Skip to main content

Lumene Arctic Duet mineral eyeshadowWell, Lumene Arctic Duet mineral eye shadow is not really mineral makeup but I got this from sale like last autumn ;) I just never tested it, until now. Regular price is 13.90€ but this was VERY cheap, like a few euros. The quality of Arctic Duets is nice and soft, mattes are available too I prefer the shimmery ones myself.

Nimestään (Arctic Duet mineral eyeshadow) huomimatta ei nyt ihan mineraalimeikkejä kuitenkaan  (*heh*) mutta alesta nappasin tämän viime syksynä ;) Jostain syytä en tätä testannut silloin, nyt taas löytyi kaapista. Normaalihinta näille taitaa olla noin 13.90€ mutta tämän yksilön nappasin Tarjoustalon poistolaarista muutamalla eurolla. Arctic duet-luomivärien laatu on oikein mukava ja pehmoinen. Itse en lähinnä yleensä niiden väreistä suuremmin perusta ja siksi harvemmin ostankaan. Tarjolla on myös mattasävyjä mutta itse pidän enemmän näistä hohtavista.


EOTD 1: Light blue with brown from elf palette.


 • Detrivore primer
 • Lumene Arctic Duet eyeshadow 4- Endless Summer/ Ikuinen Kesä light blue (lid)
 • Elf 100 palette brown (crease)
 • MAC Dipdown Fluidline gel liner
 • MAC Zoom Fast Black mascara

EOTD 2: I wanted to test the peachy beige eye shadow, I thought it might look good alone. I usually like to wear darker color in the crease, I think it looks better with my eye shape. This one, however, was ok. I'll use it when I'm a terrible hurry :D

Halusin testata persikkabeigen luomivärin koko luomella, ajattelin että se saattaisi toimia... Yleensä haluan käyttää tummaa sävyä varjostuksena, sopii paremmin silmieni muotoon, mutta tämä oli ihan ok. Todella kovassa kiireessä saataan käyttää näin toistekin :)


 • Detrivore primer
 • Lumene Arctic Duet eyeshadow 4- Endless Summer/ Ikuinen Kesä beige (lid)
 • Lumene Arctic Duet eyeshadow 4- Endless Summer/ Ikuinen Kesä light blue (lower lashline)
 • MAC Fluidline "Dipdown"
 • MAC Zoom Fast Black mascara

Comments

 1. that eyeshadows are so amazing *.* so awesome *.*
  beauty *o*

  Kiss

  ReplyDelete
 2. Lumenella on kyllä kivoja neutraaleja sävyjä luomiväreissä, mutta jotenkin koen ne silti vähän tylsinä, ehkä pakkauksensa takia, heh. :D Nuo ovat kuitenkin nätit, ei heti uskoisi Lumeneksi. ;)

  ReplyDelete
 3. Pretty colour combination. I love it if you can pick up a duo where the colours work together really well.

  ReplyDelete
 4. Pitää vähän asiasta ohi mennen mainita tämä että mulle tuli just eilen postissa Detrivoren primer ja voi elämän ihanuutta, nyt voin käyttää kaikkia heikkopigmenttisiäkin luomivärejä kun värit saa vihdoinkin näkyville. En olis ikinä tullut sitä ostaneeksi ilman tätä blogia. Kiitos! :)

  ReplyDelete
 5. Those eyeshadows are so amazing so awesome
  and thanks for sharing some tips :)

  ReplyDelete
 6. Thank you girls! I just noticed that this palette is still sold in shops :)

  Plaz: Kiva, kun tykkäät! Detrivore on kyllä ehdoton suosikkini :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…