Sunday, April 10, 2011

Honoré des Prés Eau de Parfum


Briefly in English: I had a change to test these lovely eco certified LONG LASTING scents. These are unique, interesting, stylish... I fell in love with Vamp á NY! You can find more information about these products from here.

Tutustuin näihin jännittäviin uusiin eko-tuoksuihin Greenlipsissä vieraillessani :) Tuoksut olivat erikoiset ja hyvin pysyvät, tyylikkäistä pulloista plussaa! En ainakaan vielä tätä luksustuotetta ostanut mutta Vamp á NY oli kyllä IHANA! Tässä tuoksun kuvaus:


"Harvinainen, taideteos. Koko New Yorkin addiktoiva aistikkuus yhdessä pullossa! Trendikäs, urbaani ja voimakkaan naisellinen tuoksu. Ranskan polvilleen saanut Vamp à NY on huumaava cocktail alun tuberoosaa, rommia sekä aitoa bourbon-vaniljaa. Tarjoillaan tyylikkäässä, New York henkisessä take away mukissa. Kierrätyspahvisessa, of course."


Inci:
Alcohol*, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl benzoate, Benzyl alcool, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene,  Linalol.

Muita sarjan EdP tuoksuja olivat Love les Carrottes (porkkanainen alkutuoksu :D) ja Love Coconut. EdT-sarjasta löytyi myös viisi eri tuoksua, äkkiseltään Nu Green oli minulle mieluisin niistä.

Tuoksut ovat toki luksusta ja sen hintaisetkin: 76€/ 50ml EdP ja näytekoko 2€ (hinnat Greenlipsistä). Ainesosat ovat takuulla kalliimmat kuin tavallisissa hajuvesissä.

Kiinnostaako eko-parfyymit? Itse olen ihan sekakäyttäjä tässä suhteessa mutta tuo Vamp á NY kyllä kiinnostaa...

6 comments:

 1. Oi kuinka olenkaan himoinnut noita! En kyllä tiedä yhtään miltä tuoksuu, niin täytyisi tuo näyte tilata. :) Onneksi olen uuden eko-kasvoveden tarpeen niin voisi napata samalla tuommoisen näytteen. ;)

  ReplyDelete
 2. kuulostaa kyllä kivalta toi kuvaus. ei mitään perus "sitrusmainen kukkaistuoksu myskisellä vivahduksella"
  ja ihana pakkaus :)

  ReplyDelete
 3. Anni: Tavallisia perustuoksuja eivät tosiaan ole, erikoisia mutta ainakin tuo Vamp kyllä tuntui todella kivalta... Täytyy varmaan hankkia nuo näytteet, niin voi rauhassa testailla kaikki tuoksut. paitsi ehkä coco, jos siinä on kookosta (en kestä kookoksen tuoksua yhtään :D).

  Serrated B: No ovat ainakin jänniä :D Tuo Carrottes oli tosiaan alkutuoksultaan hyvin porkkanainen mutta se katosi ja muuttui kivammaksi. Täytyy hankkia kyllä näytteet, kun en nyt ihan joka päivä Greenlipsiin pääse :D

  ReplyDelete
 4. Senkin rontti,
  menin tämän lukemisen jälkeen suoraan greenlipsin sivuille ja tilasin noista edp:stä näytteet. En voi ainakaan väittää kellekään, ettei blogit vaikuttaisi mun ostopäätöksiin :) Sun lisäksi Karkkipäivä oli jo pohjustanut tätä himoa, että ei tarvitse kantaa yksin syyllisyyttä ;)

  ReplyDelete
 5. Moi Nea,
  sain näytteet ja laitoin toiseen käteen porkkanaa ja toiseen vamp a nyta. Vamppi haisee siipan mukaan ruotsinlaivan saippualta ja les carottes aiheutti ison irvistyksen. Itse pidän ainakin vampista, carotteskin on hyvä vähän istuskeltuaan :) Coconut tuoksui herkullisen aidolta kun nuuskutin pullosta.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails