Skip to main content

Mschic by Seppälä eye & lip liners

Some Mschic by Seppälä (only available here in Finland) swatches. This set was very cheap, 20€/ 10 pencils and I did found a gem from this set! Most of the colors didn't have any information about the color in them but there was a label in my favorite, it's called "Nude Rose". Their webshop is here.

Ostin CityDealin kautta tämän Mschic by Seppälä rajauskynäsetin, hinta oli varsin kohtuullinen: 20€/ 10 kynää postitettuna kotiin. Ja löytyi setistä suosikkkikin: Nude rose-huultenrajaus. Tämä väri on vain juuri_se_mitä_olen_etsinytkin! Näyttää olevan myynnissä Mschicin sivuillakin Suurimmassa osassa kyniä ei ollut mitään merkintään sävystä, sitä olisin kyllä kaivannut, toisaalta juuri kahdessa parhaimmassa huulikynässä (Baby Doll & Nude Rose) se onneksi oli. Laadultaan kynä on ihan passeli: ei liian kova (väri tarttuu huulille) mutta ei toisaalta liian pehmeäkään (kynä ei kulu liian nopeasti) ja epäilen haluavani uuden, kunhan tämä tästä kuluu :).

Veikkaisin Nude Rosen olevan 5. ja Baby Dollin 4. vasemmalta.


Lipliner "Nude Rose"
Ovatko nämä Mschic-kynät tuttuja? Onko lempiävrejä löytynyt?

Comments

 1. Mua harmittaa, ettei noissa ollut nimiä! (varsinkin kun mulla ja monella muulla oli 2 samaa huulikynissä, niin piti leikkiä salapoliisia, että sen nimi saatiin selville)
  Omakin lemppari taitaa olla tosiaan tuo nude rose, jos nimen muistan oikein! Se on jo muutamassa viikossa kulunut lyhyemmäksi ;)

  ReplyDelete
 2. whoah those are really nice colors!!!*o*

  ReplyDelete
 3. Love the nude color and often do my own lips this way.I just apply also a lip gloss on the nude pencil makes it look a little more glamorous.

  ReplyDelete
 4. Minä olenkin etsinyt tuollaista nuden väristä huultenrajauskynää, joten kiitti vinkistä =)

  ReplyDelete
 5. wow they look really nice! Is there a shop online so we can get them too?

  ReplyDelete
 6. Manuki: Their webshop is here: http://www.mschic.com/?___store=mschic_en&SID=bosk0hrkam6cdn19nitde53957 (added it to the post too).

  ReplyDelete
 7. hanna: Tämä on tosiaan hyvä ehdokas! Hinta ja laatu varsin mainiot :)

  Layrä: Niinpä! Nimet näissä olisi kyllä saanut olla. Eivät varmaan tajunneet, että joku voisi näitä haluta ihan lisääkin :P

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…