Skip to main content

MAC Redd lip liner

I finally bought MAC Redd lip liner, this is perfect with most red lipsticks. The color is red, not cool, so it works also with warmer reds. The quality is perfect! Soft enough to be pigmented and easy to apply, but still not too soft.

MAC Redd huultenrajaus tuli hankittua, tämä on tosiaan erinomainen punaisen huulipunan kanssa. Väri on hyvin puhdas punainen, ei viileä (niitä tuppaan keräilemään :P) ja menee siis myös oranssihtavan huulipunan seurana! Laatu on loistava, MACin rajauskynät ovat vain niin hyviä. Juuri sopivan pehmeitä ollaakseen pigmenttisiä ja helppokäyttöisiä ja juuri sopivan kovia ollaakseen riitoisia ja helppoja teroittaa.

MACiä saa muuten tilattua oman Stokkan/ Beautyn kautta Turusta tai Helsingistä, ilman lisäkustannuksia (yritän laittaa tämä tiedon mahd. moneen MAC-postaukseen, koska kaikki eivät mahdollisuudesta tiedä).

I bought MAC Redd because my previous red lipliner (Isadora Sunset) broke down in a week... I have many Isadora pencils and this is the first not good one, so I'll buy isadora pancils in the future too. MAC Redd is still not the same, I need still something more "orange" :D Redd is gorgeous but it's very pigmented, I often like to use more sheer one, like Isadora :)

Itse asiassa tämä tuli hankittua, kun juuri hankkimani Isadora Sunset hajosi ihan kättelyssä... Sain toki sen palautettua ja jatkossakin Isadoraa kyllä ostan, minulla on todella  monta Isadoran kynää ja tämä oli ensimmäinen risa. Redd ei kuitenkaan ole ihan sama, vaikka aivan mahtavan ihana onkin, arkena Isadoran kaltainen läpikuultavampi rajaus on jotenkin helpompi. Isadora on myös oranssimpi punainen. Uusi Isadora oli siis taas hankintalistalla, mutta löysinkin juuri eilen sattumalta Makeup Factoryltä kivan oranssin sävyn! Siitä lisää, kunhan saan edes testattua :D

Comments

 1. I really like Mac lip pencils, I might have to get this one to use with my warm reds :)

  ReplyDelete
 2. Pretty colour! I've never tried any MAC Lip Pencils.

  ReplyDelete
 3. Määkin ostin Reddin Tallinnasta pääsiäisenä, vihdoin kunnon tomaatinpunainen sävy! Nyttemmä tilasin Magentan ja Beefin. Koostumus on kyllä loistava, mun täytyy äitikin houkutella näitten pariin, se aina valittaa kun huultenrajauskynät ovat liian kovia.

  milipili

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…