Friday, April 1, 2011

MAC Playing Koi Lipstick/ Quite Cute


Playing Koi from Quite Cute collection (released here in Finland today) is not easy & natural liptick you could apply without a mirror but when you see a little effort, this is a very lovely liptick! Looks great with bright or very dark eyemakeup. The color is creamy white-pink-peach and the formula is opaque and a bit dry (=lasting). Lipgloss over Playing Koi makes it more wearable, in fact this is great for lightening/neutralizing my own lip color! I must say that surprisingly I like this quite a lot :D Apply this with a brush or with a fingertip, to make it more natural.

I also got Giggly Mineralize blush (with purple heart) and Naked Liner lippencil, but I'll post about those tomorrow! The collection was so cute, unfortunately the peachy blush with mint heart looked just beige on my skin... It just looked quite cute ;) 

*MACin Quite Cute-kokoelma on julkaistu tänään (1.4.2011) Suomessa! Samalla julkaistiin uudet Prime for Perfection- ja Bronze Everyday-kokoelmat, joiden tuotteet taitavat jäädä pysyvään valikoimaan.*

Playing Koi MACin Quite Cute-kokoelmasta ei ole helppo & luonnollinen sävy, jota voisi lisätä suoraan puikosta ja ilman peiliä. Mutta jos jaksaa nähdä hiukan vaivaa, tämä on todella ihana pari värikkäille/tummille silmämeikeille! Suoraan puikosta laitettuna näyttää melko karmealta (ks. alin kuva :D) mutta rajatuille huulille esim. sormenpäällä töpöteltynä on kyllä nätti! Väri on valkoinen-persikka-pinkki, hyvin vaalea siis, ja koostumus on peittävä ja kuivahko (=pysyy hyvin). Huulikiillolla tämän saa luonnollisemmaksi, jos muuten tuntuu liian vaalealta. Itse asiassa tämä on todella ihana tuote huulteni oman sävyn vaalentamiseen/neutralointiin. Pidän Playing Koista yllättävän paljon! Kiva, kun olen oppinut käyttämään paremmin eri sävyisiä huulituotteita.

Postailen huomenna vähän Giggly Mineralize Blushista ;) Miten sitä nyt olisi voinut vastustaa, sydämet ja kaikki! Olisin halunnut myös sen persikkaisen mintulla sydämellä mutta ei erottunut iholtani yhtään (ihana esim teinitytölle tai todella vaalealle iholle). Lisäksi mukaan tarttui vielä Naked Liner huulille, i h a n  nude, kuin peiteväri sekin :D • MAC Prep+Prime lip primer
 • Mschic by Seppälä lipliner in Nude Rose
 • MAC Playing Koi lipstick (satin)


 • MAC Prep+Prime lip primer
 • Mschic by Seppälä lipliner in Nude Rose
 • MAC Playing Koi lipstick (satin)
 • MAC Strange Potion lipgloss

MAC Prep+Prime post coming soon, I absolutely loved the products! I'm not sure if you
can see the difference in the picture but irl my skin looked just gorgeous :D
The makeup I used:
 • MAC Prep+Prime for face (OMG, I LOVE this stuff! I'll post about it soon)
 • Meow Flawless feline foundation in Frisky Sphynx
 • NARS concealer in Honey
 • MAC My Highland Honey blush
 • MAC Prep+Prime Vibrancy eyes
 • MAC Penultimate browmarker+ H&M eyebrow fix
 • SilkNaturals Tingle eyeshadow (lid)
 • MAC  Teal pigment (crease)
 • MAC Shroom eyeshadow (browbone)
 • MAC Blitz & Glitz fluidline  
 • GOSH eyeliner in Aqua Life
 • MAC Prep+Prime lip primer
 • Mschic by Seppälä lipliner in Nude Rose
 • MAC Playing Koi lipstick (satin)
 • MAC Strange Potion lipgloss
And applied too heavily, looks... umm... interesting ;D This is really much lighter than my lips.

Ja tässä vielä kuva, jossa huulipunaa on aivan liikaa. Hui, ei näin :D Sävyltään Playing Koi on siis selvästi omia huuliani vaaleampi.

NOT LIKE THIS, please :D


My little helper is a bit tired? :D
Innokas apulainen? ;D


Tikru kurkkii, linssilude Täplä nukkuu saunassa :D

Planning of buying something from Quite Cute collection? :D

Innostuitko Quite Cute-kokoelmasta? Tuliko jotain hankittua? :D
16 comments:

 1. I'm so jealous you got to buy already!! I want all the lipsticks and 2 of the blushes maybe :)

  ReplyDelete
 2. Tosi hyvältä näyttää! Mä olin ihan järkyttynyt Temptalian Playing Koi-kuvien jälkeen, mutta ehkä hän oli laittanut sitä liikaa kuten tuossa sun vika kuvassa :D Mulle ei oikein sovi persikkaiset nudet, niin jätän suosiolla väliin.

  Sen sijaan kiinnostaisi Candy Yum Yum ja Playing Time-huulipunat mutta p*kl:n Mac kun piti taas tällaiseen väliin julkaista kokoelma, ettei varmasti pääse testaan. Ja mulla ois vielä B2M-purkit valmiina. En tiedä onnistuiskohan edes Beautyn kautta B2M jos uskaltaisin kokeilematta ostaa.

  Se laventeli poskari olis ollut ihana, mutta se sävy muuttuu sen sydämen takia tosi paljon :(

  ReplyDelete
 3. cute kitty :D the lipstick looks like a nice pink color there <3 i wanna pick up Sakura blush! btw finland releases it faster than anywhere else :D

  ReplyDelete
 4. I wanted this lipstick too because the colour is so pretty but in germany the collection is availlable on the 18 april so I have to wait just a little buit :-)

  ReplyDelete
 5. MAC lipsticks are always so soft. :D

  ReplyDelete
 6. This looks great on you! :o

  ReplyDelete
 7. Nea ! I am loving this shade on your lips .. I must say , truly captivating !

  Fizza

  ReplyDelete
 8. It looks so good on you! I don't think I can pull of that shade!

  ReplyDelete
 9. Very pretty! I'm planning on buying Candy Yum Yum, Miss Behave, and Sakura from Quite Cute. I love the name of this lipstick, and I love your little helper :)

  ReplyDelete
 10. Thank you girls :D I think this is definitely not for everybody but it is great under lipglosses!

  keijukainen: Ihanat nuo sydämet mutta muuttavat tosiaan väriä, varsinkin vaaleimman sävyn vihreä sydän muutti sävyn täysin. Tämä olisi aika "herkku" liian tumman rajauksen kanssa. LOL

  ReplyDelete
 11. I absolutely love the color so I think I would buy it. Thanks for the swatches!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails