Tuesday, April 19, 2011

Mschic by Seppälä eye & lip liners

Some Mschic by Seppälä (only available here in Finland) swatches. This set was very cheap, 20€/ 10 pencils and I did found a gem from this set! Most of the colors didn't have any information about the color in them but there was a label in my favorite, it's called "Nude Rose". Their webshop is here.

Ostin CityDealin kautta tämän Mschic by Seppälä rajauskynäsetin, hinta oli varsin kohtuullinen: 20€/ 10 kynää postitettuna kotiin. Ja löytyi setistä suosikkkikin: Nude rose-huultenrajaus. Tämä väri on vain juuri_se_mitä_olen_etsinytkin! Näyttää olevan myynnissä Mschicin sivuillakin Suurimmassa osassa kyniä ei ollut mitään merkintään sävystä, sitä olisin kyllä kaivannut, toisaalta juuri kahdessa parhaimmassa huulikynässä (Baby Doll & Nude Rose) se onneksi oli. Laadultaan kynä on ihan passeli: ei liian kova (väri tarttuu huulille) mutta ei toisaalta liian pehmeäkään (kynä ei kulu liian nopeasti) ja epäilen haluavani uuden, kunhan tämä tästä kuluu :).

Veikkaisin Nude Rosen olevan 5. ja Baby Dollin 4. vasemmalta.


Lipliner "Nude Rose"
Ovatko nämä Mschic-kynät tuttuja? Onko lempiävrejä löytynyt?

8 comments:

 1. Mua harmittaa, ettei noissa ollut nimiä! (varsinkin kun mulla ja monella muulla oli 2 samaa huulikynissä, niin piti leikkiä salapoliisia, että sen nimi saatiin selville)
  Omakin lemppari taitaa olla tosiaan tuo nude rose, jos nimen muistan oikein! Se on jo muutamassa viikossa kulunut lyhyemmäksi ;)

  ReplyDelete
 2. whoah those are really nice colors!!!*o*

  ReplyDelete
 3. Love the nude color and often do my own lips this way.I just apply also a lip gloss on the nude pencil makes it look a little more glamorous.

  ReplyDelete
 4. Minä olenkin etsinyt tuollaista nuden väristä huultenrajauskynää, joten kiitti vinkistä =)

  ReplyDelete
 5. wow they look really nice! Is there a shop online so we can get them too?

  ReplyDelete
 6. Manuki: Their webshop is here: http://www.mschic.com/?___store=mschic_en&SID=bosk0hrkam6cdn19nitde53957 (added it to the post too).

  ReplyDelete
 7. hanna: Tämä on tosiaan hyvä ehdokas! Hinta ja laatu varsin mainiot :)

  Layrä: Niinpä! Nimet näissä olisi kyllä saanut olla. Eivät varmaan tajunneet, että joku voisi näitä haluta ihan lisääkin :P

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails