Skip to main content

MAC Sized to go (travel sizes)Yay, we got MAC travel sized to Finland too! These are for travelling and also testing products :) I got Cleanse off oil and I'll get Fix+ soon too.

The size is 30ml and price in here 12€/ 17,50€ (creams & wipes). The collection includes: Cleanse off oil, Wipes (smaller size, I'll buy this size next time!), Green Gel Cleanser, Pro eye makeup remover, Oil control lotion, Strobe cream, studio moisture cream & Fiz+.

I didn't buy MAC Clease off oil earlier because I remembered it was nearly just mineral oil... But maybe it was Shu Uemura oil? Because this is mineral oil free! I like to use oil when I use heavy makeup (with primers), I use it with my regular gel/foam cleanser but I use oil as a first step. This removed my eye makeup too! The version I got is "Tranquil", maybe I'll test the "regular" one next time. I pictured both incis below.

Jipii, MACin matkakoot saapuivat myös Suomeen! Nämä pienemmät koot ovat kivat matkalla ja muutenkin näppärät tuotteen testaamiseen. Ostin nyt Cleanse off oilin ja pian hankin varmaan Fix+ spraynkin.

Kokoa näillä on 30ml ja hinnat 12€/ 17,50€ (voiteet ja puhdistupyyhkeet). Sarjaan kuuluu: Cleanse off oil, Wipes (kooltaan pienemmät, nämä ostan kunhan iso paketti loppuu!), Green Gel Cleanser, Pro eye makeup remover, Oil control lotion, Strobe cream, studio moisture cream & Fiz+.

En ollut yhtään MACin puhdistusöljystä kiinnostunut sillä muistin sen olevan pelkkää mineraaliöljyä... Mutta ehkä se olikin Shu Uemuran öljy? Tämä nimittäin on mineraaliöljytön! Käytän tätä raskaamman meikin (primerit yms) puhdistamiseen ensimmäisenä ja sen jälkeen puhdistan vielä normaalilla geelillä/vaahdolla. Tätä on kahta eri versioita, itse ostin nyt "tranquil"-version mutta seuraavaksi ehkä testaan tavallisen. Molempien incit alla. Ihan mitä tahansa öljyä voi toki käyttää puhdistamiseen mutta en tykkää siitä klähmäisestä tunteesta, tämä huuhtoutuu pois vedellä ja "vaahtoutuu" hieman.  Poistaa hyvin myös silmämeikin, ehdoton matkasuosikkini jatkossa :)


Comments

 1. I think these are such a good idea but I wish they'd made them less expensive, I may as well buy full sizes and depot them myself :(

  ReplyDelete
 2. I like the size, because it's big enough for a few weeks :) Bigger than a sample size, I mean. the price is not cheap but bottles seem to be very sturdy. I have a problem with travel bottles: I don't remember what is inside. LOL

  ReplyDelete
 3. wow! I wish we could have them too here in Italy!

  ReplyDelete
 4. Mäkin ostin ton sun innoittamana. :) Auttaakohan tuo mustapäihin kuten Dermalogican Precleanse? Precleanse tosin ei toimi mulla muualla kasvoissa kuin nenässä, koska aiheuttaa kunnon näppyjä. Myöskään Lumenen öljy ei toiminut mulla, koska sai ihon kukkimaan. Josko Mac toimis. Jonkun öljyn tarvisin, ettei tarvis Precleansea vain mustäpäiden takia ostaa. -sh-

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…