Friday, April 15, 2011

Everyday Minerals palettes lavender & spring EOTDs

I bought these EDM (Everyday Minerals) palettes a loooong time ago and I'm still trying to decide whether or not I like the packaging ;D Somehow it's easy but not with all brushes... Well, I don't know. LOL. The quality of the eyeshadows is very nice and I like the colors too, especially Lavender palette, it's just so lovely & easy :) These palettes (Spring and Lavender) are not available anymore but EDM sells this kind of palettes still, just with different colors. It's also possible to refill these palettes!

Ostin nämä EDM (Everyday Minerals) paletit jo aikaa sitten ja yritän yhä päättää, pidänkö näistä vai en ;D Jotenkin tuntuvat helpoilta käyttää mutta toisaalta varsinkin isompien siveltimien kanssa hankalilta. Tuo kolo on siis niin pieni, ettei sinne kaikkia siveltimiä oikein saa dipattua... Laatu näissä on ihan kiva ja väritkin ovat mieluisat. Varsinkin Lavender-palettia on tullut käytettyä paljonkin, se on vain niin helppo! Ihan samoja värejä ei ole nyt saatavilla mutta paletteja kyllä EDM:n valikoimista löytyy. Paletit on mahdollista täyttää uudelleen, vaikka eri värillä (sitäkin on tullut testattua yhteen paleteistani).

My palettes are old & dirty, the picture is from EDM
(My Beauty Essentials palette)
Tässä kuva yhdestä uudesta paletista, omani
ovat liian vanhat ja likaiset kuvattaviksi.-EDM Lavender palette
-MAC Macroviolet Fluidline
-MAC Zoom fast Black mascara


-EDM Spring palette (light yellow & light green)
-Inglot pearl 419 (darker green)
-MAC Blitz&Glitz fluidline

have you tried these palettes? What did you think about them?
Oletko testannut näitä paletteja? Mitä pidit?

13 comments:

 1. Kauniita meikkiyhdistelmiä ainakin tulee! Ei oo kokemusta noista paleteista, lopetin EDM:lta ostamisen aikoja sitten sen tyhmän uudistuksen ja ihmesekoilun jälkeen :D

  Eikö noita purkkeja saa nostettua pois paletista niin et luomiväriä vois kaataa toiselle alustalle sieltä?

  ReplyDelete
 2. really cute colors :)
  There's an award for you on my blog,hope you like it :) http://neverwithoutmakeup.blogspot.com/2011/04/ancora-un-premio-versatile-blogger.html

  ReplyDelete
 3. The colors are very pretty! Love the looks!

  ReplyDelete
 4. The colour look so good on you. I went through an EDM phase a couple of years ago, but the craze has kind of tapered off. I never did get their palettes. :(

  ReplyDelete
 5. Both makeups are so pretty!

  ReplyDelete
 6. Mulla on yksi tommonen paletti. Ihan ok se musta on, kieltämättä kivempi ottaa mukaan kuin irtopurkit. Ongelmana on kuitenkin just se, ettei kaikki siveltimet käy ton kanssa.

  Niistä uusista rullapäisistä luomiväreistä kuitenkin tykkään. Ootko Nea jo kokeillut niitä? Ei niillä ilman siveltimiä selviä, mutta siihen, että ylipäätään saa luomiväriä luomelle, ne mun mielestä on kerrassaan mainioita. :)

  Aurinkoista päivää! -M-

  ReplyDelete
 7. Hi sweetie,
  I really loved your blog and i'm already following!
  Can you follow me too??
  My blog is in portuguese but I have a translator and I understand english!!
  Well, if you want to follow the blog's twitter, here it is>> @blogspm

  Kisses xxx!!!
  Alice Dias


  http://coisassoparameninasfofis.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. What a great blog! You are so inspirational! If you get the time to check out my blog I would love to hear your opinions, I'd really appreciate it!

  Follow me?

  http://www.so--hi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Olen jokusen kerran harkinnut noiden palettien ostamista mutta vielä kertaakaan en ole tuolta everyday mineralsilta mitään tilannut. Jotenkin on epäilyttänyt. Osaatko arvioida, että kuinka paljon noissa paleteissa on tuota luomivärijauhetta? Verrattuna esim. joidenkin muiden firmojen samplekokoihin.

  ReplyDelete
 10. Thank you alla :) And some answers:

  -M- Ei ole tullut niitä vielä testattua :) En tosiaan ole aikoihin EDM:ltä tilannut, jossain vaiheessa taas toki voisi...

  MaryJane: Kyllä tuon kokoisia sampleja saa toisilta firmoilta.

  Witoxicity: I used order a lot from EDM, before I found other companies. I rarely buy anything from there now.

  Keijukainen: nuo eivät ole purkkeja vaan kansi, jossa on tuo reikä vielä keskellä. Ei saa pois mutta ei kannata ottaa, ellei halua vaihtaa pigmenttiä kokonaan.

  ReplyDelete
 11. I love what you've done with this palette, the colours look great with your green eyes!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails