyt, kun ihottuman takia en ole voinut juuri luomivärejä käyttää, olen laittanut vaaleinta sävyä hiukan liikkuvalle luomelle tasoittamaan luomen sävyä. Ja kaksi tummempaa taas sopivat varjostukseen, eivät juuri erotu mutta antaa kuitenkin hieman muotoa luomelle. Huulipunatkin ovat oikein käyttökelpoiset, vaikkakin usein haluankin käyttää muuten nuden meikin kanssa värikkäämpiä huulia.

eye shadows, lipcolor & blush from Alverde
Nude Deluxe palette. Eyeliner pencil is GOSH
Metallic Brass & mascara is Lash architect 4D.


10 comments:

 1. uhh, it's seems to be a very nice "to go" palette :)

  ReplyDelete
 2. tuo on sarjassa ihan nätti, mutta itse en niin välitä paleteista jossa on luomivärit ja huulipunat samassa, ne jotenkin menee aina tuhruiseksi nopeasti.

  ReplyDelete
 3. Kiva blogi sinulla, muista vierailla myös sivuillani! :)

  Rouhiainen - Kotisivuja yritykselle

  ReplyDelete
 4. The Blush in this palette is pretty :-)

  ReplyDelete
 5. It's the perfect palette for "barely there" look!

  ReplyDelete
 6. Thanks Ladies :D This kind of nudes are just so easy!

  Ruu: En minkään niin välitä, nuo huulipunat aina "nuhraantuu". Mutta tällä hinnalla (taisi olla 4€) kestän sen, paljoa en kyllä maksaisi!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails