Skip to main content

Biozell-tuotteita

*This post is about hair care product sold in Finland*

Sain testiini muutamia uusia Biozell-tuotteita ja mieluusti näitä testaankin, ennestään suosikkejani ovat olleet muotoiltava hiuskiinne ja Viileän vaalea sävyte. Tuotteet ovat nyt saaneet/saamassa uudet ilmeet ja koostumukset. Itse pidän uutta ulkoasua huomattavasti kivampana, varmasti siirtyvät liukkaammin kaupan hyllystä ostoskoriinkin :)

Uudistuksen myötä Biozellilla on kaksi eri sarjaa: Classic (turkoosi) ja Professional (lila). Professional-sarjan tuotteet ovat Biozellin mukaan pidoltaan vanhempia ja sisältävät enemmän hoitavia aineita. Täytyy myöntää, että omat suosikit löytyvät juuri Professional-sarjasta, tuoksukin oli enemmän makuuni!

Kaikkia tuotteita olen nyt testannut (paitsi hiusvärien kaikki sävyt, viileän vaalea on minun juttuni ;). Omat hiukseni ovat tosiaan aivan lyhyet eli en sen enempää osaa tuotteista sanoa. Kaikki toimivat ihan hyvin ja mikään ei lähmännyt hiuksia. Tulossa on myös lisää tuotteita ilmeisesti jo syksyllä, erityisesti silikoniton geeli kiinnostaa minua!

Classic-sarja:

Kampaus- ja muotoilusuihke. 150 ml/ n 4€.

Hiuskiinne, 400 ml/ n 5€.

Muotovaahto 150 ml/ n 4€.
Intensiivisävytteet:
Hiekan vaalea *uusi* 100 ml/ n. 9€.

Hehkuva oranssinpunainen *uusi*

Viileän vaalea *oma suosikkini*


Näitä voi tosiaan sekoittaa shampooseen tai hoitoaineeseen.
Toki voi käyttää sellaisenaankin, jos haluaa voimmakkaamman
tuloksen.

Professional:
Kuivashampoo 100 ml/ n 5€.

Suoristus- ja muotoilusuihke 150 ml/ n. 6€.

Muotovaahto 150 ml/ n. 5€.
Tämä oli minusta parempi kuin Classicin versio, toki
makukysymyksiä nämä :D Oli myös koostumukseltaan
ja tuoksultaan "ylellisempi".Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

 1. Hmm voiskohan tuo hiekanvaalea toimia keskiruskeissa hiuksissa taittamassa punaisuutta/neutralisoimassa väriä. Suklaanruskea on vähän turhan lämmin ja viileän vaalea tekee punaisesta violetin, joten oon joutunut niitä sekoittelemaan, muttei sekään ole aivan ideaali ratkaisu.

  ReplyDelete
 2. Keijukainen: Sattaisi olla juuri oikea sävy :) Sävy menee varmaankin todella monella suomalaislle hyvin!

  ReplyDelete
 3. Olen yrittänyt kaupassa käydessäni silmäillä tuota intensiivisävytettä mutta eipä ole osunut silmiini missään. ;-( Nyyh. Haluaisin kokeilla tuota viileän vaaleaa. Täytyy varmaan laajentaa kauppavalikoimaa.

  ReplyDelete
 4. Mohn: Ainakin Turussa löytyy keskustan Anttilasta ja Sokoksesta, muistaakseni sävytettäkin oli molemmissa (itse tuota muotoiltavaa hiuslakkaa ostan aika usein :). Saisi kyllä löytyä useammastakin paikasta... Toivottavasti löytyy!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …