Friday, July 22, 2011

HG product: Himalaya Organique Foot Cream

I hate foot creams, or maybe I have just been too lazy to really use them... But not anymore :D I have read a few reviews of Himalaya Organique Intensive Moisturizing FootCare Cream earlier, it has been in my wish list and now I FINALLY bought it from iHerb :D

This feels so nice that I can't wait to use this. LOL. This has cooling effect which last for hours (but I heard that not everybody notices any cooling effect)! It also makes my feet SO soft. The tube is not the prettiest but who cares if the product is this good :D This foot cream is free from parabens, petroleum (mineral oil), synthetic fragrances & artificial colors. This is not the cheapest but not too expensive: 100g/ 9.10 USD.

Inci: Water (aqua), beeswax*, sesamum indicum (sesame) seed oil*, glycerin (from vegetable oils), helianthus annuus (sunflower) seed oil*, cetearyl olivate (from olive oil), sorbitan olivate (from olive oil), coco-glucoside (from coconut oil & sugar), linum usitatissimum (flax) seed oil, organic soliga forest honey*, cocos nucifera (coconut) oil*, ricinus communis (castor) seed oil*, xanthan gum (natural thickener), sorbic acid (foundi in sorbus cashmiriana berries), chondrus crispus (carrageenan), mentha citrata (lemon mint) leaf oil, anethum graveolens (dill) fruit oil, potassium sorbate (sorbus cashmiriana berries), tocopherol (natural Vitamin E), origanum majorana (sweet marjoram) flower oil*, pelargonium graveolens (sweet-scented geranium) flower oil, citrus medica limonum (lemon) peel oil*, vetiveria zizanoides (vetiver) root oil*, syzygium aromaticum (clove) bud oil*, lavandula angustifolia (english lavender) oil, pogostemon cablin (patchouli) oil*, coriandrum sativum (coriander) fruit oil*, glucose oxidase, lactoperoxidase
*Organic


Have you tried this? If you decide to test it, I hope you love it as much as I do!

(my iHerb discount code: -5 USD from your first order with code: BAC791)
Jalkojen rasvaus on ollut minulle aina ihan pakkopullaa ja vähän aina välillä on jäänytkin... Sitten jalkahoitaja läksyttää ;) Mutta ei enää! Minusta tuli kerrasta jalkarasva-addikti, tarvittiin vain oikea tuote :D Olin tästä Himalaya Organique Intensive Moisturizing FootCare Creamista lukenut jostakin ja olin siirtänyt tämän iHerbissä wish listille. Nyt tämän sieltä onneksi siirsin koriin ja sain lopulta testiin. 

Tuote viilentää jalkoja monien tuntien ajan (miten ihanaa öisin, varsinkin kesällä, mutta toisaalta kaikki eivät ole tätä ominaisuutta huomanneet->ei ehkä siis viilennä kaikilla), jalat ovat ihan superpehmoiset aamulla ja tuote ei sisällä mineraaliöljyjä! Putkilo nyt ei kaunein ole mutta väliäkö hällä, jos tuote on NÄIN hyvä ;) Ei oel myöskään halpa mutta toisaalta ei minusta liian kalliskaan: 100g/ 9.10 USD. Ylempänä on vielä tuotteen Inci.

Oletko testannut tätä? Jos hankit testiin, toivottavasti pidät yhtä paljon kuin minäkin :D Jos et ole ennen tilannut, saat koodillani BAC791 -5 USD tilauksestasi.

5 comments:

 1. Kuulostaapa hyvältä! Kiitos vinkistä. Olinkin juuri kasaamassa iherb tilausta:)

  ReplyDelete
 2. No on ruma tuubi, mutta taitaapi olla pakko kokeilla. En ole löytänyt millään oikein hyvää jalkavoidetta siirryttyäni luonnonkosmetiikkaan. Jotta kiitti vinkistä vaan! :)

  ReplyDelete
 3. Sannu: Täällä juuri viilentelen jalkojani sillä :D

  Shiny: Testaamisen arvoinen vaikkei toki varmaan kaikille sovi tämäkään!

  ReplyDelete
 4. Mulla on toi kans. En osaa sanoa pärjääkö kuitenkaan TBS:n hamppuvoiteelle, mutta kyllä se hyvää vaihtelua on ja tuntuu kosteuttavan. Viilentävää vaikutusta en olekaan huomannut. -sh-

  ReplyDelete
 5. Hamstrasin Himalayan tuotteita Intian matkalta ja nyt testailen niitä. Hammastahnaa myöten olen tykännyt. En tiennyt että niitä saa muualtakin.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails