Sunday, July 17, 2011

A few Ecotools brushes ;)

I REALLY like Eco Tools brushes :D About a month ago these were also on sale at iHerb, but the regular price is very affordable too!

Eco Toolsin siveltimet ovat ihania :D Jonkin aikaa sitten nämä olivat alessa iHerbissä, joten aika monta tarttui ostoskoriin, normaalihinnat ovat myös hyvin kohtuulliset!Ecotools Bamboo mini brushes: These are ok, but I like longer brushes :) I have used these for swatches etc.6 piece brush set: Blush brush is great, I also use the eyeliner brush with brow color, concealer brush works as a eyeshadow brush... Excellent set :DRetractable kabuki: Aww, my favorite! This is so soft and perfect. My review here.


bamboo 5 piece brush set: The baby kabuki is the only one I don't like that much... As a kabuki it's useless, I'd say. But it's nice for blending blushes!
Moisture socks: I don't know why I bought these but I'm glad I did! These socks  are great :D The material feels like silk, it's great even in hot weather!

Nämä sukat ovat aivan mainiot :D En tiedä miksi nämä ostin mutta olen iloinen, että niin tein! Malli on hyvä (omat jalkani koko 39-40), materiaali kuin silkkiä ja mukavat jopa helteillä.

Bamboo 6 piece eye brush set: A good set :D


Do you like Eco Tool brushes?

iHerb -5 USD from your first order, code: BAC79114 comments:

 1. I actually haven't gotten around trying them - I've heard so many mixed reviews, so I guess I'll just have to take the plunge and buy a set. :)

  ReplyDelete
 2. The brushes looks very soft! I wish I have some

  ReplyDelete
 3. the brushes look great! i want to buy rthem but i can't fin a site. is there any chance you would sell them?

  ReplyDelete
 4. Madlen: I think iHerb delivers to your country too :) http://www.iherb.com/default?xy=2&rcode=BAC791

  Pammy: These are so soft and very affordable!

  Maria: yep, that might be the only way :D I LOVE my MAC brushes (except the kabuki) but these are great addition to my brush collection.

  Ohashi: These are very soft <3

  ReplyDelete
 5. woweee I love ecotools! They are the softest of all the brushes I do have.

  ReplyDelete
 6. I would probably become a fan of these brushes especially the kabukis, I just love kabukis!!!! :D

  ReplyDelete
 7. Oi, iHerbissä on näemmä hyvät hinnat noille :) Olisi kiva saada laajempi katsaus tuohon silmämeikkisivellinsettiin, saisko sellaista toivoa ;)

  Linkkasin muuten blogisi oman blogini linkkilistaan, toivottavasti ei haittaa? Poistan kyllä jos et halua blogiasi linkitettävän :)

  ReplyDelete
 8. Ehdottomasti samoilla linjoilla minäkin noiden sivellinten suhteen. Ekstraplussaa minulta tulee sivellinten keveydestä ja miellyttävästä tnteesta kädessä, niitä on siis myös kiva käsitellä. Aion ehdottomasti vielä jossain vaiheessa hankkia lisää noita ja varsinkin tuon isomman kabukin.

  Minäkin kanavoin tuon babykabukin aluksi poskipunapuolelle mutta nykyään levittelen sillä hyvällä menestyksellä ja tyytyväisenä aurinkopuuterit ja vastaavat. Kiva, että sinäkin löysit sille käyttöä, koska se on ainakin minusta ihanan pehmoinen sekin ja aluksi harmitti, kun luulin, että sille ei olisi oikein käyttöä.

  ReplyDelete
 9. I LOVE EcoTools brushes! I recommend them to everyone. They're inexpensive and they work better than some I paid twice as much for.

  ReplyDelete
 10. Akuma Kanji: yep, this kabuki is great :D

  KittenMittens: The softest I've ever tried <3

  Elisa: Saa linkata ja kurkkaankin heti :D Yritän saada myöhemmin tarkemmin siveltimistä, nyt olen ihan uskomattoman kiireinen :/

  dull-flame: Exatctly :D

  Mohn: Jep, ihania ovat <3 Baby kabuki on kiva mutta ei kabukina :D Liian lötkö siihen tarkoitukseen!

  ReplyDelete
 11. Jep, eipä tuolla kiirettä :) Taidanpa itsekin moisen setin tilata, katsotaan siis kumpi ehtii arvostella ensin ;)

  Blogissani ei vielä montaa postausta ole, mutta melkein joka päivä tulee lisää. Suunnittelin tätä kuitenkin sen verran kauan että meikkipostausideioita ehti kertyä varastoon.

  ReplyDelete
 12. EcoToolsit ovat aivan ihania. <3 Mulla on kaksi eri settiä ja haluan ehdottomasti vielä lisää. Tilailen iHerbistä varmaankin yksittäisen poskipunasiveltimen ja tuon kabukin. Niin pehmeitä ja mukavia käyttää. Terapiasiveltimiä. :)

  ReplyDelete
 13. Ecotool brushes are so wonderful - they are so soft and just perfect (the best thing is that their price is affordable) :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails