Skip to main content

Alverde Nude Deluxe palette

When I saw this Nude Deluxe palette (Natrue certified) in Germany, I wasn't very interested... But it was cheap and I LOVE Alverde so I bought it anyway. LOL. But suprisingly I have used this a lot! The colors are really nudes, like you have no makeup at (at least compared the colors I usually use ;). The blush gives more color, which is great! You know, too nude is just.... too nude ;D This palette will be my "hot climate" favorite for sure!

The lightest eyeshadow is almost exactly like my lid color just better ;) And the two darker ones are great for crease, very subtle "no makeup" looking still. Lipcolors are very nice too.

Kun löysin tämän Nude Deluxe paletin (Natrue sertifioitu) Saksasta, taisi jopa olla ale-kopassa, en niin kovin kiinnostunut siitä ollut... Mutta se oli todella halpa ja tykkään muutenkin kovasti Alverden tuotteista, joten en raaskinut jättää kauppaankaan :D Yllätykseksi olen käyttänyt tätä palettia todella paljon! Värit ovat todella hyvin luonnolliset, melkein kuin ei meikkiä olisikaan (ainakin verrattuna väreihin, joita yleensä käytän ;). Poskipuna antaakin enemmän väriä ja se on ihan hyvä, liian nude on vain liian nude. Ihan takuulla "hellesuosikkini", joko reissussa tai lepposina kesäpäivinä.

Vaalein luomiväri on hyvin lähellä omaa ihonsävyäni, parempi vain ;) Varsinkin nyt, kun ihottuman takia en ole voinut juuri luomivärejä käyttää, olen laittanut vaaleinta sävyä hiukan liikkuvalle luomelle tasoittamaan luomen sävyä. Ja kaksi tummempaa taas sopivat varjostukseen, eivät juuri erotu mutta antaa kuitenkin hieman muotoa luomelle. Huulipunatkin ovat oikein käyttökelpoiset, vaikkakin usein haluankin käyttää muuten nuden meikin kanssa värikkäämpiä huulia.

eye shadows, lipcolor & blush from Alverde
Nude Deluxe palette. Eyeliner pencil is GOSH
Metallic Brass & mascara is Lash architect 4D.


Comments

 1. uhh, it's seems to be a very nice "to go" palette :)

  ReplyDelete
 2. tuo on sarjassa ihan nätti, mutta itse en niin välitä paleteista jossa on luomivärit ja huulipunat samassa, ne jotenkin menee aina tuhruiseksi nopeasti.

  ReplyDelete
 3. Kiva blogi sinulla, muista vierailla myös sivuillani! :)

  Rouhiainen - Kotisivuja yritykselle

  ReplyDelete
 4. The Blush in this palette is pretty :-)

  ReplyDelete
 5. It's the perfect palette for "barely there" look!

  ReplyDelete
 6. Thanks Ladies :D This kind of nudes are just so easy!

  Ruu: En minkään niin välitä, nuo huulipunat aina "nuhraantuu". Mutta tällä hinnalla (taisi olla 4€) kestän sen, paljoa en kyllä maksaisi!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…