Skip to main content

Summer makeup with Emani lipstick Drama Queen

I still can't use eyemakeup so I have use brighter lips now. This is also very nice look for summer, if you wear sunglasses, nobody will see your lovely makeup anyway! And bright lips look best with neutral eyes.

I got this Emani Minerals lipstick 353-Drama Queen earlier (my review here) and it's so good! Moisturizing, not shimmery, lot of pigment... Really really nice, I must look if they other colors I would like :)

Ja vieläkin vain ollaan luomivärikiellossa, värikkäämmät huulet ovat siis nyt mieleeni :D Ja onhan tämä kiva kesälook, kun aurinkolasien takaa kukaan ei ihania luomiväriväkerryksiä edes näkisi! Kirkkaammilla huulilla saa muutenkin kivasti väriä tälläiseen värittömään nassuun.

Käytin tällä kertaa Emani Mineralsin huulipunaa (saa ihan suomesta ja arvioni siitä täällä). Väri on 353-Drama Queen ja tämä on IHANA! Laatu on aivan mainio: kosteuttava, pigmenttinen, ei hohda... Todella kiva ja pitääkin kurkkia, josko minulle löytyisi sarjasta toinenkin huulipuna :)


 oops, I migh need some sun. LOL.


Products I used:
(would you like use photos like this more often?)

-MAD minerals SPF powder
-Emani Minerals foundation "Bisque"
-Bare Faced Beauty powder "Ice"
-GLO shimmer brick luster
-MAC blush Her Blooming Cheek (LE)
-Alverde Nude deluxe eyeshadow (lid)
-Alverde Chocolate palette dark brown (lower lashline)
-MAC fluidline "Dipdown"
-Benecos mascara brown
-Mschic lipliner "Baby Doll"
-Emani lipstick "Drama Queen"Note: Some products in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

 1. kyllä mä ainakin tykkään noista "tässä lookissa käytettiin näitä tuotteita !- kollaasi kuvista :D (voiskohan tuotakaan hankalammin enää ilmaista :D

  ReplyDelete
 2. On kyllä ihanan pirteän värinen tuo Drama Queen<3

  ReplyDelete
 3. The lipstick looks amazing :-)

  ReplyDelete
 4. lipstick is so prettyyyyyyyy!!!!

  ReplyDelete
 5. Love the bright lips on you Nea! xoxo!!!

  ReplyDelete
 6. Ruu: jatketaan siis linjalla :) Vielä tulee aiemmin kuvattuja ilman mutta uusista yritän muistaa napata kuvat! Tai ainahan nappaan kuvan (että muistan itse) mutta en ihan niitä räplellyksiä kehtaa julkaista ;D

  Pammy, Rosie & graphology: Thank you :D

  shiny: nyt tosiaan kirkkaammat huulet tuntuvat taas niin kivoilta :D

  ReplyDelete
 7. I love this youthful look! Bright lips looks very fantastic on you. <3

  (I'll have to try those lipsticks - the formula and ingredients are furiously appealing)

  ReplyDelete
 8. nathalie: I hope they will many nice non-shimmery ones! I might need a few ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…