Monday, July 11, 2011

New MAC lip pencils Hip 'n' Happy & Lasting Sensation

I wanted to post about these products because some of my readers have been asking for colors like these :D I (unfotunately) already bought a orange lipliner so I might not need this... But here are paper swatches of MAC Lasting Sensation (coral) & Hip 'n' Happy (light blue pink).

Ihan pikainen postaus MACin uusista huultenrajauksista :) Muutama on vain näitä värejä kysellyt ja tilailevat oman kaupunkinsa Stockmann Beautyihin, joten laitan edes nämä swatchit paperilla esille. Itse en tosiaan tuota korallista vielä ostanut, ehdin jo hankkia oranssihtavan huultenrajauksen... Saatan silti sortua, tykkään näistä MACin rajauksista niin paljon. Tässä siis Lasting Sensation (koralli/oranssi) ja Hip 'n' Happy (vaalean sinertävä pinkki). Kuvassa vertailun vuoksi myös Redd, siitä lisää täällä.2 comments:

  1. Nää ei varmaan ole LE? Tuo pinkki olisi ihana!

    t:milipili ( sun blogiisi en pysty kirjautumaan)

    ReplyDelete
  2. Ei oo LE. Mä odottelin liian kauan näiden hankkimista. Olisin halunnut ainakin Lasting sensationin, mutta vasta pari päivää sitten aioin ostaa sen ja kaikki oli loppu. Helsingistä oli myös tuo pinkki loppu, liekö Turustakin. Täytyy kyttäillä koska saavat lisää. -sh-

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails