Skip to main content

MAC Redd lip liner

I finally bought MAC Redd lip liner, this is perfect with most red lipsticks. The color is red, not cool, so it works also with warmer reds. The quality is perfect! Soft enough to be pigmented and easy to apply, but still not too soft.

MAC Redd huultenrajaus tuli hankittua, tämä on tosiaan erinomainen punaisen huulipunan kanssa. Väri on hyvin puhdas punainen, ei viileä (niitä tuppaan keräilemään :P) ja menee siis myös oranssihtavan huulipunan seurana! Laatu on loistava, MACin rajauskynät ovat vain niin hyviä. Juuri sopivan pehmeitä ollaakseen pigmenttisiä ja helppokäyttöisiä ja juuri sopivan kovia ollaakseen riitoisia ja helppoja teroittaa.

MACiä saa muuten tilattua oman Stokkan/ Beautyn kautta Turusta tai Helsingistä, ilman lisäkustannuksia (yritän laittaa tämä tiedon mahd. moneen MAC-postaukseen, koska kaikki eivät mahdollisuudesta tiedä).

I bought MAC Redd because my previous red lipliner (Isadora Sunset) broke down in a week... I have many Isadora pencils and this is the first not good one, so I'll buy isadora pancils in the future too. MAC Redd is still not the same, I need still something more "orange" :D Redd is gorgeous but it's very pigmented, I often like to use more sheer one, like Isadora :)

Itse asiassa tämä tuli hankittua, kun juuri hankkimani Isadora Sunset hajosi ihan kättelyssä... Sain toki sen palautettua ja jatkossakin Isadoraa kyllä ostan, minulla on todella  monta Isadoran kynää ja tämä oli ensimmäinen risa. Redd ei kuitenkaan ole ihan sama, vaikka aivan mahtavan ihana onkin, arkena Isadoran kaltainen läpikuultavampi rajaus on jotenkin helpompi. Isadora on myös oranssimpi punainen. Uusi Isadora oli siis taas hankintalistalla, mutta löysinkin juuri eilen sattumalta Makeup Factoryltä kivan oranssin sävyn! Siitä lisää, kunhan saan edes testattua :D

Comments

 1. I really like Mac lip pencils, I might have to get this one to use with my warm reds :)

  ReplyDelete
 2. Pretty colour! I've never tried any MAC Lip Pencils.

  ReplyDelete
 3. Määkin ostin Reddin Tallinnasta pääsiäisenä, vihdoin kunnon tomaatinpunainen sävy! Nyttemmä tilasin Magentan ja Beefin. Koostumus on kyllä loistava, mun täytyy äitikin houkutella näitten pariin, se aina valittaa kun huultenrajauskynät ovat liian kovia.

  milipili

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…