Tuesday, July 12, 2011

Sebamed Clear Face

I decided to test this Sebamed Clear Face line, when I accidentally found some reviews about it :D This line is developped for oily/ blemished skin but the products are non drying. My skin usually likes these kind of products!

Ihan sattumalta törmäsin Sebamed Clear Face tuotteisiin ja koska sarjasta sanottiin, ettei se kuivata ihoa, ajattelin sen sopivan myös minulle (tukkeutuva normaali/sekaiho).


Deep Cleansing Foam: This really is non drying, I even feel that my skin is not clean after using this :D This was not at all bad but I still prefer other cleansers! Made my skin very soft.

Vaahto oli vähemmän täyteläistä kuin esim Madaran vaahto ja jätti ihon todella pehmeäksi, ei kuivattanut ihoa. Itse toisaalta pidän vähän kuivattavamman oloisesta vaahdosta, tuntui ettei iho ollut puhdistuksen jälkeen täysin  puhdas. Eli ei suosikkini mutta saattaa sopia monelle!


Inci: Aqua, Cocamidopropyl Betainamide MEA Chloride, Cocotrimonium Methosulfate, Sodium Lactate, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol
Toner:  I didn't buy this for me but had a chance to test it anyway. This contains alcohol so I knew this would be too drying for me... It also had a bit unpleasant scent. This is for really oily skins, I think.

Kasvovettä en ollisi incin perustella itselleni missään nimessä edes ostanut mutta sain testattua tätä hiukan kuitenkin. Sisältää tosiaan alkoholia ja vaikka toisaalta ihoni sitäkin sietää, tämä tuote oli aivan liian kuivattava. Tuoksukin oli aika epämiellyttävä. Todella rasvaiselle iholle ehkä sopii kuitenkin :)


Inci: Aqua, Alcohol, Panthenol, Polysorbate 20, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Allantoin, Hamamelis virginiana bark / leaf / twig extract, Hydrolyzed Silk, Cucumis sativus fruit extract, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium, Chloride, Urea, Caramel, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, CI 42090


Moisturinzing care gel: Not bad, not bad at all. It's not drying but felt I needed to use this with another gel. The inci looked very good for my skin. No silicones, oils etc. Unscented, clear gel.

Kosteusgeeli ei ollut ollenkaan hullumpi. Silikonittomia ja öljyttömiä tuotteita on tarjolla NIIN vähän! Ei kuivattanut mutta toisaalta ei ihan yksinäänkään riittänyt. Tuoksuton, väritön geeli.


inci: Aqua, Aloe barbadensis leaf gel, Propylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Sodium Carbomer, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Sorbic AcidAnti-spot gel: I have tested this just once, this is not mine :) The inci looks quite good and it felt nice too, not too drying or irritating. But I don't know how effective this clear gel really  is.

Geeli näppylöille on myös geelimäinen ja väritön. Tämäkään ei tullut minulle mutta pääsin testaamaan kuitenkin kerran. Inci vaikuttaa ihan kivalta, ei tunnu liaan kuivattavalta eikä ärsyttävältä. Toisaalta en osaa sanoa kuinka tehokas tämä on.


Inci: Aqua, Alcohol, Glycerin, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Panthenol, Bisabolol, Allantoin, Hamamelis virginiana bark / leaf / twig extract, Hydrolyzed Silk, Cucumis sativus fruit extract, Chloroxylenol, Caramel, Sodium Citrate, Sodium Carbomer, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Have you tested these products? What do you think about them?

5 comments:

 1. Käytin muutama vuosi sitten tuota näppylägeeliä monta tuubillista, kun se oli aikanaan edullisin näppylägeeli joka toimii minulla. Nykyään sen hinta on noussut varmaan kaksi tai kolme euroa. Samalla hinnalla saa muitakin tuotteita niin olen kokeillut vaihteeksi jotain muita finnin nujerrusaineita. Myös tuota vaahtoa ja kasvogeeliä kokeilin mutta kumpikaan ei ollut mielestäni mitenkään erinomaisia. Tuossa sarjassa on ollut ainakin joskus semmonen pesupalakin.. Sitä ei ole koskaan tullut testattua mutta se on varmaan kuivattavampi kuin tuo vaahto.

  ReplyDelete
 2. Onko tuo kasvogeeli samanlaista kuin Derma E:n kosteuttava geeli (se missä on a-vitamiinia)? Inci vaikuttaa lupaavalta.

  ReplyDelete
 3. MaryJane: kasvopala on vieläkin olemassa mutta jätin suosilla kauppaan: en ole ikinä tykännyt palana olevasta kasvojenpuhdistuksesta :D

  keijukainen: Tämä on hieman "paksumpaa" koostumukseltaan mutta ehkä Derma E ohuudestaa huolimatta kosteuttaa ihoani hieman paremmin... Huono tämä ei ollut, mies tätä nykyään käyttelee, niin saan kyllä "lainata" :D Olin tosiaan incin sopivuudesta todella yllättynyt, kun tuotteen löysin. Ilman tuota kasvoveden alkoholia tämä voisi hyvin olla kosteutta kaipaavan ihon sarja :)

  ReplyDelete
 4. Luis Widmers mousse is much better than sebameds :)

  ReplyDelete
 5. Kissu: I can believe that, this wasn't very good :D

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails