Skip to main content

BC Body Collection blusher set
I found this BC/ Body Collection blush from local supermarket while I was buying food :D The colors just seemed so nice and the price was cheap (below €), a good palette for travelling is always handy. The quality was nicely pigmented and smooth, but a bit powdery. Naturally not MAC or NARS ;)


The lighter colors would work a face colors but on lighter skins as a blush too. Or if you want very natural look. The darker colors are just lovely, perfect for spring!

Tämän BC Body Collection halpis-poskipunapaletin nappasin Cittarista ruokaostosten lomassa :D Värit olivat vain käyttökelpoisen tuntuiset ja toki mukava matkapaletti on aina käytännöllinen! Hintaa oli alle 4€ eli ei todellakaan hinnalla pilattu. Laatu on ihan kiva (pehmoinen mutta hieman "kalkkinen"), hintansa väärti nyt ihan takuulla. Ei toisaalta tietenkään MACin tai NARSin luokkaan yllä ;) 

Vaaleimmat sävyt olivat enemmänkin koko kasvoille sopivia, vaaleammalla iholla/ aremmalla psokipunan käyttäjällä nekin toimivat poskipunana toki. Paletti on väriltään "English Rose", mielestäni ei nyt ihan nimensä mukainen (ainakin minulle siitä tulee mieleen murretumpi sävy) mutta todella nätit, keväiset sävyt tässä on!

Oletko sattumalta tätä Cittarissa (tai jossain muualla) bongannut?Comments

 1. Näyttää ihan kokeilemisen arvoiselta paletilta. Itsellä ei ole moinen pistänyt silmään, kun ruokaostoksilla mennään yleensä vauhdilla kaiken ylimääräisen (lue kosmetiikan, vaatteiden ja laukkujen) ohi. Pitääkin joskus tutkailla, josko tuon vaikka itsekin hommaisi.

  ReplyDelete
 2. This is the only blog (besides mine) where I'm seeing BC Body Collection products being swatched! Great!!!

  ReplyDelete
 3. Wow, gorgeous palette! Wish I could get that here! :(

  ReplyDelete
 4. Akuma Kanji: yay :D

  Red lips, black hair: :/ I try to remember to add this to some giveaways too.

  mary Jane: Juu, ei lainkaan hullumpi, varsinkin hintaansa nähden!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…