Sunday, April 17, 2011

Glo Minerals shimmer brick "Luster"


I bought this GLO Minerals shimmer brick a while ago from Strawberrynet. I hadn't order from there for a loooong time so I got a discount coupon. I had been interested in this product so this time I got it. Well, maybe I should have ordered this... The product is nice but the color (Luster) is just not the best for me :/ Makes my skin a bit dull looking. The pictures and descriptions are not the best in Strawberrynet.This is so dark so I use it as a bronzer.

So I like the product but the color is just not working on my skintone. A few colors in this palette are perhaps a bit too muted and reddish for my coloring, I still can use it lightly, but I need to be careful. It's also ok as a blush, but I have better colors for that purpose too :D In fact I might take those reddish shades away from this palette... I think I will like this then! It would't look pretty but I would be able to use this. edit: Now I have removed the reddish ones from this and now this works very well!

Ostin tämän GLO Mineralsin shimmer brickin jo aikaa sitten Strawberrynetistä. En ollut tilannut sieltä aikoihin, joten alekupongit sen kuin paranivat ;) Olin ollut tästä hiukan kiinnostunut ja silloin päätin ihan ostaakin. Ehkei olisi pitänyt, väri (Luster) nimittäin ei ole ihan paras meikäläiselle ja minulle nyt yleensä sopii kutakuinkin kaikki. Itse tuote tuntuu kyllä kivalta, värit ovat vain liian "synkät" ja punertavat väritykseeni, en tällä ainakaan parasta hehkua saa aikaiseksi :D Lähinnä aurinkopuuterina näin tummaa tuotetta käyttelen. Kuvaukset ja kuvat Strawberrynetissä ovatkin vähän niin ja näin, outlet-tyylinenhän putiikki onkin. Aikoinaan sieltä enemän tilailinkin, nykyään ei juuri minua kiinnostavia tuotteita löydykään. Tarkoitan siis, että maksan vaikka vähän enemmän kunhan valikoimaa on haluamastani merkistä kunnolla.

Joten tuote on siis ihan kiva, väri ei vain toimi minulla. Kevyesti voin käyttää ja on ok myös poskilla, tosin siihenkin tarkoitukseen minulla on sopivampia värejä... Pitäisi ehkä irroittaa tästä nuo punaisimmat sävyt, sitten olisi varmaan oikein hyvä! edit: Ja niin teinkin, nyt tämä toimii! Ei kaunein mutta väriltään hyvä. Pakkaus ei ole kaikkein kivoin käyttää, tässä on kierrekansi.

Above: all colors mixed together
Below: colors separatelyNo comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails