Monday, July 4, 2011

My favorite: MAC Fluidline gel liners (with swatches)


I have used MAC Fluidlines gel liner almost daily since I bought my first Fluidline (September 2009). I still use the same gel liners so these REALLY do not dry quickly! That is a very common problem with gel liners, unfortunately. You can see a picture of that old gel liner and a new one (color is Blitz&Glitz). I'm not planning to open the new one just yet, because the old one is just perfect (no smell etc) but I got in one Chistmas set :)

My favorites are Blitz&Glitz (black with golden shimmer, looks GORGEOUS with greens), Blacktrack (matte black) and Dipdown (perfect neutral dark brown, matte). The one I don't like that much is Macroviolet. The color is lovely but it's less pigmented that the others...

My favorite brush with these is MAC 210. It's really essential to have a good brush with gel liners! You can't get good results with a bad brush. I have a few of those MAC brushes, because you shouldn't use dirty one with gel liners, naturally! I remove this with Make Up Store Eye Foam (for non-waterproof makeup).

I test other gel liners occasionally too but I still MAc is the best when it comes to gel liners :D I also liked Bobbi Brown ones but those are not available in Finland and I'm perfectly satisfied with MAC!

Have you tested Fluidlines? What do you think?

Ostin ensimmäisen MACin geelirajauksen (Fluidline) syyskuussa 2009 ja käyttelen yhä samaa purkkia. Tuote on minulla käytössä lähes päivittäin ja ehdottomasti oma suosikki rajauksiin! Geelirajausten ongelma on turhan usein nopea purkkiinkuivuminen mutta MACissä ei tätä vikaa onneksi ole :) Alla kuvia tuosta vanhasta sekä uudesta, jonka sain joulun setissä, se vielä odottelee käyttöön pääsyä. Varmaan tuossa syksyllä vaihdan, vaikka ihan hyvässä kunnossa tämä vanhakin vielä on.

Suosikkini ovat Blitz&Glitz (musta kullanhohteella, ihana mm. vihreiden luomivärien seurana), Blacktrack (mattamusta) sekä Dipdown (neutraali tummanruskea, todella hyvä sävy!). Macrovioletista taas en niin paljoa pidä, se on selvästi vähemmän peittävä kuin muut sävyt.

Geelirajausten kanssa on toki erityisen tärkeää, että siveltimet ovat kunnossa, hapsottavalla siveltimellä ei vain kunnon jälkeä saa aikaan (tai ei ainakaan helposti). Toki muitakin hyviä löytyy, mutta olen löytänyt oman suosikkini myös MACiltä: nro 210. Ihan täydellinen sivellin, näitä onkin tullut hankittua ajan mittaan jo useampi kappale. Likaisella siveltimellä ei toki purkkiin kannata koskea, itse putsaan varsinkin nämä rajaussiveltimet aina käytön jälkeen Shu Uemuran putsarilla (laiska kun olen :D) mutta esim MACiltäkin löytyy sivellinputsari.Tämä ei jämähdä liikaa siveltimeen eli putsaaminen vähän myöehmminkin onnistuu oikein hyvin. Silmämeikit poistan MUS Eye Foamilla (öljytön, vaahtomainen vesiliukoiselle meikille), toimii tämänkin kanssa loistavasti.

Aina välillä tulee toki muita geelirajauksia testattua mutta ei ole MACin voittanutta :) Bobbi Brown oli myös ihan hyvä mutta niitä ei saa Suomesta ja olen muutenkin ihan tyytyväinen tässä suhteessa MACiin.

Onko tullut testattua Fluidlineja? Oletko pitänyt niistä?13 comments:

 1. Näyttävät jotenkin ihanan samettisilta. :) Pehmeiltä, eikä liian kovilta.

  ReplyDelete
 2. I have Siahi and Blacktrack and Waveline. I like the three of them.

  ReplyDelete
 3. Dark Diversion on myös ihana! Sen pitäisi vihdoin rantautua Suomeenkin jossain syksyn kokoelmassa.

  ReplyDelete
 4. Käytössä on Macin, Indeliblen ja Inglotin värit, joista voiton vie koostumuksen puolesta ehdottomasti Inglot. Se miellyttää pehmeän koostumuksen ansiosta ja pysyy tosi hyvin kuivuttuaan minuutin. Ehkä pitäisi testata Macin muitakin sävyjä kuin tuo minulla oleva violetti. Siveltimistä Macin 210 on myös minun ehdoton suosikkini! Ostin sen vasta muutama viikko sitten, mutta en vaihtaisi enää pois.

  ReplyDelete
 5. Misty: Olen saanut Inglotitkin jo vähän kuivahtamaan :/ Alkuun vain "halkesivat" keskeltä mutta nyt huomaa jo käytössäkin :( harmi, kun värejä lötyy! Jos ja kun hävitän MACin, kokeilen varmaan laittaa Inglotia tuohon purkkiin, jos se toimisi paremmin! 210 on i h a n a <3

  keijukainen: Toivottavasti! ostan takuulla kaikki värilliset :D

  Phyrra: I hope we will get the colored ones to Finland too next time... I want them ALL :D

  SerratedB: Ihania ovatkin :D

  ReplyDelete
 6. beautiful!I'd like so much to try them *_*

  ReplyDelete
 7. Oh wow, I really want Macroviolet!

  ReplyDelete
 8. I TOTALLY agree you need a good brush for gel liners. I've tried two cheap brushes and I could not draw a proper line with them.

  ReplyDelete
 9. Blacktrack on tällaiselle eyelinerin suurkuluttajalle ehdottomasti luottotuote!! Se levittyy ihanasti ja pysyy kaaaaaauan. Nyt on tosin kulutuksessa Blitz&Glitz, joka ei ole ollut ihan yhtä mieleinen koska sen koostumus on jotenkin rasvaisempi kuin Blacktrackin ja jälkikin vähän nuhjuisempaa. Purnukka vaan kestää ihan tautisen kauan päivittäisessäkin käytössä (ostin tuon joskus alkusyksystä :O ) joten vielä menee aikaa ennen kuin voi taas palata Blacktrackiin.

  ReplyDelete
 10. I've not tried any of them, though I do want to try Macroviolet and Waveline! The green one from the Mickey Contractor collection also looked really nice.

  ReplyDelete
 11. Blitz&Glitz looks gorgeous! I'm impressed they they haven't dried out at all.

  ReplyDelete
 12. Voisin kyllä vihdoin ostaa tuon Dipdownin..tai Black Trackin. Tai molemmat! Jee, ensi kuussa Tukholmaan!

  milipili

  ReplyDelete
 13. Milipili: suosittelen :D Dipdown on yllättävän hyvä väri!

  Lillian: Me too! I'm not that interested in other gel liners anymore :D

  Silhouette Screams: I hope there will be new colored ones...

  Anna Gramm: matat musta & ruskea ovat kyllä hyvät!

  gillybeancandyjar: Yep, a good brush is VERY important with gel liners :)

  Lady In A Top Hat: LOL, it's nice ;D

  sabrys: these are REALLY good ones!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails