Skip to main content

Armani Eyes To Kill silk eye shadow (Blast of Blue) & L'Oreal Infallible eye shadow (Purple Obsession)I love makeup so when I finally visited Stockmann Helsinki, and the only Armani counter in Finland, I had to get this Eyes to Kill silk eyeshadow. It was so expensive but also the second beautiful eye shadow (after MAC Clarity) I own :D I was also very curious how does this compare to L'Oreal infallible eyeshadows...

Miekkifriikkinä piti tietysti Helsingin reissulla käväistä Stokkan Armani-pisteessä ;) Seurana oli vielä meikkifriikki Saila, joten eihän reissusta hyvää ainakaan lompakolle seurannut!  Ihan pakko oli saada Eyes to Kill-luomiväri, varsinkin kun näki ne upeat värit... Swatchailimme näitä suorastaan hullunkiilto silmissämme. *heh* Saila osti tällaisen ja minä myös, tosin hinta oli erittäin hurja: 38€. Siis oikeasti, huh! Väri tosin on toiseksi kaunein omistamani, MAC Clarityn jälkeen ;). Oli kiva myös ihan itse todeta, onko tämä kovin samanlainen kuin L'Orealin Infallible eye shadowt.


No 1 (Blast of Blue) is royal blue-purple with gold,
looks purple-blue with AMAZING gold shimmer!

Here are the Incis:

Armani Eyes To Kill silk eye shadow

L'Oreal Infallible eye shadow 

EOTDs: The Armani silk eye shadow was SO shimmery, the lovely golden glitter was visible and also very long lasting! Much nicer irl than in my pictures.

Tämä ihana kultainen kimallus oli näkyvä ja pysyväkin, valitettavasti kuvassa ei yhtään niin ihana kuin luonnossa.Same EOTD with Sugar Pill Goldilux on lids.
Armani uses glass jar, L'Oreal plastic... I have noticed that usually products stored in glass jars remain moist much longer that the ones in plastic jar.

Armani käyttää lasipurkkeja, Lorkku muovisia... Yleensä tuotteet ovat pysyneet kosteampina pidempään lasipurkissa (esim. geelirajaukset).The quality feels very similar. The L'Oreal colors are lovely but quite basic, the Armani colors are "duo tone", unique & very gorgeous! I still thing Armani is ridiculously over priced: 38€ here in Finland :-O L'Oreal Infallible eyeshadow is 10.90€, but I still think that maybe I'd take rather one Armani than 3-4 L'Oreals. Just because the colors are so beautiful :D


Laatu tuntuu hyvin samalta. L'Orealin värit ovat nätit mutteivät maailman erikoisimmat, Armanin olivat "kaksisävyisiä" ja ihan uskomattoman kauniita! Silti Armanit ovat kyllä naurettavan ylihintaiset (Armani 38€-L'Oreal 10.90€) ja mitään "tavallisen näköistä" en itse merkiltä ostaisi (en vain usko, että olisivat niin paljon paremmat). Mutta toisaalta, ottaisin kuitenkin mielummin yhden tällaisen luomivärin kuin 3-4 Lorkkua, ihan vain koska värit ovat niin upeat :D
And a cute picture of my Pumpuli <3

Well, what do you think about these eye shadows? :D

Comments

 1. Oooh that Armani shadow is just so beautiful! I'd just want to look at it all day :P Also your kitty is adorable :)

  ReplyDelete
 2. Thank you SO much for the side-by-side comparison! It's sad that we don't have the L'Oreal version in the states, but I love that you made me feel better about that. Haha! It's nice to know they're not as complex as the Armani version. :) xoxo

  ReplyDelete
 3. The eye shadow is sooo pretty :-)

  ReplyDelete
 4. Onhan se kaunis, muuta itse en ikinä raaskisi maksaa tuota hintaa yhdestä luomivärisävystä kumminkaan.

  ReplyDelete
 5. Ruu: Jep, liian kallis. Mitenköhän mahtavat oiekasti tehdä Suomessa kauppaansa? Ihana ulkonäkö + halu testata saivat ostamaan mutta en oikeasti toista raaskisi ostaa!

  Lillian, saracr & graphology: Thank you :D

  G. You're welcome ;D

  ReplyDelete
 6. Oih, sinä sorruit. ;) Nuo Armanit ovat niin houkuttelevia. En ehkä enää koskaan saa mennä hiplaamaan noita luomivärejä. 'Lust Red' melkein lähti mukaan keväällä. Vastaavaa luomiväriä ei vaan ole tullut vastaan missään.. Ehkä joskus jollain Stockan alennusjutulla voisi harkita. :)

  ReplyDelete
 7. Tiahaar: No sorruin, kun seurana oli Saila ;D Taisimme villitä toisiamme aika tehokkaasti! Arvaa vaan onko tuo Lust Red toinen suosikkini :DD

  ReplyDelete
 8. i love it!! those are fun colours to play with

  ReplyDelete
 9. I wasn't wowed by these shadows when I saw them on other blogs, but OMG the multicoloured glitter is beautiful in your swatches!

  ReplyDelete
 10. Way to blame this one on me :D

  Yleensä en voi käyttää voimaisia ollenkaan, pakkuuntuvat ja karkailevat luomivakoon miten sattuu, mutta Armani on tässä suhteessa poikkeus sääntöön! Levittyy nätisti sorminkin (tosin sekä ulko- että sisänurkat siistin siveltimellä) ja pysyy (primerin kanssa) nättinä koko päivän. Tuo hinta kyllä rajoittaa törsäämistä..

  ReplyDelete
 11. SilhouetteScreams: I know what you mean :D

  Saila: Sun vika oli, täysin, juu ;D Näihin voisi kyllä hullaantua täysin mutta tuo hinta... *huoh*

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…