Saturday, April 30, 2011

YO Laketti

We have Walburgis Day here in Finland, you can read my old post about it from here. This is a very quick post to show this hair band for my readers :D I hate that white cap so this is a new option. My husband says it looks terrible. LOL

Tosi nopea postaus, Vilaan saapuivat YO-laketit eilen ja pakkohan minun olisi sellainen ostaa ;D  Pannan hinta on 39.90€ ja minusta kiva vapuksi, en toki ylioppilasjuhliin tätä laittaisi... Ylippilaslakki on ylippilaslakki ja ainoa oikea siihen tilaisuuteen.  En edes loppuillaksi, onhan se tukka jo siinä vaiheessa aivan järkyttävä.  Miesväki sanoi, että tämä on kutakuinkin yhtä sievä kuin hikipanta mutta me naiset tajusimme pannan nerouden (=tukka ei ole pilalla :D).

Hyvää vappua!Vadelma valkosuklaakakku Herkkupiste Cateringistä,
Turusta. Aivan mielettömän hyvä muuten :D11 comments:

 1. Yo-mikähelv..? :D Joo, vaikka en olekaan mikään hirmuinen perinteiden perään kiihkoilija niin eipä kyllä tämä jaksa säväyttää. Takavuosien yo-pipokin oli hauskempi idea. Ehkä tuo tosiaan menee jo lakitettujen vappujuhlinnassa, mutta lukion päättötilaisuudessa jooeikiitos. ;)

  ReplyDelete
 2. LOL :D Ja siis minustakin ehdottomasti ei ylioppilasjuhliin! Ehkä illemmalla jatkoilla mutta silloin tosiaan tukka on jo tuhottu eli ei tästä juuri apua olisi. *heh* Vappuna ihan jees, en muutenkaan lakkia käyttäisi (kamalan tuntuinen päässä :D).

  ReplyDelete
 3. Niin ja mies kehaisi tuota kutakuinkin hikipannan näköiseksi ;D

  ReplyDelete
 4. coucou je le trouve très jolie ca fait un peu rétro j'adore bises

  ReplyDelete
 5. Minusta kukka olisi nätimpi ilman pantaa niin kuin fascinator-tyyliin. Itse en tosin mitään päähän, vaikka ylioppilas olenkin.

  ReplyDelete
 6. Mukavaa vappua! Minusta tuo on kiva vaihtoehto tylsälle lakille ;)

  ReplyDelete
 7. Hei, ihan törkeen kiva idea! Tulispa hinnat vähän alemmas niin tollasen voisi ostaa ensi vapuksi. Myisköhän ne niitä vapun jälkeen poistohinnalla?

  ReplyDelete
 8. Sonia: Ehkä YO-juhlien jäkeen voisi löytää alesta :) Kaipa sitä sinne saakka myyvät... Mutta aikas hauska tuli oli kyllä, ihan passeli juhliin kavereiden luona (eikä kiristänyt päätä :D).

  anonyymi: Jes, olisi kyllä. Tosin tällä kuontalolla panta pysynee paremmin.

  Hanna: Tykkäsin kyllä :D

  ReplyDelete
 9. Nea I love your blog and I love the post on Walburgis Day ;) Been following for a while and this post inspired me to pass along an award I received to you! Check out http://tinyurl.com/3oddgyk It's the Versatile Blogger Award ;)

  ReplyDelete
 10. Apua, olen ihan pihalla! Onko tuo ihan "virallinen" yo-päähine ja uusi juttu? Olen vuoden 2006 ylioppilas ja kyllä meillä oli lakkiaisissa silloin muinoin kaikilla lakit päässä. Asun nyt Hollannissa, mutta täällä ei ikävä kyllä ole opiskelijoilla haalareita eikä lakkeja.

  ReplyDelete
 11. rivercitylizzy: Thank you :)

  Anonyymi: Ei ole virallinen, kyllä ylioppilaslakki sentään vielä on se oikea :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails