Skip to main content

Alverde Nude Deluxe palette

When I saw this Nude Deluxe palette (Natrue certified) in Germany, I wasn't very interested... But it was cheap and I LOVE Alverde so I bought it anyway. LOL. But suprisingly I have used this a lot! The colors are really nudes, like you have no makeup at (at least compared the colors I usually use ;). The blush gives more color, which is great! You know, too nude is just.... too nude ;D This palette will be my "hot climate" favorite for sure!

The lightest eyeshadow is almost exactly like my lid color just better ;) And the two darker ones are great for crease, very subtle "no makeup" looking still. Lipcolors are very nice too.

Kun löysin tämän Nude Deluxe paletin (Natrue sertifioitu) Saksasta, taisi jopa olla ale-kopassa, en niin kovin kiinnostunut siitä ollut... Mutta se oli todella halpa ja tykkään muutenkin kovasti Alverden tuotteista, joten en raaskinut jättää kauppaankaan :D Yllätykseksi olen käyttänyt tätä palettia todella paljon! Värit ovat todella hyvin luonnolliset, melkein kuin ei meikkiä olisikaan (ainakin verrattuna väreihin, joita yleensä käytän ;). Poskipuna antaakin enemmän väriä ja se on ihan hyvä, liian nude on vain liian nude. Ihan takuulla "hellesuosikkini", joko reissussa tai lepposina kesäpäivinä.

Vaalein luomiväri on hyvin lähellä omaa ihonsävyäni, parempi vain ;) Varsinkin nyt, kun ihottuman takia en ole voinut juuri luomivärejä käyttää, olen laittanut vaaleinta sävyä hiukan liikkuvalle luomelle tasoittamaan luomen sävyä. Ja kaksi tummempaa taas sopivat varjostukseen, eivät juuri erotu mutta antaa kuitenkin hieman muotoa luomelle. Huulipunatkin ovat oikein käyttökelpoiset, vaikkakin usein haluankin käyttää muuten nuden meikin kanssa värikkäämpiä huulia.

eye shadows, lipcolor & blush from Alverde
Nude Deluxe palette. Eyeliner pencil is GOSH
Metallic Brass & mascara is Lash architect 4D.


Comments

 1. uhh, it's seems to be a very nice "to go" palette :)

  ReplyDelete
 2. tuo on sarjassa ihan nätti, mutta itse en niin välitä paleteista jossa on luomivärit ja huulipunat samassa, ne jotenkin menee aina tuhruiseksi nopeasti.

  ReplyDelete
 3. Kiva blogi sinulla, muista vierailla myös sivuillani! :)

  Rouhiainen - Kotisivuja yritykselle

  ReplyDelete
 4. The Blush in this palette is pretty :-)

  ReplyDelete
 5. It's the perfect palette for "barely there" look!

  ReplyDelete
 6. Thanks Ladies :D This kind of nudes are just so easy!

  Ruu: En minkään niin välitä, nuo huulipunat aina "nuhraantuu". Mutta tällä hinnalla (taisi olla 4€) kestän sen, paljoa en kyllä maksaisi!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …