Wednesday, July 6, 2011

Biozell-tuotteita

*This post is about hair care product sold in Finland*

Sain testiini muutamia uusia Biozell-tuotteita ja mieluusti näitä testaankin, ennestään suosikkejani ovat olleet muotoiltava hiuskiinne ja Viileän vaalea sävyte. Tuotteet ovat nyt saaneet/saamassa uudet ilmeet ja koostumukset. Itse pidän uutta ulkoasua huomattavasti kivampana, varmasti siirtyvät liukkaammin kaupan hyllystä ostoskoriinkin :)

Uudistuksen myötä Biozellilla on kaksi eri sarjaa: Classic (turkoosi) ja Professional (lila). Professional-sarjan tuotteet ovat Biozellin mukaan pidoltaan vanhempia ja sisältävät enemmän hoitavia aineita. Täytyy myöntää, että omat suosikit löytyvät juuri Professional-sarjasta, tuoksukin oli enemmän makuuni!

Kaikkia tuotteita olen nyt testannut (paitsi hiusvärien kaikki sävyt, viileän vaalea on minun juttuni ;). Omat hiukseni ovat tosiaan aivan lyhyet eli en sen enempää osaa tuotteista sanoa. Kaikki toimivat ihan hyvin ja mikään ei lähmännyt hiuksia. Tulossa on myös lisää tuotteita ilmeisesti jo syksyllä, erityisesti silikoniton geeli kiinnostaa minua!

Classic-sarja:

Kampaus- ja muotoilusuihke. 150 ml/ n 4€.

Hiuskiinne, 400 ml/ n 5€.

Muotovaahto 150 ml/ n 4€.
Intensiivisävytteet:
Hiekan vaalea *uusi* 100 ml/ n. 9€.

Hehkuva oranssinpunainen *uusi*

Viileän vaalea *oma suosikkini*


Näitä voi tosiaan sekoittaa shampooseen tai hoitoaineeseen.
Toki voi käyttää sellaisenaankin, jos haluaa voimmakkaamman
tuloksen.

Professional:
Kuivashampoo 100 ml/ n 5€.

Suoristus- ja muotoilusuihke 150 ml/ n. 6€.

Muotovaahto 150 ml/ n. 5€.
Tämä oli minusta parempi kuin Classicin versio, toki
makukysymyksiä nämä :D Oli myös koostumukseltaan
ja tuoksultaan "ylellisempi".Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

4 comments:

 1. Hmm voiskohan tuo hiekanvaalea toimia keskiruskeissa hiuksissa taittamassa punaisuutta/neutralisoimassa väriä. Suklaanruskea on vähän turhan lämmin ja viileän vaalea tekee punaisesta violetin, joten oon joutunut niitä sekoittelemaan, muttei sekään ole aivan ideaali ratkaisu.

  ReplyDelete
 2. Keijukainen: Sattaisi olla juuri oikea sävy :) Sävy menee varmaankin todella monella suomalaislle hyvin!

  ReplyDelete
 3. Olen yrittänyt kaupassa käydessäni silmäillä tuota intensiivisävytettä mutta eipä ole osunut silmiini missään. ;-( Nyyh. Haluaisin kokeilla tuota viileän vaaleaa. Täytyy varmaan laajentaa kauppavalikoimaa.

  ReplyDelete
 4. Mohn: Ainakin Turussa löytyy keskustan Anttilasta ja Sokoksesta, muistaakseni sävytettäkin oli molemmissa (itse tuota muotoiltavaa hiuslakkaa ostan aika usein :). Saisi kyllä löytyä useammastakin paikasta... Toivottavasti löytyy!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails