Skip to main content

MAC Semi Precious haul & swatches

Unfortunately we didn't get many Semi Precious products to Finland so some products (blushes, lipsticks & skinfinishes) were sold out out very quickly. I managed to buy (too) many products but I LOVE Mineralizes... I will swatch these anyway, MAC repromotes best sellers sometimes (which is GREAT).

I try to do some FOTD soon but I've been busy now: we got a baby ;) A new cat, Romppu. He is 7 months old siberian cat, brown tabby. So now we have three siberians: Tikru, Pumpuli & Romppu.

Valitettavasti saimme Suomeen todella pienen määrän MAC Semi Precious-kokoelmasta, varsinkin koska kokoelma on muillekin Mineralize-faneille varmaankin kovin mieluisa... Kävin ostamassa usemman tuotteen, kun se julkaistiin Turussa. Laitan tähän nyt kuitenkin swatchejakin, MAC julkaisee suosikkivärejä usein uudelleenkin ja voihan näitä vielä jostain löytyäkin! 

Meikkikuvia ehdin laittamaan vasta huomenna aikaisintaan. Meillä on nimittäin vauva talossa ja ollaan hieman valvottu ;) Vauva on 7 kk vanha siperiankissa, Romppu, joka muutti meille tällä viikolla Tikrun ja Pumpulin seuraksi.

Gem of Roses lipstick, Lustre, mid-tone strawberry pink (LE)

Gorgeous color! I love the strawberry colored products in this collection :D








Semi Precious Rose Quartz Mineralize Skinfinish
Rosy pink base with inner circle of silver, lime, white, pink, copper (LE)

This is more like a blush for me... Or maybe highlighter over blush. Very pretty! Lovely shade of strawberry pink, the inner circle is yellow-beige-bronze with glitter.

NOTE: Looks lighter in my photos than it really is!

Tämä on tosiaan poskipunatummuutta minulla, koko naamalla oli vähän hassu... Tai sitten poskipunan päällä hohdetta tuomassa. Ihana mansikkainen sävy, kaikissa kuvissani se näyttää vaaleammalta kuin onkaan. Kiva kun haluaa vähemmät tummat posket mutta hohtoa toki antaa myös ;)






Rose Quartz swatch (base, inner circle & mixed)

Crystal pink
& Rose Quartz

Semi Precious Crystal Pink Mineralize skinfinish (LE)
Pink champagne base with inner circle of pink, mid-tone green, bronze

Gorgeous! I can use this all over my face but naturally lightly, it's very shimmery.

Ihana, tämä olikin se tuote, jonka eniten halusin... Vielä en ole ehtinyt kunnolla testaamaan mutta luulisin toimivat myös hennosti koko kasvoilla. Muita skinfinish sävyjä ei Suomeen tullutkaan.

Crystal Pink swatch (base, inner circle & mixed)







Feeling Flush Mineralize blush
Melange of pink, deep blue, pink, soft brown (LE).

Well, for me this is just a mixture of cool pinks :D Anyway, the blue & brown are not very obvious! It's cool, pigmented and beautiful. Note: Looks lighter in my photos!

Jaa, kuulostaapa erikoiselta sävysekoistukselta ;) Näyttää kyllä eri pinkkien sekoitukselta, viileä sävy. Pigmenttinen ja kaunis. Tämäkin näytti kaikissa kuvissa liian vaalealta oikeaan verrattuna :/









Dark Indulgence Mineralize eyeshadow
Melange of forest green and black (LE)

Well, I love green ;) This is a VERY dark forest green. It's not very pigmented dry so I recommend sticky primer (like Detrivore Primer). Or apply wit a damp brush (I'm just not good at that :D).

edit: I was PIGMENTED over Detrivore primer ;) I noticed it was way too dark today's look so I removed it with MAC wipe and used nudes. LOL

No jopas on ylläri, että minä ostin vihreän Mineralizen ;) Tämä on todella tumma metsänvihreä. Ei hirmuisen pigmenttisen tuntuinen kuivana mutta luulen toimivan loistavasti tahmaprimerin (esim. Detrivore) kanssa. Yritän saada testattua mahd. pian! 

edittiä: testasin aamulla ja oli kyllä PIGMENTTINEN Detrivoren kanssa! Piti itseassa poistaa MACin puhdistuspyyhkeellä koko silmämeikki, oli "pikkuisen" liikaa tämän päivän menoihin. *heh* Nyt ollaan hienosti MAC Big Bounce eyeshadow Trophyn kanssa (josta siis tykkää ihan älyttömästi).






Dark Indulgence, dry and without primer




Did you get something from this collection?


Comments

  1. You picked up some lovely pieces, i think this collection is so pretty xx

    ReplyDelete
  2. Kaveri osti Dark Indulgencen ja ainakin kostealla siveltimellä levitettynä se oli U-P-E-A luomilla.

    En ostanut mitään, koska ei ollut mitään ostettavaa jäljellä. Olipa pitkästä aikaa poikkeuksellisen epäonnistunut julkaisu Suomessa :( Pitää varmaan mennä etsimään Silk Naturalsilta joku Gem of Rosesin korvaaja.

    ReplyDelete
  3. Keijukainen: Hih, laitoin tuota Dark Indulgelcea aamulla oli aivan liian tumma ja PIGMENTTINEN tämän päivän lookkiini ;) Onneksi noilla MAC puhdistuspyyhkeillä saa tällaisissa tapauksissa aloitattua ns. puhtaalta pöydältä helposti ;D

    Tosi harmittavaa kyllä, kun eivät saaneet kuin murto-osan tilaamistaan tuotteista tänne Suomeen :(

    nicoletta: I didn't have much time to think what to buy... There like 2 pieces of some products!

    ReplyDelete
  4. Voi itku, meen Helsinkiin vasta ensi viikolla... :S Gem of Roses on ihana!

    ReplyDelete
  5. Gem of roses and rose quartz look lovely!

    ReplyDelete
  6. Rose Quartz and Feeling Flush look beautiful <3

    ReplyDelete
  7. Oi Claritykin ehti jo kuvaan. Näyttää tosi hyvältä! Hyviä hankintoja ollaan tehty ;) -sh-

    Ai niin: Onnittelut uudne kisulin johdosta! Tehän hurahditte ihan täysin niihin kun lisää vaan tulee :) Kiva kun niillä on kavereita :)

    ReplyDelete
  8. Tämä kokoelma oli todella ihana, harmittaa ettei Suomeen tosiaan tullut kuin muutama tuote :/ Toisaalta ehkä ihan hyvä, näitä kun olisi ollut tosi vaikea vastustaa :)

    Omat Semiprecious-ostokseni löytyvät blogistani: http://valintoja.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. wow, this collection is so pretty, I love the lipstick, gorgeous color!

    http://vintagelooksimona.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "