Skip to main content

MAC Prep+Prime eye & face protect spf 50


I have used MAC Prep+Prime Eye Base for about a month now. As you know, my favorite primer is Detrivore. Detrivore is super sticky "waxy" primer, works well on my dry lids and especially with pigments. How ever, this kind of primer is not always the best. For example mattes or creamy eyeshadows work better with different kind of primer and sometimes I just want less "intense" color to my lids :)

MAC Eye primer is really nice, I think there are three colors to choose from and mine is "Light". I like to use this with sheer eyeshadows, because my own lid color is a bit reddish (yuck) and this conceals that! This is very nice to apply and makes lid smooth. I have dry lids so I don't know how this works on oilier lids, any comments about that? :)

Olen nyt testaillut MAC Prep+Prime Eye base pohjustajaa kuukauden verran. Kuten varmaan olette jo huomanneet, oma suosikkiprimerini on Detrovoren supertahmaprimer, johon pigmentit tarttuvat hyvin kiinni. Tämän tyyppinen tahmaprimer ei kuitenkaan aina toimi niin hyvin, esim. mattavärit saattavat näyttää laikullisilta ja voidemaisten kanssa ei toimi myöskään. Joskus myös vain haluan hieman vähemmän intensiviisen silmämeikin.

Tämä MACin primer on kyllä varsin kiva, levittyy hyvin (vähän liukkaan oloinen levittäessä) ja peittää mukavasti luomen omaa väriä (omani ovat ällöttävän punertavat, yök). Värejä taitaa olla tarjolla kolme, omani on se vaalein eli "Light". Tosi vaalealle iholle ehkä kuitenkin liian tumma mutta suurimmalle osalle suomalaisista menee varmaan ihan mainiosti :) Oma ihoni on kuiva eli en osaa sanoa miten toimii rasvaisilla luomilla, kokemuksia siitä?






MAC Prep+Prime Face Protect SPF 50 is a primer and a sunscreen in one :D What a perfect product for summer wedding etc! When I tested this for the first time, i think I applied too much: I looked like a doll. LOL. Well, not necessarily bad but in a regular working day, it was a bit too much. But next time I applied less and it looked just very good. I still prefer MAC prep+Prime skin face, it's more like a fluid and this is a cream.

Have you tested this, what do you think?

MAC Prep+Primer Face Protect SPF 50 on primer ja aurinkovoide samassa :D Mikä täydellinen tuote kesäjuhliin! Oma ihoni ei ole rasvoittuva ja meikit pysyvät muutenkin mutta tätä on jo usemapi kaveri hekuttanut juuri sen takia, että pitää meikin paikallaan aamusta iltaan! Kun ensimmäistä kertaa testasin tätä, taisin laittaa "hieman" liikaa, iho näytti lähinnäö posliininukelta :D No, ei ehkä sinänsä ihan paha mutta ei kuitekaan ykkösvaihtoehtoni arkiseen kesäpäivään ;) Seuraavalla kertaa taisi annostus olla enemmän kohdillaan ja näytti vain hyvältä! Oma suosikkini on kuitenkin keveympi Prep+Prime skin face, tämä on tosiaan koostumukseltaan paksumpaa.

Oletko testannut tätä? Mitä pidit? :)





MAC Face protect SPF 50 & Eye primer "Light"

Eye primer "Light"



MAC eye primer light
MAC Phloof! eye shadow
MAC Smoke & Diamonds eye shadow

MAC Face protector & mineral foundation
lips: MAC New temptation




Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

  1. Beautiful look! I love it!

    ReplyDelete
  2. Mulla on toi kasvomeikinpohjustaja. Aluksi pelästyin, kun laitoin ihan liikaa ja se jäi tosi rasvaiseksi. Ei se tunnu imeytyvän, vaikka vähänkin vaan laittaisi. En usko, että hankin uudestaan, koska se tuntuu vain aurinkovoiteelta eikä pohjustajalta. Mulle taitaa tulla siitä tukkeumia ja näppyjäkin. Kyllä sitä kuitenkin etenkin kesällä käyttää, kun on niin korkea suojakerroin. Enemmän tykkään silikonipohjustajista. Täytyykin tarkkailla pitääkö se meikin hyvin hyvin paikallaan. Mä kun en oo sitä kokenut varsinaisena primerinä. -sh-

    ReplyDelete
  3. Olen kokeillut näytteestä kasvojen pohjustajaa, mutta tuntui että se korosti huokosia ja pintakuivuutta kuten usein juurikin kuivattavat mineraalisuojat. Iho myöskin rasvoittui normaaliin tahtiin.

    ReplyDelete
  4. OH NO YOU DIDN'T! I hate Mac prep and prime eye. It's pretty useless other than for photoshoots. Disasterous at performance. I have it and reviewed it and I ...hated it! Definitely no good for oily lids!

    ReplyDelete
  5. I love the idea of a face primer with a high SPF but I really don't like Mac Prep n Prime one. I didn't find it felt at all like a primer and it stung my eyes :(

    ReplyDelete
  6. Tuota kasvoprimeria olen käyttänyt, kun hermostuin käyttämäni kasvoaurinkovoiteen öljyisyyteen. Heti levityksen jälkeen tuntuu tahmealta, mutta kun annan olla jonkun aikaa ja laitan sitten mineraalimeikkipohjan, on tulos ihan mainio. Välillä olen käyttänyt perussilikoniprimeria, enkä saa silläkään sen paremmin omaa ihoani pysymään mattana. Eli ihan kelpo tavaraa, pitää meikin hyvänä pitkään. Levitysvaiheessa ei niin ihana, sillä on tosiaan aurinkovoidemainen eli valkoista saa hieroa ihoon jonkun aikaa.
    -Peppi

    ReplyDelete
  7. Eli toimii tosiaan eri tavoilla eri ihoilla :) En ehkä osta tätä jatkossa, ohuempi primer+tarvittaessa suojakerroin on kuitenkin enemmän mieleeni!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "