Tuesday, April 12, 2011

BC Body Collection blusher set
I found this BC/ Body Collection blush from local supermarket while I was buying food :D The colors just seemed so nice and the price was cheap (below €), a good palette for travelling is always handy. The quality was nicely pigmented and smooth, but a bit powdery. Naturally not MAC or NARS ;)


The lighter colors would work a face colors but on lighter skins as a blush too. Or if you want very natural look. The darker colors are just lovely, perfect for spring!

Tämän BC Body Collection halpis-poskipunapaletin nappasin Cittarista ruokaostosten lomassa :D Värit olivat vain käyttökelpoisen tuntuiset ja toki mukava matkapaletti on aina käytännöllinen! Hintaa oli alle 4€ eli ei todellakaan hinnalla pilattu. Laatu on ihan kiva (pehmoinen mutta hieman "kalkkinen"), hintansa väärti nyt ihan takuulla. Ei toisaalta tietenkään MACin tai NARSin luokkaan yllä ;) 

Vaaleimmat sävyt olivat enemmänkin koko kasvoille sopivia, vaaleammalla iholla/ aremmalla psokipunan käyttäjällä nekin toimivat poskipunana toki. Paletti on väriltään "English Rose", mielestäni ei nyt ihan nimensä mukainen (ainakin minulle siitä tulee mieleen murretumpi sävy) mutta todella nätit, keväiset sävyt tässä on!

Oletko sattumalta tätä Cittarissa (tai jossain muualla) bongannut?4 comments:

 1. Näyttää ihan kokeilemisen arvoiselta paletilta. Itsellä ei ole moinen pistänyt silmään, kun ruokaostoksilla mennään yleensä vauhdilla kaiken ylimääräisen (lue kosmetiikan, vaatteiden ja laukkujen) ohi. Pitääkin joskus tutkailla, josko tuon vaikka itsekin hommaisi.

  ReplyDelete
 2. This is the only blog (besides mine) where I'm seeing BC Body Collection products being swatched! Great!!!

  ReplyDelete
 3. Wow, gorgeous palette! Wish I could get that here! :(

  ReplyDelete
 4. Akuma Kanji: yay :D

  Red lips, black hair: :/ I try to remember to add this to some giveaways too.

  mary Jane: Juu, ei lainkaan hullumpi, varsinkin hintaansa nähden!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails