Wednesday, April 13, 2011

Lumene Arctic Duet mineral eyeshadowWell, Lumene Arctic Duet mineral eye shadow is not really mineral makeup but I got this from sale like last autumn ;) I just never tested it, until now. Regular price is 13.90€ but this was VERY cheap, like a few euros. The quality of Arctic Duets is nice and soft, mattes are available too I prefer the shimmery ones myself.

Nimestään (Arctic Duet mineral eyeshadow) huomimatta ei nyt ihan mineraalimeikkejä kuitenkaan  (*heh*) mutta alesta nappasin tämän viime syksynä ;) Jostain syytä en tätä testannut silloin, nyt taas löytyi kaapista. Normaalihinta näille taitaa olla noin 13.90€ mutta tämän yksilön nappasin Tarjoustalon poistolaarista muutamalla eurolla. Arctic duet-luomivärien laatu on oikein mukava ja pehmoinen. Itse en lähinnä yleensä niiden väreistä suuremmin perusta ja siksi harvemmin ostankaan. Tarjolla on myös mattasävyjä mutta itse pidän enemmän näistä hohtavista.


EOTD 1: Light blue with brown from elf palette.


 • Detrivore primer
 • Lumene Arctic Duet eyeshadow 4- Endless Summer/ Ikuinen Kesä light blue (lid)
 • Elf 100 palette brown (crease)
 • MAC Dipdown Fluidline gel liner
 • MAC Zoom Fast Black mascara

EOTD 2: I wanted to test the peachy beige eye shadow, I thought it might look good alone. I usually like to wear darker color in the crease, I think it looks better with my eye shape. This one, however, was ok. I'll use it when I'm a terrible hurry :D

Halusin testata persikkabeigen luomivärin koko luomella, ajattelin että se saattaisi toimia... Yleensä haluan käyttää tummaa sävyä varjostuksena, sopii paremmin silmieni muotoon, mutta tämä oli ihan ok. Todella kovassa kiireessä saataan käyttää näin toistekin :)


 • Detrivore primer
 • Lumene Arctic Duet eyeshadow 4- Endless Summer/ Ikuinen Kesä beige (lid)
 • Lumene Arctic Duet eyeshadow 4- Endless Summer/ Ikuinen Kesä light blue (lower lashline)
 • MAC Fluidline "Dipdown"
 • MAC Zoom Fast Black mascara

12 comments:

 1. that eyeshadows are so amazing *.* so awesome *.*
  beauty *o*

  Kiss

  ReplyDelete
 2. Lumenella on kyllä kivoja neutraaleja sävyjä luomiväreissä, mutta jotenkin koen ne silti vähän tylsinä, ehkä pakkauksensa takia, heh. :D Nuo ovat kuitenkin nätit, ei heti uskoisi Lumeneksi. ;)

  ReplyDelete
 3. Pretty colour combination. I love it if you can pick up a duo where the colours work together really well.

  ReplyDelete
 4. Pitää vähän asiasta ohi mennen mainita tämä että mulle tuli just eilen postissa Detrivoren primer ja voi elämän ihanuutta, nyt voin käyttää kaikkia heikkopigmenttisiäkin luomivärejä kun värit saa vihdoinkin näkyville. En olis ikinä tullut sitä ostaneeksi ilman tätä blogia. Kiitos! :)

  ReplyDelete
 5. Those eyeshadows are so amazing so awesome
  and thanks for sharing some tips :)

  ReplyDelete
 6. Thank you girls! I just noticed that this palette is still sold in shops :)

  Plaz: Kiva, kun tykkäät! Detrivore on kyllä ehdoton suosikkini :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails