Skip to main content

YO Laketti

We have Walburgis Day here in Finland, you can read my old post about it from here. This is a very quick post to show this hair band for my readers :D I hate that white cap so this is a new option. My husband says it looks terrible. LOL

Tosi nopea postaus, Vilaan saapuivat YO-laketit eilen ja pakkohan minun olisi sellainen ostaa ;D  Pannan hinta on 39.90€ ja minusta kiva vapuksi, en toki ylioppilasjuhliin tätä laittaisi... Ylippilaslakki on ylippilaslakki ja ainoa oikea siihen tilaisuuteen.  En edes loppuillaksi, onhan se tukka jo siinä vaiheessa aivan järkyttävä.  Miesväki sanoi, että tämä on kutakuinkin yhtä sievä kuin hikipanta mutta me naiset tajusimme pannan nerouden (=tukka ei ole pilalla :D).

Hyvää vappua!Vadelma valkosuklaakakku Herkkupiste Cateringistä,
Turusta. Aivan mielettömän hyvä muuten :DComments

 1. Yo-mikähelv..? :D Joo, vaikka en olekaan mikään hirmuinen perinteiden perään kiihkoilija niin eipä kyllä tämä jaksa säväyttää. Takavuosien yo-pipokin oli hauskempi idea. Ehkä tuo tosiaan menee jo lakitettujen vappujuhlinnassa, mutta lukion päättötilaisuudessa jooeikiitos. ;)

  ReplyDelete
 2. LOL :D Ja siis minustakin ehdottomasti ei ylioppilasjuhliin! Ehkä illemmalla jatkoilla mutta silloin tosiaan tukka on jo tuhottu eli ei tästä juuri apua olisi. *heh* Vappuna ihan jees, en muutenkaan lakkia käyttäisi (kamalan tuntuinen päässä :D).

  ReplyDelete
 3. Niin ja mies kehaisi tuota kutakuinkin hikipannan näköiseksi ;D

  ReplyDelete
 4. coucou je le trouve très jolie ca fait un peu rétro j'adore bises

  ReplyDelete
 5. Minusta kukka olisi nätimpi ilman pantaa niin kuin fascinator-tyyliin. Itse en tosin mitään päähän, vaikka ylioppilas olenkin.

  ReplyDelete
 6. Mukavaa vappua! Minusta tuo on kiva vaihtoehto tylsälle lakille ;)

  ReplyDelete
 7. Hei, ihan törkeen kiva idea! Tulispa hinnat vähän alemmas niin tollasen voisi ostaa ensi vapuksi. Myisköhän ne niitä vapun jälkeen poistohinnalla?

  ReplyDelete
 8. Sonia: Ehkä YO-juhlien jäkeen voisi löytää alesta :) Kaipa sitä sinne saakka myyvät... Mutta aikas hauska tuli oli kyllä, ihan passeli juhliin kavereiden luona (eikä kiristänyt päätä :D).

  anonyymi: Jes, olisi kyllä. Tosin tällä kuontalolla panta pysynee paremmin.

  Hanna: Tykkäsin kyllä :D

  ReplyDelete
 9. Nea I love your blog and I love the post on Walburgis Day ;) Been following for a while and this post inspired me to pass along an award I received to you! Check out http://tinyurl.com/3oddgyk It's the Versatile Blogger Award ;)

  ReplyDelete
 10. Apua, olen ihan pihalla! Onko tuo ihan "virallinen" yo-päähine ja uusi juttu? Olen vuoden 2006 ylioppilas ja kyllä meillä oli lakkiaisissa silloin muinoin kaikilla lakit päässä. Asun nyt Hollannissa, mutta täällä ei ikävä kyllä ole opiskelijoilla haalareita eikä lakkeja.

  ReplyDelete
 11. rivercitylizzy: Thank you :)

  Anonyymi: Ei ole virallinen, kyllä ylioppilaslakki sentään vielä on se oikea :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …