Skip to main content

Glo Minerals shimmer brick "Luster"


I bought this GLO Minerals shimmer brick a while ago from Strawberrynet. I hadn't order from there for a loooong time so I got a discount coupon. I had been interested in this product so this time I got it. Well, maybe I should have ordered this... The product is nice but the color (Luster) is just not the best for me :/ Makes my skin a bit dull looking. The pictures and descriptions are not the best in Strawberrynet.This is so dark so I use it as a bronzer.

So I like the product but the color is just not working on my skintone. A few colors in this palette are perhaps a bit too muted and reddish for my coloring, I still can use it lightly, but I need to be careful. It's also ok as a blush, but I have better colors for that purpose too :D In fact I might take those reddish shades away from this palette... I think I will like this then! It would't look pretty but I would be able to use this. edit: Now I have removed the reddish ones from this and now this works very well!

Ostin tämän GLO Mineralsin shimmer brickin jo aikaa sitten Strawberrynetistä. En ollut tilannut sieltä aikoihin, joten alekupongit sen kuin paranivat ;) Olin ollut tästä hiukan kiinnostunut ja silloin päätin ihan ostaakin. Ehkei olisi pitänyt, väri (Luster) nimittäin ei ole ihan paras meikäläiselle ja minulle nyt yleensä sopii kutakuinkin kaikki. Itse tuote tuntuu kyllä kivalta, värit ovat vain liian "synkät" ja punertavat väritykseeni, en tällä ainakaan parasta hehkua saa aikaiseksi :D Lähinnä aurinkopuuterina näin tummaa tuotetta käyttelen. Kuvaukset ja kuvat Strawberrynetissä ovatkin vähän niin ja näin, outlet-tyylinenhän putiikki onkin. Aikoinaan sieltä enemän tilailinkin, nykyään ei juuri minua kiinnostavia tuotteita löydykään. Tarkoitan siis, että maksan vaikka vähän enemmän kunhan valikoimaa on haluamastani merkistä kunnolla.

Joten tuote on siis ihan kiva, väri ei vain toimi minulla. Kevyesti voin käyttää ja on ok myös poskilla, tosin siihenkin tarkoitukseen minulla on sopivampia värejä... Pitäisi ehkä irroittaa tästä nuo punaisimmat sävyt, sitten olisi varmaan oikein hyvä! edit: Ja niin teinkin, nyt tämä toimii! Ei kaunein mutta väriltään hyvä. Pakkaus ei ole kaikkein kivoin käyttää, tässä on kierrekansi.

Above: all colors mixed together
Below: colors separatelyComments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…