Thursday, July 7, 2011

MAC Redd lip liner

I finally bought MAC Redd lip liner, this is perfect with most red lipsticks. The color is red, not cool, so it works also with warmer reds. The quality is perfect! Soft enough to be pigmented and easy to apply, but still not too soft.

MAC Redd huultenrajaus tuli hankittua, tämä on tosiaan erinomainen punaisen huulipunan kanssa. Väri on hyvin puhdas punainen, ei viileä (niitä tuppaan keräilemään :P) ja menee siis myös oranssihtavan huulipunan seurana! Laatu on loistava, MACin rajauskynät ovat vain niin hyviä. Juuri sopivan pehmeitä ollaakseen pigmenttisiä ja helppokäyttöisiä ja juuri sopivan kovia ollaakseen riitoisia ja helppoja teroittaa.

MACiä saa muuten tilattua oman Stokkan/ Beautyn kautta Turusta tai Helsingistä, ilman lisäkustannuksia (yritän laittaa tämä tiedon mahd. moneen MAC-postaukseen, koska kaikki eivät mahdollisuudesta tiedä).

I bought MAC Redd because my previous red lipliner (Isadora Sunset) broke down in a week... I have many Isadora pencils and this is the first not good one, so I'll buy isadora pancils in the future too. MAC Redd is still not the same, I need still something more "orange" :D Redd is gorgeous but it's very pigmented, I often like to use more sheer one, like Isadora :)

Itse asiassa tämä tuli hankittua, kun juuri hankkimani Isadora Sunset hajosi ihan kättelyssä... Sain toki sen palautettua ja jatkossakin Isadoraa kyllä ostan, minulla on todella  monta Isadoran kynää ja tämä oli ensimmäinen risa. Redd ei kuitenkaan ole ihan sama, vaikka aivan mahtavan ihana onkin, arkena Isadoran kaltainen läpikuultavampi rajaus on jotenkin helpompi. Isadora on myös oranssimpi punainen. Uusi Isadora oli siis taas hankintalistalla, mutta löysinkin juuri eilen sattumalta Makeup Factoryltä kivan oranssin sävyn! Siitä lisää, kunhan saan edes testattua :D

3 comments:

 1. I really like Mac lip pencils, I might have to get this one to use with my warm reds :)

  ReplyDelete
 2. Pretty colour! I've never tried any MAC Lip Pencils.

  ReplyDelete
 3. Määkin ostin Reddin Tallinnasta pääsiäisenä, vihdoin kunnon tomaatinpunainen sävy! Nyttemmä tilasin Magentan ja Beefin. Koostumus on kyllä loistava, mun täytyy äitikin houkutella näitten pariin, se aina valittaa kun huultenrajauskynät ovat liian kovia.

  milipili

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails