Skip to main content

How to make your makeup last & skin glow: MAC Prep+Prime for eyes, face & lips!

OMG. This is love :D

I have a few new products from MAC Prep+Prime line and all I can say is WOW! Since my skin is very sensitive (no silicones daily), I can't use MAC Prep+Prime base skin everyday but I'll use in special occasions for now on, always. I would use it every day if I could! My skin is glowing, my skin is good but with this it's even better. Did I already say wow? :D The product is almost without any scent, which is good. It has some fine shimmer in it and is very easy to apply, it's packed in a pump bottle. The foundation (I used mineral foundation from Meow Cosmetics) is so easy to apply over the primer, regular foundations will work well too.

Olen nyt testaillut muutamia MAC Prep+Prime tuotteita ja olen vain ihmetellyt, miksen aiemmin ole näitä noteerannut :D Katsottuani peiliin, en voinut sanoa kuin WOW! En (valitettavasti) voi käyttää Prep+Prime base skin-tuotetta päivittäin, ihoni on niin hankala, mutta käytän tätä aina erityistilanteissa. Siis todellakin aina. Iho oikein hehkui tämän kanssa, hyvähän se muutenkin on mutta tämän kanssa paljon parempi. Joko sanoin wow? ;D Tuotteessa ei ole juurikaan tuoksua, ei häiritse mitenkään. Mukana on hienoa hohdetta, ei missään nimessä liikaa. Lavittäminen on helppoa ja tuote on pakattu pumppupulloon. Mineraalimeikkivoide oli todella helppo levittää tämän päälle, toimii toki myös perinteisen voidemaisen meikkipohjan kanssa. Hinta 25 €.




The product I'll use daily or at least almost daily is Prep+Prime lip base! I have dry lips, so I need a lip balm under lipstick. Lip balm just is not the best if you want you lipstick to last... But Prep+Prime is just perfect! The product is invisible and lipliner was very nice to apply over it.

Tätä Lip Basea tulen käyttämään paljon! Huuleni ovat kuivat, en voi kuvitellakaan levittäväni huultenrajausta rasvaamattomille huulille (ei edes onnistuisi :D) ja huulirasva taas ei tee kovin hyvää huulipunan pysyvyydelle. Prep+Prime lip base on täydellinen: läpinäkyvä, huultenrajaus oli helppo levittää ja huulipuna pysyi todella hyvin. Hinta  16€.




The newest product in this line is Prep+Prime vibrancy eye primer from Primed for Perfection collection. I used it on my whole eye area, also under eyes and it brightens nicely! I did't use any other primer on my lids but I used concealer under eyes, the pigments looked very nice and I didn't need any other primer. I still might want to use other primer with some minerals but this  works without other primer too. The concealer was much nicer to apply over this and it also looked much better in the evening! I'm addicted :D This is packed in pump bottle.

Uusin tuote Prep+Prime-sarjassa on Vibrancy eye primer, tämä kuuluu Primed for Perfection kokoelmaan. Tuote on pumppupullossa, hieman hohtava (ei missään nimessä liikaa!) ja laitetaan koko silmänympäryksille valoa tuomaan. Tuoteessa on raikas vähän minttuinen tuoksu ja ihan kuin tuntuisi myös virkistävältä iholla. Olen testannut tätä niin, etten ole käyttänyt muuta pohjustusvoidetta luomilla mutta peiteväriä laitoin silmien alle, toimi aivan loistavasti näin. Peiteväri levittyi kauniimmin ja helpommin, pysyi myös paremmin. Luomivärit (SilkNaturalsin pigmentit) pysyivät hyvin mutta saatan silti käyttää pigmenttien kanssa tahmaprimeriä tämän päällä, perinteiset luomivärit toimivat vallan mainiosti ilmankin. Tuote tuo tuo siis valoa, kosteutta ja pitoa, olen koukussa :D  Hinta 30€.






Incis:


 And a FOTD:




The makeup I used:
  • MAC Prep+Prime for face
  • Meow Flawless feline foundation in Frisky Sphynx
  • NARS concealer in Honey
  • MAC My Highland Honey blush (I LOVE THIS color!)
  • MAC Prep+Prime for eyes
  • MAC Penultimate browmarker+ H&M eyebrow fix
  • SilkNaturals Tingle eyeshadow (lid)
  • MAC  Teal pigment (crease)
  • MAC Shroom eyeshadow (browbone)
  • MAC Blitz & Glitz fluidline  
  • GOSH eyeliner in Aqua Life
  • Mschic by Seppälä lipliner in Nude Rose
  • MAC Playing Koi lipstick (satin)
  • MAC Strange Potion lipgloss

have you tried any products from prep+Prime line? Or planning to do so? I'm really impressed :D

Onko sarja jo tuttu sinulle? Jos et asu MAC-pisteen lähellä, näitä tosiaan voi tilata oman Stockmann tavaratalon tai beautyn kautta :)

Comments

  1. Moi,
    vau, onpa hyvännäköinen iho. Toisaalta näyttää tekevän saman kuin perinteinen meikkivoide usein eli vie ihon elävyyden pois. Tasoittaa mun mieleen siis ehkä liikaakin, sulla kun on niin hyvä iho. Ehkä juuri juhliin ja muihin hyvä, kun halutaankin olla puunattuja.

    Ja tuo poskipuna sopii sulle ihan mielettömän hyvin!

    ReplyDelete
  2. Olen nyt kevättä kohti mentäessä alkanut taas käyttämään P+P Skiniä lähes päivittäin kosteusvoiteen sijaan. Toimii ja tykkään, kolmas pullo taitaa olla jo menossa. Käytän siis lähinnä lämpimään vuodenaikaan, talvisin laitan kunnollisen päivävoiteen (ja tarvittaessa jotain toista primeria, P+P ei itselläni toimi kosteusvoiteen päällä).

    ReplyDelete
  3. Emma: Katsoin peiliin ja meisin lentää selälleni :D Juhliin, ehdottomasti! My Highland Honey on varmaan eka poskipuna, jonka saan lopulta kulutettua loppuu :D

    Nekku: Juu, tuo voisi kyllä riittää yksinäänkin minulla myös... Kiitos vinkistä :D

    Pammy: It is :D

    ReplyDelete
  4. Vau, todella nätti meikki ja ihosi tosiaan oikein hohtaa ! :)

    ReplyDelete
  5. I didn't know MAC came out with an eye primer!

    Your skin looks absolutely glowing and flawless. :-D

    ReplyDelete
  6. I'd love to try the Prep+Prime lip base. I need a product to moisture my lips and also to keep the lipstick more time in place. Thanks for the review!

    ReplyDelete
  7. Gabriela: I got addicted to lip base immediately :D

    justltee: it's new and so nice :D I still want to use Detrivore primer with minerals but this brightens and makes my under eyes look younger <3

    kata: kiitos :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "